Herkes anne baba olamıyor ne yazıkki

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.484
904
123
35
En ihtiyacınız olduğu zamanlarda yaninizda olmayan ama ben senin hep yanındayım diye ahkam kesen daha kucucuk çocukken bayramlik istediniz diye kendi kafasını duvara vuran . okul servisi parasını istediniz diye bunu yillarca kusur yapan .
Hic bir derdiniz den anlamayan sürekli akıl veren annenize bugüne kadar yapmadığı eziyet kalmayan siz annenizi korudunuz diye sizi onunla birlikte evden kovduktan kapıyı çalmanızq ragmen açmayan ve sizin annenin birlikte kömürlüğe sığınmanızdan birkaç saat sonra kapiyi açıpta içeri girdiğiniz de cay demlemis ictigini gördüğünüz de icinizdeki o burukluk siz o kadar aci cekerken onun cay keydii yapmasi . butun okul hayatınızın babanizin huzursuzluklariyla gecmesi ve sizin butun ders boyunca bunu dusunmeniz . her ramazan yaklaştığında ''Allah im lütfen babam oruc tutarken sigarasizliktan kavga cikarmasin'' diye ramazan a gün saymak . ramazan günü oruçlu oruçlu sizi annenizle birlik te disari atmasi . annenize yaptığı bunca şey size cektirdikleri kırıcı lafları ama bunca seye ragmen her zaman sizi suçlayan bir baba düşünün . o yalnizlik hissini , o kimsesizligi, o caresizligi , annenizin gözyaşlarını düşünün siz dusunun biz yaşıyoruz bunları .
Bugün sırf babami cezalandırmak icin o pişman olsun diye kendimi asmayi dusundum ama sonra annem geldi aklima dedim ki kendi kendime sen ölsen bile o kendini suclu hissetmeyecek sen onun inadına yasa bu dünyada ..

eger intihar falan düşünürsen yazık edersin. böyle bi adam dirine acımıyorki bırak ölüne üzülsün. birazcık sabret kendi işini eline al.

Amannnn sakın. İntihar ne demek!!!

Oku tatlım oku. Oku ki iş sahibi ol. Çalış. Anneni de yanına al. O adamdan kurtulun. Anneni düşün hayata sarıl. Elbet onun da çekeceği günler gelir.

Ne yazıkki çalışamiyorum bazı sağlık sebeplerin den dolayı bi ara evde is yaptim onlari bile zor goturdum teslim etmeye :( ve en acisida ne biliyormusun verilen uç kuruş harçlığın başınıza kakilmasi

Amannnn sakın. İntihar ne demek!!!

Oku tatlım oku. Oku ki iş sahibi ol. Çalış. Anneni de yanına al. O adamdan kurtulun. Anneni düşün hayata sarıl. Elbet onun da çekeceği günler gelir.
Okulu bu sene bitirdim ama. Maalesef is bulamıyorum ve anneme bosan ben sana bakarim dedim bir cok.kere ama i korkuyor.ne yer ne iceriz diye cesaret edemiyor artık Hic aldirmiyor bile babama sende aldırma boşver diyor

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Her insan ana baba olamıyor.. Üzülme sen, geçmişini geçmişte bıırak.. Geleceğe umutla bak.. Seni üzen, kıran, üzen insanları hayatından çıkart. Mutlu olmaya bak.. Hayat çok kısa..
Bu yaşadıkların bu dünyada senin sınavın.. Bunu bir sınav olarak gör, ve sabret.. Umarım bundan sonra ki hayatın da çok mutlu olursun..
Bu aradada psikolojik destek alırsan, daha kolay atlatırsın..

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Her insan ana baba olamıyor.. Üzülme sen, geçmişini geçmişte bıırak.. Geleceğe umutla bak.. Seni üzen, kıran, üzen insanları hayatından çıkart. Mutlu olmaya bak.. Hayat çok kısa..
Bu yaşadıkların bu dünyada senin sınavın.. Bunu bir sınav olarak gör, ve sabret.. Umarım bundan sonra ki hayatın da çok mutlu olursun..
Bu aradada psikolojik destek alırsan, daha kolay atlatırsın..
Tesekkur ederm

Hemen hemen aynı baba ramazanı bayramı akşamı sabahı öğlesi ikindini belli olmayan anlatmak istemediğim çok üzücü şeyler. Seni çok iyi anlıyorum canım.
Kaç yaşındasın?

Hic bisey sizin hayatinizdan daha onemli degil buna babaniz da dahil ! Siz boyle bisey dusunerek annenize cok buyuk haksizlik yapiyorsunuz :(

Hemen hemen aynı baba ramazanı bayramı akşamı sabahı öğlesi ikindini belli olmayan anlatmak istemediğim çok üzücü şeyler. Seni çok iyi anlıyorum canım.
Kaç yaşındasın?
20 yaşındayım canim daha neler bir bilsen

Hic bisey sizin hayatinizdan daha onemli degil buna babaniz da dahil ! Siz boyle bisey dusunerek annenize cok buyuk haksizlik yapiyorsunuz :KK43:
Aa sizinle tartismaya girmiştik başka bi konuda merhaba :D annemin yeri herzaman ayri onun bir suçu yok elinden geleni yapıyor

Daha gençsin mutlaka kendine uygun iş vardır kendi hayatını kazanabilirsin
Ölüm insana en kolay görünen hesabı en zor olan yol Oyüzden Allah'ın verdiği nefesi başka yollar ararken tüket sen Allah'a güvenir yaşamak için çabalarsan rabbim de sana en güzel yolları sunacaktır
Sor deş herkesten bir roman olur çünkü

Aa sizinle tartismaya girmiştik başka bi konuda merhaba :KK70: annemin yeri herzaman ayri onun bir suçu yok elinden geleni yapıyor

Tartıştığımızı hatırlayamadım ama yapmışızdır doğrudur :KK31:
Bende 20 yaşlarımda çok ölmek istemiştim ama denemedim hiç.
Sakın deneme hayat mucizelerle dolu bir bakmışsın her şey tersine dönmüş sen yeter ki çabala.
Ben çalışmaya başlamıştım babamın izni olmadan çok engel olmaya çalıştı burnumdan getirdi artık bende çalışmak istemiyordum ama tüm gün evde kafayı yemiştim belki kafam dağılacak dedim bırakmadım işimi. zorla gittim işe. gitmek istemiyorum işe ama evde kalmak da istemiyorum ne istediğimi bilmiyorum. ne günlerdi babam pes etti işime engel olmaktan bende devam ettim işime. ayıla bayıla da gitmedim işe içim çok kırık döküktü yine.
Çalışmayı denemen için sana bunu anlattım. kafan dağılır çevren genişler kendini geliştirirsin.

Tartıştığımızı hatırlayamadım ama yapmışızdır doğrudur :KK31:
Bende 20 yaşlarımda çok ölmek istemiştim ama denemedim hiç.
Sakın deneme hayat mucizelerle dolu bir bakmışsın her şey tersine dönmüş sen yeter ki çabala.
Ben çalışmaya başlamıştım babamın izni olmadan çok engel olmaya çalıştı burnumdan getirdi artık bende çalışmak istemiyordum ama tüm gün evde kafayı yemiştim belki kafam dağılacak dedim bırakmadım işimi. zorla gittim işe. gitmek istemiyorum işe ama evde kalmak da istemiyorum ne istediğimi bilmiyorum. ne günlerdi babam pes etti işime engel olmaktan bende devam ettim işime. ayıla bayıla da gitmedim işe içim çok kırık döküktü yine.
Çalışmayı denemen için sana bunu anlattım. kafan dağılır çevren genişler kendini geliştirirsin.
Haklisin.asla pes etmeyeceğim hayattan

Başına ne zaman güzel bir şey gelebileceğini nereden bilebilirsin ki? Yaşamaya devam et. Yarın iyi bir yerlere geldiğinde kendinle gurur duyacaksın. Bu kadar sıkıntı tesadüf olamaz. :KK19:

Canım eğer bu dünyanın imtihan dünyası olduğuna inanıyorsan bu da senin imtihanın kimi ailesiyle kimi eşiyle kimi çoçuğuyla farklı farklı imtihan ediliyor.Herkesin ne sorunları var üstelik bu gencecik yaşında bu kadar çaresiz hissetmek niye?Allahın verdiği canı yine O alır.Önünde çok güzel günlerin olacak kendi bulamadIğın aileyi sen çocuklarına vereceksin ilerde belki de.Çok zor çok ağır şeyler yaşıyorsun ama inan her gecenin bir sabahı var Allah yardımcın olsun yaşadıklarını okurken gözlerim doldu.

inadına yaşa. oku mesleğini eline al.anneni de yanına al. yalnız bırakın o adamı. kalsın öyle tek başınada aklı başına gelsin.

hayat güzel. daha ne güzel günler yaşayacaksın kimbilir. geçer bunlarda geçer.....

Canım eğer bu dünyanın imtihan dünyası olduğuna inanıyorsan bu da senin imtihanın kimi ailesiyle kimi eşiyle kimi çoçuğuyla farklı farklı imtihan ediliyor.Herkesin ne sorunları var üstelik bu gencecik yaşında bu kadar çaresiz hissetmek niye?Allahın verdiği canı yine O alır.Önünde çok güzel günlerin olacak kendi bulamadIğın aileyi sen çocuklarına vereceksin ilerde belki de.Çok zor çok ağır şeyler yaşıyorsun ama inan her gecenin bir sabahı var Allah yardımcın olsun yaşadıklarını okurken gözlerim doldu.
Cok teşekkürler bende o an boyle düşündüm ahiret hayatımi mahvedemem diye

Back
X