Herkes aşık olduğu adamla mı evlendi?

İyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız
Nisanlimla cocukluktan sevmiştim.O zamanlar lisede en havalı tipti.Yillarca süren iliskiden sonra onu artik begenmedigimi 17 yaşımda hoşuma giden tiple artik 25 yaşımda beğendiğim tip ayni degildi.Siz gibi onunla kendimi güzel göremiordum.Beni seviyor muydu?Cok fazla...Hatta boguluyordum.Ilgi alaka maddiyat sıkıntısizdi.Ama ben nisanlandigim halde icime artik sinmeyen biriyle bir ömür geçiremeyecegimi anlayip nisanlimdan zor da olsa kurtuldum.Gonlumun istediği birini bulana kadar bekledim,dinlendim.Sudan çıkmış balik gibiydim aaa bir gün tam hayalimde ki adamla karsilastim.Ve oldu o çıkıp gelmişti ve hayalimde ki oydu.İlk elimi tutup yürüdüğümüz zaman,ilk resim çektiğimizde sacma diyebilirsin gururlaniyordum.Belki nisanlim kadar sevemedi ilgili alakali degildi ama elimde değildi ben onunla evlenmek istedim.Evlendik
Sen cok gec kalmissin eşine ne yazik ki haksizlik yapıyorsun.Zamaninda alacağın kararları şimdi almaya kalkar gibisin.Ama evlilik bu öyle hadi bakalim al yüzüğünü diyip cikamazsin.Bilmiyorum ama adam hep böyleyken kabul ettin madem simdi kabul ettiğini red etmek olmaz gibi.Ama sevmiyorsan kendine ve ona eziyette etme.Nasil diosan bilmiyorum cok zor durum

Yaa evlenmek şart mı? Çok merak ediyorum bunu. Sevmediğin biriyle evlenmişsen eğer sırf evlenmek için evlenmişsindir. Evlenmek bu kadar mecburi birşey mi? Evlenmeseymişsiniz daha mutlu olup daha az yıpranacakmışsınız. Eşinize gelince adam hep verici taraf olmuş ve bundan yorulmuş galiba. O da sevgi görmek istediği için hareketleri değişmiş muhtemellen. Sevemeyecekseniz eşinizi özgür bırakın bence. Çünkü baba olmak istiyordur muhtemellen. Ama siz onun genlerini bile kabul edememişsiniz daha. Tavsiyem birbirinizi özgür bırakın.

Konu sahibi ayni durumda olanlar var mi diye merak ediyor neden hep bi dalga gecme alaya alma ya da kinama tarzinda yorumlar yapiliyor anlamiyorum evlenen butun kadinlar ask evliligi mi yapiyor saniyorsunuz kaldi ki su zamanda asigim öluyorum diye evlendiginiz erkeklerle dahi evlilik denilen seyi yurutmek zor karsilikli saygi olduktan sonra kimse kimseden sogumuyor bence severek evlenen insan da ilgisizlik karsisinda sogur mantik evliligi yapan da .
Belli bi yastan sonra evleniyorsaniz zaten ask evliligi yapmiyorsunuz anlayisli mi saygili mi caliskan mi bence onemli olan bunlar sonrasinda sevmeseniz de seviyorsunuz zaten.

kimin nasıl evlendiğinin bir önemi yok aslında

Sizin konunuza gelirsek sevmeyi bir kenara bırak hiç beğenip biraz olsun hoşlanmadığınız biriyle evlenmişsiniz , bu evlilik nereye kadar gider sevgi olmadan sizce ?

Eşine çok acıdım çok üzüldüm. Kimse kendisinden böyle bahsedilmesini istemez. Anlattıklarından eşinin kırıcı veya kötü bir özelliği yokmuş gibi düşünüyorum. Çünkü sorun tamamen senin mantık evliliği yapıp bunun ne kadar mantıksız olduğunu kavramandan kaynaklanıyor. Resmine bile bakamadığın insanla nasıl evlendin aklım almıyor. Çocuğum ona benzer diye korkacağına gidip boşan. Adam da sevip sevileceği bir hayat yaşasın

neden evlendin o zaman demeyelim fakat neden sevgiliyken bile ara ara böyle düşündüğün emin olmadığın biriyle evlendin diyelim mi?
çünkü evlilik iki kişiyle yapıldığından karşındaki insanı da düşünmelisin, öyle kolay bir şey değil yani.
şu an eşim benim için bunları düşünse o kadar üzülürüm ki.. bende bunları düşündüğüm insanla zaten evli kalamam.
çocuğum benzer diye korkuyorum ne demek. gerçekten üzüldüm. keşke sende biraz düşünseydin de adamda sevileceği bir evlilik yapabiseydi.
boşanmasan ömür boyu travma..

İyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız
Düşünce çok fena. Siz güzelsiniz? bir yara alır gider güzellik! Ayrilmak iyidir eşiniz onu seven birini bulup mutlu olabiler

Aşık olmak çok ayrı bir konu bence beğenmek çok ayrı. Ben mesela eşime aşık değilim hatta çok kavga ederiz ama fiziksel olarak beğenirim çokta yakışıklı değil ortalama bir tip ama kendimde çok güzel değilim eşlerin birbirlerini beğenmesi evliliğin temel taşıdır yüzde 80 de cinsel ilişkidir. Gerisi anlaşma anlaşılma ilgi sevgi görmektir birde insanı zamanla huy sevdirir eşimle anlaşamıyoruz çok kavga ediyoruz bazen bende görmek bile istemiyorum

Mantikla bi yola cikmissiniz ama olmaz ki boyle artik yapmiyor dediginiz seyler sizden oturu.Gozunuzde isigi gormeden size nasil sevgi dolu baksin.

Çok acı olay. Evlendiğiniz adama üzüldüm.

Allah tez zamanda beyefendiyi onu sevmeyen, hatta ondan tiksinen bir kadından kurtarsın. Evlenirken çok çok fazla düşünmem gerektiğini hatırlattınız. Umarım sadece beni seven değil, benim de çok sevdiğim bir adamla evlenirim. Çünkü çok sevmeden eminim evlilik yürümez. Herkese de evlenmeden önce tavsiye vereyim:

1. Evleneceğim kişiyi seviyor muyum ve o beni seviyor mu diye kendinize sürekli sorun.
2. Onunla cinsel ilişkiye girmeyi devamlı ister miyim diye sorun.
3. Ailesi ile olan ilişkisi çok önemli. Ne bağımlı olmalı ne de aşırı soğuk.
4. Tip çok önemli. O kişiyi çok sevmek yetmez, çok da beğenmek lazım.
5. Her anlamda denk olup olmadığınıza bakın. Her anlamda.

eşimi ilk gördüğümde tipine vurulmadım. deli gibi aşık da değildim. ama çok efendi, çok düzgün karakterli biriydi, oturmasını kalkmasını konuşmasını iyi bilen biriydi. yakından tanıdıkça bu özelliklerini çok beğendim. zamanla elektrik oluştu. o elektrik hiç oluşmasa ne iyi çocuk der arkadaşlığımı devam ettirirdim çünkü sınıf arkadaşıydık zaten. ilişkiye başlamazdım. biraz da olsa hoşlantı yoksa sonu sizinki gibi oluyor. sevilmek çok güzel bir şey evet ama tek başına yetmiyor.

Back
X