Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama böylede iki taraf mutsuz oluyorBoşanmıcam
Nisanlimla cocukluktan sevmiştim.O zamanlar lisede en havalı tipti.Yillarca süren iliskiden sonra onu artik begenmedigimi 17 yaşımda hoşuma giden tiple artik 25 yaşımda beğendiğim tip ayni degildi.Siz gibi onunla kendimi güzel göremiordum.Beni seviyor muydu?Cok fazla...Hatta boguluyordum.Ilgi alaka maddiyat sıkıntısizdi.Ama ben nisanlandigim halde icime artik sinmeyen biriyle bir ömür geçiremeyecegimi anlayip nisanlimdan zor da olsa kurtuldum.Gonlumun istediği birini bulana kadar bekledim,dinlendim.Sudan çıkmış balik gibiydim aaa bir gün tam hayalimde ki adamla karsilastim.Ve oldu o çıkıp gelmişti ve hayalimde ki oydu.İlk elimi tutup yürüdüğümüz zaman,ilk resim çektiğimizde sacma diyebilirsin gururlaniyordum.Belki nisanlim kadar sevemedi ilgili alakali degildi ama elimde değildi ben onunla evlenmek istedim.Evlendikİyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız
Düşünce çok fena. Siz güzelsiniz? bir yara alır gider güzellik! Ayrilmak iyidir eşiniz onu seven birini bulup mutlu olabilerİyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız
Mantikla bi yola cikmissiniz ama olmaz ki boyle artik yapmiyor dediginiz seyler sizden oturu.Gozunuzde isigi gormeden size nasil sevgi dolu baksin.İyi geceler birşey sormak istiyorum.Eşimle 3 yıl sevgililik dönemi yaşadık.Ve 2 yıldırda evliyiz.Sevgiliykende arada sogudugum zamanlar oldu suan evliykende bunu yasıyorum.evlenince cinsellik falan araya girince düzelir dedim ama düzelmedi malesef.Tip olarak kendisi hiç tipim degil ama insanlık olarak cok iyiydi.Daha dogrusu beni seven birisiyle evlenmeyi tercih ettim.Ama evliyken böyle yaptıgı en ufak bi aksilikte yüzüne bile bakasım gelmiyor.Bana cok itici geliyor bazen cocugum olurda ona benzer diye bile korkuyorum.bu durum baskalarındada var mı cok merak ediyorum..lütfen o zaman niye evlendin demeyin.her insanın pskojik olarak etkilendigi şeyleri oluyor.Ben sevilmek ilgi görmek istediö bu yasıma kadar oda gösterdi..Ama simdi yapmıyor.Ne yapıcam bilmiyorum.Kalbimi bir türlü ısındıramıyorum.beraber çekindiğimiz resimlere bakarken bile gözüm onun olduğu yere bakmak istemiyor resmen.Ne yaparsam yapamayim beğenemiyorum..fotoraf bile çekme hevesim kalmadı.Eskiden kendimi cok begenirdim.onunla foto çekip atamayınca kendimi bile çekmek içimden gelmiyor.Kullandıgım telefonun kamerasını bile kullanmıyorum resmen.Tek miyim bu durumda.Ya da benim gibi olan varsa naptınız boşandınız mı yoksa biryerden sonra sevmeye mi başladınız