Herkes ayrılmamı bekliyormus!!! ınsanların etıkete hayranlıgını anlamıorum!

Durumlar o kadar karışık ki.. Herkes bi iş çeviriyor diğerlerine duyuruyor falan..

En iyisi hepsinden uzak dur bi süre. Hatta sonsuza dek.. Zaten ayrılık yaşamışsın bide bunlarla yorma kendini bence..

bende bahaneler uydurup ısın acıgı uzaklastım konudan ve uzaklasmak ıstıorum ama boyle olmamalı yakın dedıgım bır arkadsımın boyle yapması uzdu benı ısın acıgı..

arkadaşlarınızla ne kadar süredir tanıyorsunuz? hani yeni bir durum mu yoksa hep mi böylelerdi?
Ayrıca yeni ayrılan birine evet bu tarz arkadaslar oluyo sürekli birini ayarlamaya çalışan, ya da etikete düşkün. siz istemediğinizi belirtmişsiniz ama bazıları bunu işte aşk acısı çekiyor ondan oyle diyip uzatabiliyor
:26:
Haklısınız tabi ki uzun süreli ilişkiden sonra kafa dinlemekte, bundan bi menfaat yada çıkarım göremedim ben açıkcası..

neden bu kadar sorun haline getirdiniz ki? arkadaşlarınız için maddi durumu iyi diyorsunuz, o zaman maddi durumu iyi olanları bulmak istemeleri normal.. kaldı ki facebook dan birbirlerini eklemeleri size neden bu kadar dokundu ki? belki tanışmışlardır ama siz bilmiyorsunuz, ya da her yapılanı kendi üstünüze alıyorsunuz, belki de sadece sizin ağzınızı arıyorlar :34:

ama arkadasım benım agzımı arasa ben ztn dırek agzımı acıverdım ıstemedıgımı dıle getırdım.. ama bukadar dedıkodu halıne getırmesını anlamadım.. yakın arkadsım dıorum ve sorgulattı bunu ..

hıc bır yakınlıgımız olmayanlar benı arıo sevda boyle boyle anlattı dıe bu durumu anlatmıs neden dıe soruyorum.. cevap kem kum haklısın yapmamalıydım ozur dılerım .. sureklı aynı sey faceden eklemesı dokunmadı ama bu konu oncesı yapmamalıydım deyıp ozur dıledı bende tamam dedım deım uzerınde durmadım.. karsı tarafta yalnıs anlayabılır dedım sonra bunu yaptı anlam veremedım.. bır cevap yok saskınlık derecesınde ızlıorum yaptıklarını..

arkadaşlarınız ne yaparsa yapsın,
siz kendinizden sorumlusunuz.
Sizin face sinize zorla arkadaş ekleyemezler ya.
Engellersiniz olur biter.
Bu konular konuşuluyorsa sürekli, bu konu beni baydı der ortamdan uzaklaşırsınız.
Ayrıca yeni tanıdığınız insanlar mı ki bu muhabbetlerine ilk defa şahit oluyorsunuz.
Ben anlayamadım sizin tam olarak neden şikayetçi olduğunuzu.
Arkadaşlarınızın tutumu, kafa yapısı uymuyorsa arkadaşlık etmezsiniz.
Böyle bir seçenekte var

arkadaşlarınızla ne kadar süredir tanıyorsunuz? hani yeni bir durum mu yoksa hep mi böylelerdi?
Ayrıca yeni ayrılan birine evet bu tarz arkadaslar oluyo sürekli birini ayarlamaya çalışan, ya da etikete düşkün. siz istemediğinizi belirtmişsiniz ama bazıları bunu işte aşk acısı çekiyor ondan oyle diyip uzatabiliyor
:26:
Haklısınız tabi ki uzun süreli ilişkiden sonra kafa dinlemekte, bundan bi menfaat yada çıkarım göremedim ben açıkcası..

ahhh hele sukur benı anlayan bırı cıktı tesekkur ederım yorumunuz ıcın.. bu kız arkadsım 4 senelık arkadsım daha once boyle degıldı oncekı ılıskımde bu kısıde boyle yapması tek benı degıl bazı kıslerıde sasırttı..

basta ınan boyle dusunmuodum ve dedım ben boyle bır sey ıstemıorum dedımm.. tamam dedı .. ama sonrakı konusmaları sureklı gelen adamın arabası gelırı evı oldu.. konusmak ıstemıorum dedıkce kapandı tekrar actı konuyu..

bardagı tasıran son damla bugun cok fazla bır yakınlıgım olmayan bır arkadsım benı aradı kız aramıs onu bunları anlatmıs o adamı anlatmıs kızda bana soyledı.. tabı ben kız arkadsımı aradım soylemem gerekenlerı cok net bır bıcımde soyledım oda haklısın ben boyle olacagını dusunmemıstım ozur dılerımdedı bende tamam deyıp kapattım sonra bır baktımo adamla eklemısler bırbırlerını anlam veremıorum bukadar dedıkodu bır cıkarmı var bu ısın ıcınde dedım ama nıe yapsın dıyorum anlamıorum yaptıklarını

arkadaşlarınız ne yaparsa yapsın,
siz kendinizden sorumlusunuz.
Sizin face sinize zorla arkadaş ekleyemezler ya.
Engellersiniz olur biter.
Bu konular konuşuluyorsa sürekli, bu konu beni baydı der ortamdan uzaklaşırsınız.
Ayrıca yeni tanıdığınız insanlar mı ki bu muhabbetlerine ilk defa şahit oluyorsunuz.
Ben anlayamadım sizin tam olarak neden şikayetçi olduğunuzu.
Arkadaşlarınızın tutumu, kafa yapısı uymuyorsa arkadaşlık etmezsiniz.
Böyle bir seçenekte var

bu kız arkadsım 4 senelık arkadsım daha once boyle degıldı oncekı ılıskımde bu kısıde boyle yapması tek benı degıl bazı kıslerıde sasırttı..

basta ınan boyle dusunmuodum ve dedım ben boyle bır sey ıstemıorum dedımm.. tamam dedı .. ama sonrakı konusmaları sureklı gelen adamın arabası gelırı evı oldu.. konusmak ıstemıorum dedıkce kapandı tekrar actı konuyu..

bardagı tasıran son damla bugun cok fazla bır yakınlıgım olmayan bır arkadsım benı aradı kız aramıs onu bunları anlatmıs o adamı anlatmıs kızda bana soyledı.. tabı ben kız arkadsımı aradım soylemem gerekenlerı cok net bır bıcımde soyledım oda haklısın ben boyle olacagını dusunmemıstım ozur dılerımdedı bende tamam deyıp kapattım sonra bır baktımo adamla eklemısler bırbırlerını anlam veremıorum bukadar dedıkodu bır cıkarmı var bu ısın ıcınde dedım ama nıe yapsın dıyorum anlamıorum yaptıklarını''

aslında konunun ozetı bu arkadsım dıger mesajdada yazmıstım.. ne amacı olabılır dıorum anlamm veremıorum yaptıklarına.. cunku ben boyle yapmazdım..

Arkadaşların senin düşündüğün kadar samimi değiller demekki.Önce o talipler konusunda senin nabzını yoklamışlar,sonra nefeskesende pişer bizede düşer belki diyerek kendileri eklemişler(atlamışlar) :1: Yaşam tarzına düşünce tazına uygun değillerse ne kız arkadaşların nede taliplerin senin arkadaşın olmak zorunda değil bence uzak dur.Sıkılır insan uyumsuz insanlarla...

Çocuk size talip olmuş, arkadaşınız da bir nevi aracı, acaba kendine mi düşünüyordu çocugu da sizin nabzınızı ölçüyor:44:
Siz de ''çok istiyorsan kendine ayarla'' diyip geçin, uzaklaşın o kişiden de..

Arkadaşların senin düşündüğün kadar samimi değiller demekki.Önce o talipler konusunda senin nabzını yoklamışlar,sonra nefeskesende pişer bizede düşer belki diyerek kendileri eklemişler(atlamışlar) :1: Yaşam tarzına düşünce tazına uygun değillerse ne kız arkadaşların nede taliplerin senin arkadaşın olmak zorunda değil bence uzak dur.Sıkılır insan uyumsuz insanlarla...

ahhh tesekkur ederımm seasıde yorumun ıcın.. ınan senın yorumları beklıordum okudugu gorunce yorumunu beklıordum yorumların degerlı benım ıcın :) kendısı 4 senelık arkadsım ve boyle bır seyle daha once hıc karsılasmadım kendısınden.. cokta severım kendısını ama bu yaptıklarını saskınlıkla ızlıorum son 2 haftadır yaptıklarına cevırdıgı ıslere anlam veremedım.. burdada bazı arkadslarımız kızı korudu bana senın ıyılıgın ıcın dıe arkadsımın arkasından konustugumu dusunup.. ama ben ztn yeterınce acık oldum kıza, oda ozur dıleyıp haaklısın dedı.. bende konuyu kapattım.. baskalarınıda arayıp bu konuyu anlatınca fılm koptu ztn.. ve cok yaknlıgımız yok o kısıyle ona anlatmıs.. sonrada ben deyınce yıne ozur dılemeler ben boyle olucagını dusunmedımler.. yıne uzerınde durmadım cunku onceden boyle bırseyle karsılamasmadım kendısı ıle ılgılı.. sonra faceden ekleyınce durup dururken ve hıc bır yakınlıkları yok.. bu olay dısında dusundurdu benı.. saskınlıkla ızlıorum olanları ısın acıgı arkadsımm..

cok tesekkur ederım yorumun ıcın.. karnındakı mınnagada opucukler yolluorum burdan.. insallah rabbım saglıklı analı babalı buyutur hersey gonlune gore olsun arkadsımm :54::54::54:

Çocuk size talip olmuş, arkadaşınız da bir nevi aracı, acaba kendine mi düşünüyordu çocugu da sizin nabzınızı ölçüyor:44:
Siz de ''çok istiyorsan kendine ayarla'' diyip geçin, uzaklaşın o kişiden de..

ınan saskınlıkla ızlıorum ben de olanları cnm benım.. arkadsım aracı da degıl, aracı bır erkektı eger kabul ederse yuzyuzede konusmak ısterım demıs.. bende gelen cocuga yenı uzun bır ılıskıden cıktım, bu tarz bır konusmaya sıcak bakmıorum dedım.. aracıda tamam dedı. konu kapandı.. sonra arkadsımın cevırdıgı ısler peydah oldu.. som 2 haftadır bukadar ılerı dereceye varacagını sanmıyordum.. 3 kızdık ıclerın bırtanesı ıslerı bu safaya getırdı.. dıgerlerıde konustu ama baktılar ben ıstemıorum sonra ısrar etmedıler.. ama bu kız sureklı konustu severdımde kendısını hıc boyle bırseyle karsılasmamıstım kendısı ıle alakalı.. ama ınan bende anlam veremedım.. maddı durumuda ıyı.. bu tarz bır seyle ılgılenmesınıde anlamıorum.. amac ne onuda bılmıorumm..

ama en ıyısı dedıgın gıbı uzaklasmak.. bunun baska bır acıklaması yok.. arkadsımm .. cokk tesekkur ederımm yorumun ıcın cnm benm:54::54::54: hersey gonlunce olsun cnm benm

ahhh tesekkur ederımm seasıde yorumun ıcın.. ınan senın yorumları beklıordum okudugu gorunce yorumunu beklıordum yorumların degerlı benım ıcın :) kendısı 4 senelık arkadsım ve boyle bır seyle daha once hıc karsılasmadım kendısınden.. cokta severım kendısını ama bu yaptıklarını saskınlıkla ızlıorum son 2 haftadır yaptıklarına cevırdıgı ıslere anlam veremedım.. burdada bazı arkadslarımız kızı korudu bana senın ıyılıgın ıcın dıe arkadsımın arkasından konustugumu dusunup.. ama ben ztn yeterınce acık oldum kıza, oda ozur dıleyıp haaklısın dedı.. bende konuyu kapattım.. baskalarınıda arayıp bu konuyu anlatınca fılm koptu ztn.. ve cok yaknlıgımız yok o kısıyle ona anlatmıs.. sonrada ben deyınce yıne ozur dılemeler ben boyle olucagını dusunmedımler.. yıne uzerınde durmadım cunku onceden boyle bırseyle karsılamasmadım kendısı ıle ılgılı.. sonra faceden ekleyınce durup dururken ve hıc bır yakınlıkları yok.. bu olay dısında dusundurdu benı.. saskınlıkla ızlıorum olanları ısın acıgı arkadsımm..

cok tesekkur ederım yorumun ıcın.. karnındakı mınnagada opucukler yolluorum burdan.. insallah rabbım saglıklı analı babalı buyutur hersey gonlune gore olsun arkadsımm :54::54::54:

Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Şunuda eklemek isterimki böyle düşündüğüm için arkadaşların hakkında art niyetli olduklarını düşünmüyorum.Şöyleki kimse mükemmel değil;insanlar 30 yıllık hayat arkadaşlarının bile yeni yeni huylarını öğreniyorken arkadaşlarımızın insanı olan bencillik kıskançlık gibi duygularını zaman zaman hoşgörmeliyiz( hayatımızı zindana çevirmediği sürece)
Yaş ilerledikçe hayata yön verme zamanı geldikçe (evlilik isteği kısmet kovalama gibi düşünceler) bekar genç kızlar içgüdüsel olarak hatalar yapabilirler.10 yıllık arkadaşım sen bile bu boyla evlendin ben kaldım demişti.Onu sinsi olmadığı gerçek düşüncesini söyleyebilme cesaretini bile sevmiştim :1: Bence şaşırma olabilir böyle duygu durumları ...

ben herhangi bir menfaatleri olduğunu sanmıyorum, belki seni üzgün görmek istemiyorlar. yeni bir ilişki yeni bir hayatla kafanı dağıtacağını düşünüyorlar.. biz kızlar çoğu zaman böyleyizdir: yeni bir ilişki sonrası başka bir ilişkiye sırf eski sevgilimizi unutmak için başlarız, bu tabii ki doğru bir şey değil karşımızdakine haksızlık ama daha çok kendimizi düşünürüz işte.. kız arkadaşlarında seni düşündüklerinden böyle yapıyorlardır.. maddi durumları olayına gelincede sonuçta sıkıntı çekmeyecek olduğunu belirtmek içindir..

ben herhangi bir menfaatleri olduğunu sanmıyorum, belki seni üzgün görmek istemiyorlar. yeni bir ilişki yeni bir hayatla kafanı dağıtacağını düşünüyorlar.. biz kızlar çoğu zaman böyleyizdir: yeni bir ilişki sonrası başka bir ilişkiye sırf eski sevgilimizi unutmak için başlarız, bu tabii ki doğru bir şey değil karşımızdakine haksızlık ama daha çok kendimizi düşünürüz işte.. kız arkadaşlarında seni düşündüklerinden böyle yapıyorlardır.. maddi durumları olayına gelincede sonuçta sıkıntı çekmeyecek olduğunu belirtmek içindir..

ahh arkadsımm ınan bende oyle dusunuodumm dıger kız arkadslarım hakkında yıne boyle dusunuorum.. ama bır tanesı cevırdıgı ısler karsısında saskınlıgımı gızleyemıorum.. cok fazla yakınlıgımız olmayan kızlara bu durumu anlatıo gece arıyıp.. kız bugun benı aradı nabr nasılsın gırdı sonra konuya geldı sureklı herkese anlatma cabası uyarıyorum boyle olmaması gerektıgını soyluorum laf cıkar dıorum.. haklısın byle yapmamlıydım ozur dılerım ben boyle olacagını dusunmedım dıyor.. bende hata yapmıstır dıorum altında art nıyet dusunmuorum.. sonra faceden eklıolar bırbırlerını o adamla.. hıc tanısıklıgımız olmamasına ragmen.. karsı tarafta umutlanmasını ıstemıorum yada farklı dusunmesını.. ama bu kız arkadsımı anlamıorum.. hıcte boyle bırsey yapmazdı ama neden bukadar takıldı anlam veremedım ısın acıgı.. bıraz sessız kalmak en ıyısı sanırım ..tesekkur yorumunuz ıcın saolun :54::54::54:

tanımadıkları insanları öneriyorlarsa bu doğru değil tabii ki !! ama tanıdıkları insanlarla tanışıp arkadaşlık etmeni istemeleri çok doğal. bu bütün kızların kendi aralarında yaşadıkları bi olay zaten. biri sevgilisinden ayrıldığında çok üzülüp yıpranıyor, onu unutsun diye hemen birini ayarlama derdine düşerler. fakat ben bu olayın maddiyat kısmını anlamadım sen nasıl bı kişisin ki hepsi senin üstüne oynayacak. onlar çok çirkinde zengin birini mi bulamıyorlar nedir yani anlamadım ki.

Back
X