ahhh tesekkur ederımm seasıde yorumun ıcın.. ınan senın yorumları beklıordum okudugu gorunce yorumunu beklıordum yorumların degerlı benım ıcın :) kendısı 4 senelık arkadsım ve boyle bır seyle daha once hıc karsılasmadım kendısınden.. cokta severım kendısını ama bu yaptıklarını saskınlıkla ızlıorum son 2 haftadır yaptıklarına cevırdıgı ıslere anlam veremedım.. burdada bazı arkadslarımız kızı korudu bana senın ıyılıgın ıcın dıe arkadsımın arkasından konustugumu dusunup.. ama ben ztn yeterınce acık oldum kıza, oda ozur dıleyıp haaklısın dedı.. bende konuyu kapattım.. baskalarınıda arayıp bu konuyu anlatınca fılm koptu ztn.. ve cok yaknlıgımız yok o kısıyle ona anlatmıs.. sonrada ben deyınce yıne ozur dılemeler ben boyle olucagını dusunmedımler.. yıne uzerınde durmadım cunku onceden boyle bırseyle karsılamasmadım kendısı ıle ılgılı.. sonra faceden ekleyınce durup dururken ve hıc bır yakınlıkları yok.. bu olay dısında dusundurdu benı.. saskınlıkla ızlıorum olanları ısın acıgı arkadsımm..
cok tesekkur ederım yorumun ıcın.. karnındakı mınnagada opucukler yolluorum burdan.. insallah rabbım saglıklı analı babalı buyutur hersey gonlune gore olsun arkadsımm