Ben de bu aralar kedi sahiplenmek istiyorum.
http://intoko.kijiji.com.tr/c-ViewAd?AdId=618966559&MessageId=MSG.VIEW_AD.REPLY_TO_AD_SENT&mpname=R2S&mpuid=2500012;239;618966559;-1594875873;;&secev=AQAAAUtXCUQAAM0AAAACACIxNGI1ZWFjMjg3Yy5hMjBiMjZiLjIyYWEwLmZmZmZhZTQyAAAAACTkrh8Ax1HYFHPCazGuAAOV2N2kGEsjE54*
bu ilana mesaj attım. Monica Stella isimli bir kadından mail geldi ve gelen mailin içinde aynen yukarıdaki resimler vardı. Başta ay ne kadar da şirinler diye düşünürken resimlerin birinin altında Cats Creation yazıyor diye işkillendim ve googleda görsel arama yaptım veee bingo. 6 şubat 2015te yavru dedikleri kedinin aynı fotosu 2013te de çekilmiş.
Az daha dolandırılacaktım yaa
Kesinlikle katiliyorumYa bir şey diyeyim mi?
Bu fotoğraflar netten alıntı...
İlk okuduğumda olabilir mi acaba diye düşünmüştüm ama yok.
Arkadaşlar sokakta 5 tane en fazzla 1 haftalık falan kedi buldum. Çok tatlılar bir tane daha kardeşleri vardı ölmüş sahiplendirmek çok istiyorum. benim zaten kedim olduğu için bakamıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Direkt bir yer belirleyip kedileri ya da kedilerden birini getirebilirim sadece kedilerin iyi bakılacağından emin olmak istiyorum. Çevrenizde kedi sahiplenmek isteyen tanıdığınız varsa lütfen ulaşın bana teşekkür ederim
Anneleri yoktu değil mi? Eminsiniz.Arkadaşlar sokakta 5 tane en fazzla 1 haftalık falan kedi buldum. Çok tatlılar bir tane daha kardeşleri vardı ölmüş sahiplendirmek çok istiyorum. benim zaten kedim olduğu için bakamıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Direkt bir yer belirleyip kedileri ya da kedilerden birini getirebilirim sadece kedilerin iyi bakılacağından emin olmak istiyorum. Çevrenizde kedi sahiplenmek isteyen tanıdığınız varsa lütfen ulaşın bana teşekkür ederim
çok teşekkürlercanım facebookta https://www.facebook.com/KediSahiplendirme?fref=ts bu ve buna benzer topluluklar var oralarda paylaşırsan çok çabuk sahiplendirilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?