Herkes bakamayacağı veya sokakta bulduğu çaresiz kedileri burada paylaşsın

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
Arkadaşlar ben bir hayvan dostuyum, ve bu konuda çok büyük zaaflarım vardır.Herkes bakamayacağı veya sokakta bulduğu çaresiz kedileri burada paylaşsın, onlara destek ve yardımcı olalım. Bazı nedenlerden dolayı kedisini vermek zorunda kalanlar da olabilir hepsinin güvenli yerlere gittiğinden emin olalım.

Lütfen inceleyin sahibinden . c o m ,
DÜNYALAR TATLISI YAVRU CHİNCİLLA (ankara) İlan No 128558991
2 AYLIK DİŞİ PAMUK TÜYLÜ YUMUŞAK HUYLU KEDİ YUVA ARIYOR (istanbul) İlan No 128517549
BU KADAR GÜZEL BİR KIZINIZ OLSUN İSTEMEZ MİSİNİZ (izmir) İlan No 128505636
ve daha niceleri...

pet arkadaş ... inceleyebilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlaşılan kimse hayvanlar konusunda duyarlı değil. Bir cevap yazan bile olmamış. Ben yine de yazmaya devam edeceğim. Herkes İran kedisi hastası biliyorum. Yurt dışından bir bayanla tanıştım ve elinde 5 tane iran kedisi olduğunu, ve onları acilen Türkiye ye göndermek zorunda olduğunu söyledi. Çünkü orada havalar çok sıcakmış ve hayvanlar her an ölebilirmiş. Hiçbir ücret talep etmiyor tamamen yardım amacıyla ve damızlık olarak vermiyor. Kargoyu kendisi karşılayacak ve uçak ile gönderim yapacak. Yalnız klimalı elektronik kafesler varmış. Bunların fiyatı 248 tlye denk geliyormuş fakat kullandıktan sonra geri iade edildiğinde size paranın bir miktarını geri veriyorlar. Daha ayrıntılı konuşmanız için mail adresini veriyorum. Benden yardım istedi ve hayvanlar o kadar tatlı ki fotolarını yüklüyorum. ************* iletişime geçebilirsiniz.

Ben de bu aralar kedi sahiplenmek istiyorum.
bu ilana mesaj attım. Monica Stella isimli bir kadından mail geldi ve gelen mailin içinde aynen yukarıdaki resimler vardı. Başta ay ne kadar da şirinler diye düşünürken resimlerin birinin altında Cats Creation yazıyor diye işkillendim ve googleda görsel arama yaptım veee bingo. 6 şubat 2015te yavru dedikleri kedinin aynı fotosu 2013te de çekilmiş.
Az daha dolandırılacaktım yaa

Zaten fotoğrafların alıntı olduğu o kadar bariz ki...
İyi yırtmışsın.

Bu dolandırıcıların yaptıgı bir numara. Ücretsiz deyip transfer ucreti alıyorlar sonra kediyi yollamıyorlar
Petarkadasta bu sekilde cok konu var
Hatta arayıp kedim gelmedi diyenlerede gumruge takılmıs sukadar lira daha yollayın gumrukten gecireyim fln diyorlarmış

Site yönlendirme/link paylaşımı yapmayalım lütfen.

Arkadaşlar sokakta 5 tane en fazzla 1 haftalık falan kedi buldum. Çok tatlılar bir tane daha kardeşleri vardı ölmüş sahiplendirmek çok istiyorum. benim zaten kedim olduğu için bakamıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Direkt bir yer belirleyip kedileri ya da kedilerden birini getirebilirim sadece kedilerin iyi bakılacağından emin olmak istiyorum. Çevrenizde kedi sahiplenmek isteyen tanıdığınız varsa lütfen ulaşın bana teşekkür ederim

canım facebookta https://***/KediSahiplendirme?fref=ts bu ve buna benzer topluluklar var oralarda paylaşırsan çok çabuk sahiplendirilebilir.

Anneleri yoktu değil mi? Eminsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…