herkes beğeniyo ama ben beğenmiyorum

aynen cnm foto görmeye çalışıyorum ya % ye vurursak %90 olmak istiyorum %10 korkuyorum :KK43: zaten daha 5 ayım var araştırıcam ara tatilde olcam en korktuğum şey ameliyat ve sonra acaba beğenicem mi korkusu var ve 2 burun deliğinn arası bazı kişilerde çok kötü duruyo uzun duruyo bu sitedede çok gördüm öyle olcak diyede korkuyorum
aynen cnm foto görmeye çalışıyorum ya % ye vurursak %90 olmak istiyorum %10 korkuyorum :KK43: zaten daha 5 ayım var araştırıcam ara tatilde olcam en korktuğum şey ameliyat ve sonra acaba beğenicem mi korkusu var ve 2 burun deliğinn arası bazı kişilerde çok kötü duruyo uzun duruyo bu sitedede çok gördüm öyle olcak diyede korkuyorum
prifil fotona bakınca hiç ihtiyacın yok yatırınca geri dönüşü yok iyi bir burun yapılsa bile yüzüzne gitmeyebilir ciddi bir karar bu iyi düşün bence

Fiyat degisiyor aslinda sigortan varsa 4 bine falan yapar belki daha bile az kendisiylede görüş derim danisma ücreti almiyor bildiğim kadariyla :) benim yaklasik 27 gün oldu .
Merhaba bende uzun zamandır araştırıyorum mustafa türker de karar kıldım gibi. Elbette soru işaretleri var kafamda, şuanki halinden memnunmusun? fotoğraflarına baktım gayet güzel görünüyor eski hali nasıldı görebilirmiyim? lütfen yada gerçekten sıkıntılımıydı onu söylersen sevinirim

Back
X