Herkes beni çok soğuk buluyor

Merhaba hanımlar,

Ben şu sıralar kulağıma çalınan bazı dedikodulardan fazlasıyla muzdaribim.

Üniversite son sınıf ögrencisiyim, sınıftan ve kendi çevremden fazlasıyla arkadaşım var fakat henüz çok taze olan bir aşk ilişkisine başladım, erkek arkadaşım birkaç buluşmamızda "Senin hakkında çok soğuk dediler, inanıp cephe almak istemedim, tanımak istedim sonra anladım ki tam tersiymiş ve çok hoşlandım senden" dedi. Sınıftan bazı insanlar çok laubali, çok seviyesiz bu yüzden bende onlar gibi olmadıgım için, ya da en azından karşımdaki insana saygıda kusur etmemek, kalbini kırmamak için seviyemi bilip korumaya çalışıyorum diye soğuk oluyorum, aslında fazlasıyla agırbaşlı biriyim ama başıma dert oldu. Bu sefer "Boşver, kim ne derse desin, onlar mı veriyor ekmeğini, suyunu?" Diyorum ama bu sefer beni yanlıs biçimde görmeden arkamdan "Düzgün, tekin kız değil" diye bir duyum aldım. Çok üzüldüm, özür dilerim daha fazla açıklayacak gücüm yok, kahroldum gelen yorumlara göre daha detaylı aklıma gelenleri anlatırım. Sorun sanırım bende... Anlayamadım
Belli ki seni kıskanıyorlar.Belki de sen onlarla muhattap olmaya değer görmediğin için iftira atıyorlar,dedikodu yayıyorlar.O kişilerle görüşme,selam bile verme bence bırak kudursunlar.Onlara gidip sorup ta önemsediğini gösterme onları çıldırtan,dedikodu yapmalarına sebep olan şey senin tarafından önemsenmemek zaten.

Belli ki seni kıskanıyorlar.Belki de sen onlarla muhattap olmaya değer görmediğin için iftira atıyorlar,dedikodu yayıyorlar.O kişilerle görüşme,selam bile verme bence bırak kudursunlar.Onlara gidip sorup ta önemsediğini gösterme onları çıldırtan,dedikodu yapmalarına sebep olan şey senin tarafından önemsenmemek zaten.

Belki de oyledir ama cogunlukla muhabbetten kaynakli, cok bos konusan 7 24 goy goy yapmayip genelde sessiz kaldigim icin de boyle birsey uretmis olabilirler, tamam her zaman da ciddi biri degilimdir, hatta muhabbetime de guvenirim ama dedikodunun bir siniri yok, cok iyi olsam da dedikodu, kotu olsam da, notr olsam da. Dedikoduyu kabul ederim ama benim namusuma, serefime boyle birsey yapilmasi cok korkunc, 24 yasindayim, illa ki erkek arkadasim olacak, ama bu degildir ki yanlis birsey yapiyorum vs. Ayrica yapabilirim, insanin sevgilisiyle birseyler yasamasi karsiliklidir ve bu bizim verdigimiz bir karardir, fakat bunu cok sık gerceklestirmememe ragmen "Duzgun degil" diyecek kadar ne kotuluk yapmis olabilirim diyorum habire kendime

Üniversitede iken ben de çoğu kişi ile muhatap olmazdım. Kemik bir arkadaş grubum vardı onlarla takilirdim. Halen daha konuşuruz. Ama öyle bir izlenim veriyordum ki benden de cekinirlerdi. Benim hakkımda laf edemezlerdi. İnsanlara karşı tatlı sert durun. Size ters bir şey olunca hemen cevap verin ve sakin altta kalmayın.

Kenardan soguk, kendini beyenmis biri gibi gorunuyorum galiba. Bunu bana soyleyen cok oldu.
Boş verin diycem ama insanin zoruna cok gidiyor.
Bi de arkandan oyle insanlar konusuyor ki, kusasin geliyor.

Amaann ben neler duydum kasıntı suratsız havalı dışardan öyleymişim ama tanıyan öyle düşündüğüne pişman oluyo valla

Merhaba hanımlar,

Ben şu sıralar kulağıma çalınan bazı dedikodulardan fazlasıyla muzdaribim.

Üniversite son sınıf ögrencisiyim, sınıftan ve kendi çevremden fazlasıyla arkadaşım var fakat henüz çok taze olan bir aşk ilişkisine başladım, erkek arkadaşım birkaç buluşmamızda "Senin hakkında çok soğuk dediler, inanıp cephe almak istemedim, tanımak istedim sonra anladım ki tam tersiymiş ve çok hoşlandım senden" dedi. Sınıftan bazı insanlar çok laubali, çok seviyesiz bu yüzden bende onlar gibi olmadıgım için, ya da en azından karşımdaki insana saygıda kusur etmemek, kalbini kırmamak için seviyemi bilip korumaya çalışıyorum diye soğuk oluyorum, aslında fazlasıyla agırbaşlı biriyim ama başıma dert oldu. Bu sefer "Boşver, kim ne derse desin, onlar mı veriyor ekmeğini, suyunu?" Diyorum ama bu sefer beni yanlıs biçimde görmeden arkamdan "Düzgün, tekin kız değil" diye bir duyum aldım. Çok üzüldüm, özür dilerim daha fazla açıklayacak gücüm yok, kahroldum gelen yorumlara göre daha detaylı aklıma gelenleri anlatırım. Sorun sanırım bende... Anlayamadım
Bence yüzleş kendini savun yoksa hayatın boyunca böyle muhabbetlere maruz kalırsın. Öğren neden böyle düşünüldüğünü eğer kendini yanlış ifade ediyorsanda düzelt eksiklerini...

Ohoooy arkamdan konuşulan her lafı dinleyip kafaya taksaydım depresyona girerdim. Canımın istemediği biri bir şey sorsa bile tek kelime cevap verip lafı uzatmam salak değilse sinyali alır. Gereksiz samimiyetleri sevmem. Birbirinin arkasından konuşan insanların lafının da bir kıymeti yoktur benim için.
aradığım rahatlık.

Back
X