Herkes billsin istiyorrr

bitekannem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
5
0
36
İstanbul
Ya kızlar benim 3 yıllık bi birlikteliğim var birbirimizi çok seviyoruz,ama evliliğe söze nişana daha çok var o 22 ben 19 yaşındayım. Neyse etraftan bana oğlu için şakasına takılanlar oluyor. buda kıskanıyor kızıyor onlar şaka bile olsa yakında gerçekleri başlayacak ben bunu kaldıramam anlat annene beni herkes bilsin ona göre davransın diyor ama ben daha kendimi hazır hissetmiyorum söylemeyemm annemle daha önce hiç bu tür konularda konuşmadık çeknirim yani şuanda kesinlikle anlaatamam. Zaten varlığını biliyolar anlıylarr ama kimdir nedir herşeyi bilmelerinii istiyor. Konuşmuyor benle çocukmusun sen niye hala sölemiyosun sölemiceksen beni oyalama ona göre planımı yapayım diyo. Bunu içinden gelerek sölemiyo biliyorum gözümü korkutmaya çalışıyor napmalıyım nasıl ikna edeblirim onu off​

bence kimseye söyleme ondan sonra milletin diline dolanırsın tutki olmadı ayrıldın bi başkasıyla ciddi anlamda görüşmeye başladın ondan sonra kötü niyetli insanlar bir sürü laf çıkartıyolar ve görüştüğün insanında kulağına gittiği zaman hoş olmuyo işin yoksa açıklama yap dur.zamanında benim başımda da böyle biri vardı gönderdim gitti.sana gerçekten değer veren insan anlayış gösterir ve bu kararı senin insiyetifine bırakır ne diye baskı yapıyo ki çok saçma bence ben özelimi niye herkese anlatayım .bazen nişanlımla problemlerimiz olurdu arkadaşlar arasında anlatırdım ama sonra yanlış yaptığımı anladım sen sen ol kimseye özelini açıklama vakti zamanı geldiğinde öğrenirler acelesi ne hem millete ne senin sevgilinin kim olduğundan .bence kimseyi ilgilendirmez zaten henüz ciddi şeyler yaşıycak yaşta değilsiniz çok erken .sevgilin kendince seni kendine bağlamaya çalışıyo bağlanmak böyle baskıyla olmaz zamanla güvenle olur.yaşın çok küçük bu yaşlarda erkek milletine bağlanmaya gelmez benden sana bi abla tavsiyesi

canım evlilik için zaten yaşın daha çokkkkkk küçük ki ne güzel sende bunun farkındasın.erkek arkadaşın için durum daha farklı artık yavaş yavaş plan yapabilecek yaşta o ama sen. daha hayat yeni başlıyor. sen daha yeni gezecek eğlenecek görecek yaştasın.bir konuda erkek arkadaşınla aynı fikirdeyim yanlız. durum ne olursa olsun ciddi yada değil ama ailen en azından annen bilmeli kimdir, nedir neyin nesidir. Allah göstermesin her hangi bir durumda seni nerede arıyacağını kimden soracağınıda bilir bu durumda.evet bizim geleneklerimize göreneklerimize ters bir durum bu fakat zaman değişti neler duyuyoruz ve bunlar gizlemeler gizlenmeler sonucu ortaya çıkıyor. ayrıca greeneyesegs arkadaşıma katılmıyorum tabiki zamanın ne göstereceği belli olmaz ama tutki ayırldınız ileride başka biriyle ciddi düşündün böyle bir durumda da zaten açık olmak en güzelidir. ilişkinin temelini güven perçimler.
fakat daha ciddiyet için çok erken canım aman diyim. bu yaşlarda aşk, sevgi her şeydir ama hayatın gerçkelerinde bunlar yeterli değildir bir birlekteliği yürütmeye. ve annene mutlaka açıkla.en azından annene

canım evlilik için zaten yaşın daha çokkkkkk küçük ki ne güzel sende bunun farkındasın.erkek arkadaşın için durum daha farklı artık yavaş yavaş plan yapabilecek yaşta o ama sen. daha hayat yeni başlıyor. sen daha yeni gezecek eğlenecek görecek yaştasın.bir konuda erkek arkadaşınla aynı fikirdeyim yanlız. durum ne olursa olsun ciddi yada değil ama ailen en azından annen bilmeli kimdir, nedir neyin nesidir. Allah göstermesin her hangi bir durumda seni nerede arıyacağını kimden soracağınıda bilir bu durumda.evet bizim geleneklerimize göreneklerimize ters bir durum bu fakat zaman değişti neler duyuyoruz ve bunlar gizlemeler gizlenmeler sonucu ortaya çıkıyor. ayrıca greeneyesegs arkadaşıma katılmıyorum tabiki zamanın ne göstereceği belli olmaz ama tutki ayırldınız ileride başka biriyle ciddi düşündün böyle bir durumda da zaten açık olmak en güzelidir. ilişkinin temelini güven perçimler.
fakat daha ciddiyet için çok erken canım aman diyim. bu yaşlarda aşk, sevgi her şeydir ama hayatın gerçkelerinde bunlar yeterli değildir bir birlekteliği yürütmeye. ve annene mutlaka açıkla.en azından annene

ailesine elbette anlatmalı bende hep anlatıyodum.bu konuda sana kesinlikle katılıyorum başına bişey gelse en azından anne kızını nerede arayacağını bilir.ben diğer insanların bilmesine gerek yok diyorum yani samimi arkadaşların ve aile haricindeki insanlardan bahsediyorum ayrıca demek istediğimi anlamamışsın elbette ileride ciddi görüştüğü insana ben şu kişiyle evet görüştüm demeli benim kastım kötü niyetli insanlar senin önceki görüştüğün insanla yapmadığın etmediğin şeyler anlatıp birin üstüne bin katıp anlatmaları ben bunlardan rahatsız olabilinir diye söylüyorum.tabiki bizde genç kızken annemin arkadaşları falan takılırlardı seni oğluma alayım kardeşime alayım gibi her söyliyene aaa ben ahmetle mehmetle görüşüyorum demek zorunda değilsin.bende hayır istemiyorum deyip kestirip atıyodum ailem sanki beni zorla vericek her sorana kimle görüştüğümü mü söylicem.yok artık....

ailesine elbette anlatmalı bende hep anlatıyodum.bu konuda sana kesinlikle katılıyorum başına bişey gelse en azından anne kızını nerede arayacağını bilir.ben diğer insanların bilmesine gerek yok diyorum yani samimi arkadaşların ve aile haricindeki insanlardan bahsediyorum ayrıca demek istediğimi anlamamışsın elbette ileride ciddi görüştüğü insana ben şu kişiyle evet görüştüm demeli benim kastım kötü niyetli insanlar senin önceki görüştüğün insanla yapmadığın etmediğin şeyler anlatıp birin üstüne bin katıp anlatmaları ben bunlardan rahatsız olabilinir diye söylüyorum.tabiki bizde genç kızken annemin arkadaşları falan takılırlardı seni oğluma alayım kardeşime alayım gibi her söyliyene aaa ben ahmetle mehmetle görüşüyorum demek zorunda değilsin.bende hayır istemiyorum deyip kestirip atıyodum ailem sanki beni zorla vericek her sorana kimle görüştüğümü mü söylicem.yok artık....

tabiki canım bu konuda hemfikiriz. gereksiz üçünci derece hatta yakın akraba dahil ilgilendirecek bir konu değil. gerçekten belli yaşın üzerindeki kadınlar bu konularda çok tehlikeli olabiliyorlar.:1:

Back
X