- Konu Sahibi bitekannem
-
canım evlilik için zaten yaşın daha çokkkkkk küçük ki ne güzel sende bunun farkındasın.erkek arkadaşın için durum daha farklı artık yavaş yavaş plan yapabilecek yaşta o ama sen. daha hayat yeni başlıyor. sen daha yeni gezecek eğlenecek görecek yaştasın.bir konuda erkek arkadaşınla aynı fikirdeyim yanlız. durum ne olursa olsun ciddi yada değil ama ailen en azından annen bilmeli kimdir, nedir neyin nesidir. Allah göstermesin her hangi bir durumda seni nerede arıyacağını kimden soracağınıda bilir bu durumda.evet bizim geleneklerimize göreneklerimize ters bir durum bu fakat zaman değişti neler duyuyoruz ve bunlar gizlemeler gizlenmeler sonucu ortaya çıkıyor. ayrıca greeneyesegs arkadaşıma katılmıyorum tabiki zamanın ne göstereceği belli olmaz ama tutki ayırldınız ileride başka biriyle ciddi düşündün böyle bir durumda da zaten açık olmak en güzelidir. ilişkinin temelini güven perçimler.
fakat daha ciddiyet için çok erken canım aman diyim. bu yaşlarda aşk, sevgi her şeydir ama hayatın gerçkelerinde bunlar yeterli değildir bir birlekteliği yürütmeye. ve annene mutlaka açıkla.en azından annene
ailesine elbette anlatmalı bende hep anlatıyodum.bu konuda sana kesinlikle katılıyorum başına bişey gelse en azından anne kızını nerede arayacağını bilir.ben diğer insanların bilmesine gerek yok diyorum yani samimi arkadaşların ve aile haricindeki insanlardan bahsediyorum ayrıca demek istediğimi anlamamışsın elbette ileride ciddi görüştüğü insana ben şu kişiyle evet görüştüm demeli benim kastım kötü niyetli insanlar senin önceki görüştüğün insanla yapmadığın etmediğin şeyler anlatıp birin üstüne bin katıp anlatmaları ben bunlardan rahatsız olabilinir diye söylüyorum.tabiki bizde genç kızken annemin arkadaşları falan takılırlardı seni oğluma alayım kardeşime alayım gibi her söyliyene aaa ben ahmetle mehmetle görüşüyorum demek zorunda değilsin.bende hayır istemiyorum deyip kestirip atıyodum ailem sanki beni zorla vericek her sorana kimle görüştüğümü mü söylicem.yok artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?