herkes birşey diyor ama yaa

__lorin__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
77
26
53
39
arkadaşlar kafam karma karışık oldu kamuda çalışıyorum kullanacağım izinler açısından doğum tarihi benim için gerçekten çok önemli gebelik varmı henüz emin değilim ama 4 nisanda ilişkimiz oldu eşim korunmadı adetime 4 gün kalmıştı nasıl olsa gebelik olmaz diye. Normalinde adet tarihim 8 nisandı. ama bugün ayın 9 u hala adet olmadım. gebelik varmıdır???? varsa doğum tarihi neden son adet tarihine göre söyleniyor. sonuçta ben ilişki günümü biliyorum. ve ciddi bir açık olacak bu fark nasıl kapanır??? ultrasonda belli olmaz mı ve doğum tarihi ona göre söylenmez mi ???? şimdiden çok teşekkür ederim hanımlar :26::26::26:

canım tıbben adetine 14 gün kala yumurtlaman olur ve hamile kalırsın dr.lar ultrasyondan bakarak gelişimine göre ne kadarlık olduğunu tabiki söleyebiliorlar ama son adet döneminden hesaplıorlar yanlız tıbben senin bu şekilde hamile kalman imkansız eğer kaldıysanda ki allah isterse adetine 1 gün kala bile olabiliyor ama kanda yada idrarda çıkmaz çünkü daha 4 günlük bi gebelik oluor 2 hafta dolmadan çıkmıor zaten adetin daha 1 gün geçmiş belkide stresten geçmiştir kendini rahat bırak 1 hafta daha bekle eğer adet olmazsan dra git bence ozamn kanda falan çıkma ihtimali var

konuyu paylaştıktan sonra aile hekimimize gittim bebeğin gelişim sürecini ultrason ve bchg de çıkan değerlere göre fakat doğum tarihi son adet tarihine göre yapıldığını söyledi. evet gebeliklerin %90 ı yumurtlama döneminde olur hele hele benimki gibi ise çok düşük bir oran verdi olursa mucize bebektir dedi. bakalım sabahki stresim geçti gibi. Rabbim hayırlısını, sağlıksını nasip etsin zamanlamaya artık yapacak birşey yok. dediğin gibi biraz bekleyip kan testi yaptırcam. hayırlısı olsun artık. cevapiçin çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…