Arkadaşlar 41 yaşindayım.Cildime iyi baktim dermatologlarin yorumuda bu.Artik su yeni sistem seylerden faydalanmak istiyorum fakat neyin dogru olacagi konusunda tereddut yasiyorum.Ticaret kokuyo bana sunu yapalim dediklerinde.Neticede ciddi rakamlar konuşuluyor.Benim sikintim dudak kenarlarindaki ve cenedeki hatlarin derinlesmesi, gozenekler ve goz altindaki az bir cokme bide genel olarak cildi iyilestirme ne yapmaliyim fikir verebilirmisiniz?
Canim kremlere düşkünlüğüm 18 yaşlarindan itibaren var harçloğimi biriktirir krem alirdim o kadar yani.Cildimin temizliğine çok onem verdim.15 yildir marka urunler kullanirim yaşa gore ve o gün hissettiğim ihtiyaca göre bide marka diye basit ürünler kullanmadim.Kreme verdiğim paraya acımadım.Ürün önerisi yapmam burdan doğru olur mu bilemiyorum.Ama serum mutlaka kullanilmali ondan sonra goz ve yüz kullanilmali gece kremi kullanilmali Sabah yuzumu yikarim isim kremlenmek kim derseki faydasi yok inanma ben yaşımi soyledigimde kimse inanmiyor 32 33 diye tahmin ediliyor.Ama neticede 35 ten sonra kolejen uretimi azaliyor ve ben artik bunu icten desteklemek istiyorum
bence o kadar güzel cildiniz varken estetik yaptırmayın bozulursa daha yıkıcı olur
estetik için gerçekten aşırı sıkıntılı durumlar iyi neden derseniz gerçekten doktorların eli de mükemmel değil neticede
hani ameliyatta riskli bir durum..bilmiyorum yerinizde olsam başka şeyler denerdim
yüz yogası egzersizi filan var onları hiç denediniz mİ?
Ameliyat tarzi bisey istemiyorum ben.Prp olabilr alrin igne olabilir hydrolic asitvaşisi olabilir karbon peeling olabilir hangis daha iyi sonuc verir diye araştirmaya çalişiyorum.kolejen durmasin birazdaha devam etsin diye
Ameliyat tarzi bisey istemiyorum ben.Prp olabilr alrin igne olabilir hydrolic asitvaşisi olabilir karbon peeling olabilir hangis daha iyi sonuc verir diye araştirmaya çalişiyorum.kolejen durmasin birazdaha devam etsin diye
Bizim güzellik uzmanı kursumuzun hocası 54 yaşında bayan cildi çok harika.Öyle kremler kullanan ,estetik yaptıran birisi değil.Kullandıgım tek krem günlük nemlendiricimdir diyor. Bizede çözüm olarak düzenli olarak prp yaptırdıgını söylemişti.Sizde bunu yapabilirsiniz üstelik yan etkisi olmayan bir işlem
Hyaluronik asit ile yapılan dolgu işlemini duydunuz mu? Bence şu an piyasada en doğal görünen kolajen üreticisi tedavi. Maddi anlamda şartlarım olgunlaşınca bende düşünüyorum.