herkes gider mersine biz gidiyoruz tersine üff üfff

ABIHAYAT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
117
8
66
İstanbul
bugün o kadar moralim bozulduki önce hiç bişey yoktu evde sıkıldım dışarı çıkalım dedim çıktık markete uğradık markette bebek kaşığı biberon falan gördük alırız bunlardan dedim demez olaydım keşke daha çocuğumuz yok bu bez derdine masraf derdine düştü sen saat başı bez değiştirirsin ne gerek var öylede böylede büyür abartma dedi delirdim tabii bu nasıl bi anlayış arkadaşlar ne yapıcam ben bu adamla yaa bunun dışında iyi bi insan ama çocuk konusunda deli oluyorum anlaşamıyoruz ben başkalarının çocuğunu sevmek istemiyorum artık kendi çocuğum olsun istiyorum ne yapmalıyım benn bi fikir verin ne olur

Canım anladığım kadarıyla eşiniz baba olmaya hazır hissetmiyor kendini.Kendisi de elbet isteyecek bir gün tabi. Biraz zamana bırakın.Ya da mesela onu ikna etmeye çalışın baskı yapmadan. Gerçekten istediğinizi kanıtlayın. Güzel yanlarını ispatlayın. Çocukları mutlaka seviyordur o da.Biraz sabredin :34:

inan 1 yıldır sabrediyorum hazırlamaya çalışıyorum anlayış gösteriyorum öğretmen kendisi ama ben ne yapayım masraf olcak o sevmiyor diye men ne yapayım mahrumm mu kalayım çocuk sevgisinden reva mı bu?

Olur mu öyle şey tabi ki olacak onun ihtiyaçları onlar masraf ne demekmiş. Hiçbir anne baba bebeğini masraf yüzünden istememezlik yapmaz.Bence hazır değil bahane yaratıyor.Nasılsa olacak.Zamanı gelince o da aynı şeyleri düşünecek.

bugün o kadar moralim bozulduki önce hiç bişey yoktu evde sıkıldım dışarı çıkalım dedim çıktık markete uğradık markette bebek kaşığı biberon falan gördük alırız bunlardan dedim demez olaydım keşke daha çocuğumuz yok bu bez derdine masraf derdine düştü sen saat başı bez değiştirirsin ne gerek var öylede böylede büyür abartma dedi delirdim tabii bu nasıl bi anlayış arkadaşlar ne yapıcam ben bu adamla yaa bunun dışında iyi bi insan ama çocuk konusunda deli oluyorum anlaşamıyoruz ben başkalarının çocuğunu sevmek istemiyorum artık kendi çocuğum olsun istiyorum ne yapmalıyım benn bi fikir verin ne olur

hassas dönem bu erkekler hassas dönemlerden geçerken sana yansıtmadan içinde kabullenmeye çalışır olacakları. isteme söz nişan düğün ve çocuk. sen de konuyu açınca beyninde şimşek gibi çakmıştır. zaman tanı eşine kırılma darılma erkekler bizim gibi değiller canım maalesef :( ben de şimdi bebek istiyorum 7-8 güne belli olacak ama eşime bile söylemiyorum. olduğu zaman konuşurum. bi söz var gerçekten doğru. kadınlar çocuğu rahime düşünce anne olduğunu hisseder, erkeklerde kucağına aldıklarında baba olduklarını hissedermiş. Zamana bırak. Kendini üzme eşine dua oku sürekli yüzüne bakarak :) faydası olur

hassas dönem bu erkekler hassas dönemlerden geçerken sana yansıtmadan içinde kabullenmeye çalışır olacakları. isteme söz nişan düğün ve çocuk. sen de konuyu açınca beyninde şimşek gibi çakmıştır. zaman tanı eşine kırılma darılma erkekler bizim gibi değiller canım maalesef :( ben de şimdi bebek istiyorum 7-8 güne belli olacak ama eşime bile söylemiyorum. olduğu zaman konuşurum. bi söz var gerçekten doğru. kadınlar çocuğu rahime düşünce anne olduğunu hisseder, erkeklerde kucağına aldıklarında baba olduklarını hissedermiş. Zamana bırak. Kendini üzme eşine dua oku sürekli yüzüne bakarak :) faydası olur

ne okuycam bilmiyorum ki gercektende öyle anlamıyor ama bazı erkekler çok ister bi çocuğu olsun benimkini anlamıyorumm neyden korkuyor para giidicek diye kesin ne olabilir başka sebeb başkası için yaşamak ne demek pek anlamıyor kendi için yaşıyor bi çok şeyi çok üzülüyorumm ağlamak üzereyim şu an :((((((((((((((((((

Kucağına aldığında hissederse ne mutlu! Benimki 'baba' diye koştuğunda hissetti :) sen de üzülme konu sahibi, masafli seylerden degil de dogunca gelecek altınlardan soz et belki heveslenir :9:

ne okuycam bilmiyorum ki gercektende öyle anlamıyor ama bazı erkekler çok ister bi çocuğu olsun benimkini anlamıyorumm neyden korkuyor para giidicek diye kesin ne olabilir başka sebeb başkası için yaşamak ne demek pek anlamıyor kendi için yaşıyor bi çok şeyi çok üzülüyorumm ağlamak üzereyim şu an :((((((((((((((((((

istiğfar oku sürekli canım bir şey sorucam boşver sen kocanın dediklerini unut sen mi korunuyorsun eşin mi?

canım evlat sahibi olmak iki kişinin hazır ve istekli olmasıyla gerçekleşmeli
aksi durumda problemler büyür ve yenileri eklenir
eşinin hazır olmasını bekle kendini onun yerine koy

ama eşin sırf paradan kısmak için cimriliğlnden çocuk dallarına basmıyosa sonuna kadar haklısın

ama eşin sırf paradan kısmak için cimriliğlnden çocuk dallarına basmıyosa sonuna kadar haklısın

evet ama baksana adam günlük değişecek bezi hesaplıyor hiç hoş değil bence

koyuyorumm kızz anlamaya çalışıyorum ama pmpirik bu beni deli ediyor bazen ne yapıcamı bilemiyorum sabrediyorum nereye kadar bilmem

diyorum ya güzelim sırf cimriliğinden çocuk istemiyosa konu sahibi çok haklı
ve evliliklerinde çok ciddi problemler yaratır eşinin bu halleri..

evet canım ya nefret ediyorum böyle erkeklerden çocuk rızkı ile gelir zaten söylesinde bari bunu da araştırsın değil mi yani?

Back
X