herkes gider mersine biz gidiyoruz tersine üff üfff

Canım peki yaşın kaç? Bir de başka insanların bebeklerine karşı tutumu nasıl? Ne biliyim yeğenlerini falan? Çocuk sevmiyor olabilir mi? Nişanlıyken bu konu hakkında hiç konuştunuz mu?

28 çocukları pek sevmiyormuş ama evlendikten snra biraz değişti alıştırdım biraz nişanlıyken böyle değildi yaa insan evlenince çok değişiyormuşş onu anladım

28 çocukları pek sevmiyormuş ama evlendikten snra biraz değişti alıştırdım biraz nişanlıyken böyle değildi yaa insan evlenince çok değişiyormuşş onu anladım

İnsanlar çocuk istemiyorsa bunu kesinlikle evlenmeden önce söylemeliler. Açıkçası eğitimli bir erkeğe bu saçma sözleri de yakıştıramıyorum. Saatte bez değiştirme hamilelik kıyafeti isteme falan. Başka konularda cimri değil diyorsan belki bebek sahibi olmayı direk istemediği için saçma saçma cümleler kuruyordur. Bence dediğim gibi al karşına konuş. Yaşlı değilsin kesinlikle ama bu adamın keyfini bekleyerek yıllarını da kaybetme. Konuşmuyor da ne demek. Ben bunu anlamıyorum işte. Konuşacak arkadaş. Bu çok ciddi bir konu. Resti çek bence. Baştan bana söyle de. Neyse derdin bileyim de. Ona göre bir plan program yapıcam ben de kendi yolumu çizicem de. Ben sana işte söylüyorum de. Ben anne olmak istiyorum. BUnu yakın gelecekte istiyorum. Bu önemli bir konu ve senin ne düşündüğünü bu konudaki tutumunu öğrenmek istiyorum.

ne kadar pinti bi kocan varmış.. ayıp yahu...
eğer sen onun keyfini beklersen, bu adam hiç bi zaman sana hazırım baba olmaya demez...
çünkü konu burda baba olmaya hazırlık değil, bebek değil... konu, senin hamile olmanla birlikte ve sonrasın da bebek doğduktan sonra ortaya çıkacak masraflar...
can çıkar huy çıkmaz derler..
bu adamın pintiliği geçmeyeceğini göre, bi şekilde olaya kaza süsü vererek hamile kalmaya bak...

bana eşini geçim sıkıntısı sarmış gibi göründü
kaygılı bir hali var
tabi ki bunlar davranışlarına bahane olmaz
ev sorumluluğunu üstüne alıp evlendiyse altından kalkmayı da bilmesi gerekiyor
sen bebek için konuşarak ikna et eşini
iyi biri diyorsun anlayacaktır sonunda bence

Back
X