Herkes herşeye karışmak zorunda mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
:enbuyukkk:selam ya arkdaşlar herkes insanların işine karışmak zorundamı bu hayat hepimizin ve hepimizin belirli yaşlarda hatalar yaparak kendimiz öğreniyoruz...benim eski konularımı bilenler vardır belki onlar tamamiyle kapandı 8 aydır'!!!!
kendime yeni hayat kurdum temiz insanlarla gerek arkdaşlarım olsun çevrem olsun herşeyimi değiştirmeye çalıştım düzgün yaşamak istiorum sessiz sakin zararsız...
ve benim herzamn yazdımı bi günlügüm var bu 8 ay içinde olanlar hep orda yazılı hergün yazarımdün abim onları görmüş ve çok dokundu bana ne hakla okuyor o benim özelim zaten ailenin bilmesi gereken bişe olsa sölerdim ama benim benim özelim!!!ama ben ilerde hayat kurucam bende ayaklarımın üstünde durmayı öğrencem ve öğrenmek zorundayım haksızmıyım???
demem oki; abim okudu diye çekinmiycem okumasaymış o değil hayatımda nelerin olacagına kararı ben veririm ben artık büyüorum çünkü...iyi günler herkesee

evet canım malesef herkes herşeye karışmak zorunda
nedense bazı büyüklerimiz bunu kendinde hak görüyorlar
bu hakkı nerden alıyorlar onu da bilemiyorum

yeşiim evet çok haklısın ya tamam büyük bi yanlışn içinde olduğumz zamn tabiki söliycekler ama herşey iyilikle olur ve herkes kendi yaptıgını bilir.

haklısın canım..

bende sinir olurum şu günlük okuma olayına...

sanane dimi ne okuyosun? anlatacak olsam analtırım ama gel anlat işte..

boşver takma kafana...sende bilgisayarda tut günlüğünü artık dosyayada şifre koy bak bakalım

açabiliyomu bi daha :))

İçerik nedeniyle"ilişkiler duygular hatatın içinden "bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

Büyüyorum demişsin de..
Yaşını bilmiyorum hani 18imi geçtim demek istiyorsan,büyümek yaş ile alakalı değil maalesef.. Hele ki ailelerimizin gözünde hala bebek gibiyiz.. Bence onlarla aynı kulvarda olmaya çalıştığını gördükleri zaman seni daha serbest bırakacaklardır,daha az karışacaklardır hayatına..yerimseniben

lisedeyken kız arakdaşlarımdan gelen mektupları da babam okumuştu bi gece yarısı. çekmecemi karıştırmıştı uyanıktım kırmıştı beni. her zaman herşekliyle yaptığı gibi. hiç arkamda olmadı.. evet canım herkes herşeye karışıyor. sinir bir durum.. kafana göre hiçbirzaman hareket edemiyorsun. hele bir bayanın böyle bir lüksü yok

malesef ben de hep bu sorunu yaşamışımdır
öyle kırıldım ki olanlara, günlük yazmıyorum yıllardır
ne bileyim, onların da kendince haklı bir nedeni vardır elbet
bizi koruma, sakladıklarımızı öğrenme içgüdüsü ile yaklaşıyorlar belki
ama ne bileyim aile içinde de olsa özel hayat kavramına saygı duyulmalı bence

Başkasının günlüğünü okumak çok çok ayıp :1no2:
En özel şeylerinden biridir günlük insanın. Bende koruyamıyacağımı düşündüğümden genç kızlık dönemlerinden belli tutmuyorum ama aslında çok faydalı olduğunu düşünüyorum.
Abine ona çok kırıldığını mutlaka belli etki birdaha sana yada başkasına aynı şeyi yapmasın. Umarım seni anlar a.s..

Yaşınızı bilmiyorum ama abinizin yaptığı bence çok yanlış.
Kimsenin kimsenin bu kadar özeline girmeye hakkı yok bence.
Dilerim gönlünüzce bir yaşam kurarsınız kendinize.

tabıkı aıleler bazı seylere karısmak durumundalar...ama gunluk okumak da ayıp yanı...
benıde gunlugum var...eger bırsının okudugunu gorurusem cok ama cok...kotu olurum...
sonucta aıle ıcerısınde olsakat bır bıryız...saygılı olmak zorundalar..kım olursa olsun..
ama karısmak ...her ıcede burunlarını sokmak..hakları degıl ..ama oyleymiş gıbı davranılıyor...
kırılan uzulende bızler oluyoruz...

bende bana karışılmasından nefret ederim
hiç kimseyi karıştırmam hayatıma

kızmakta kırılmakta çok haklısın
büyükler belkide bizim iyiliğimiz için hayatımızı kontrol altına almak
veya herhangi bir yanlışı yapmamızı engellemek adına hayatımıza müdahale ediyorlar
ama atladıkları çok önemli bir şey var....
doğru yanlış böyle müdahalelerle değil yaşanılarak öğrenilir
bu süre içinde düşeceksin yaralanacaksın belki yanlış yapacaksın
ama sonunda tekrar ayağa kalkacaksın
doğruyu yanlışı ayırt etmeye başlamış ve biraz daha büyüyüp olgunlaşmış olarak
hayatına yapılan müdahalenin yada hiç bir nasihatın
senin hayatında bu kadar etkili olacağını sanmıyorum
en güzel öğrenme biçimi budur..

benimde ailem aşırı meraklıdır.. bende önceden günlük ve şiir defteri tutuyordum. sırf ailemin merakı yüzünden artık bıraktım..
şu an 23 yaşındayım yine aynı durum. örneğin telefonum calsın kim aradı, niye aradı, neden konuşurken başka odaya gidiyorsun der sinir olurum. yada msj geldiğindede aynı hep soru üstüne soru, sinir olurum. anlayacağın bütün aileler hep aynı, yapacak bişey yok.. ancakki evleneceksin öyle kurtulursun dırdırlarından =))

turk mılletının cogu meraklıdır.ve evet malesef herseye karısmaya bır yorum yapmaya hak bulur cogu.aslında ayıp ama sıkma canını.

bende genç kızlık zamanlarımda günlük tuttuğum dönemlerde annem fırsatını buldukça okurdu,sonrada onları sanki başka biyerden öğrenmiş gibi gelir kafama kakardı,hemen anlardım günlğümü okudğunu yoksa bilmesine imkan yoktu bazı şeyleri yani,o da annelik içgüdüsüyle çocuğuna zarar gelmesin diye aklınca onu korumaya çalışıyordu, hayatımda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyodu bana zarar gelmesin diyeben ketum bi kızdım çünkü,tabiki çok illet olurdum ve çok sinirlenirdim bu şekilde bi müdaheleye,şimdi biraz biraz anlıyorum annemi ama hala böle bişiyi savunmam asla.

ben de lisedeyken annem günlüğümü okumuştu..o gün yırtıp atmıştım günlüğümü ve günlük tutmaktan vazgeçmiştim.Ama 26 yaşıma geldim hala içimde ukte kalmıştır doyasıya günlük tutmak..

Ben gunluk yazıyorum ıstedıgım gıbıde yazıyorum. Ama nasıl tabıkı bılgısayara word olarak yazın ve de sıfre koyun kımsede acıp okuyamaz. Deftere fılan yazmak guvenılır degıl ben baskası okur dıye zaten her seyı yazamam.

ah canim ah büyüsende kücükte kalsan hep karisacaklar
evleneceksin esin senin ailen esinin ailesi
yani herkez karisacak bu karisma hic bitmeyecek

Bende sırf bu yüzden bırakmıştım günlük yazmayı.Ama yeniden başladım yazmaya.Rahatlıyorum yazınca,yaşadıklarımı kağıda dökmek ii geliyor bana.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…