E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
:enbuyukkk:selam ya arkdaşlar herkes insanların işine karışmak zorundamı bu hayat hepimizin ve hepimizin belirli yaşlarda hatalar yaparak kendimiz öğreniyoruz...benim eski konularımı bilenler vardır belki onlar tamamiyle kapandı 8 aydır'!!!!
kendime yeni hayat kurdum temiz insanlarla gerek arkdaşlarım olsun çevrem olsun herşeyimi değiştirmeye çalıştım düzgün yaşamak istiorum sessiz sakin zararsız...
ve benim herzamn yazdımı bi günlügüm var bu 8 ay içinde olanlar hep orda yazılı hergün yazarım
dün abim onları görmüş ve çok dokundu bana ne hakla okuyor o benim özelim zaten ailenin bilmesi gereken bişe olsa sölerdim ama benim benim özelim!!!ama ben ilerde hayat kurucam bende ayaklarımın üstünde durmayı öğrencem ve öğrenmek zorundayım haksızmıyım???
demem oki; abim okudu diye çekinmiycem okumasaymış o değil hayatımda nelerin olacagına kararı ben veririm ben artık büyüorum çünkü...iyi günler herkesee
kendime yeni hayat kurdum temiz insanlarla gerek arkdaşlarım olsun çevrem olsun herşeyimi değiştirmeye çalıştım düzgün yaşamak istiorum sessiz sakin zararsız...
ve benim herzamn yazdımı bi günlügüm var bu 8 ay içinde olanlar hep orda yazılı hergün yazarım

demem oki; abim okudu diye çekinmiycem okumasaymış o değil hayatımda nelerin olacagına kararı ben veririm ben artık büyüorum çünkü...iyi günler herkesee