- 5 Kasım 2016
- 4
- 4
- 1
- Konu Sahibi _aminenur_
Selamun Aleykum arkadaslar... Ben 2 kere nisan attim malesef... birincisi 4 sene evvel gorucu usulu,6 ay nisanli kaldim uvey evli kuzeni ile aldattigi icin ve kv yuzunden ayrildim. ikinciside 2 sene evvel... 1 ay nisanli kaldim cok aksi sinirli biriydi kayinpeder sorunsali ustune sonradan alkol aldigini falan ogrenince istemedim ayrildik. ikisi icinde pisman degilim iyiki bitmis icimde ikisine karsida sevgi yok nefrette yok hic beddua vermedim sabrimla beraber Allah'a emanet ettim ikisini de.. zamaninda cok canimi yaksalarda bu dunyada herkes mutlu olsun Rabbim elbet soracaktir yerime hesabi... zaten iki kez nisan atmam bana cok sey katti ilkinde (ilk nisanimi attiktan sonra) kuranla tanistim kucuklukten beri okumama ragmen idrak etmeye,amel etmeye basladim. ikincisinde de Namaza basladim. yaşım çok genç henüz ama fikirlerim cok olgun elhamdulillah... arada huzne dusuyorum. sonra Ayet cinlaniyor kulaklarimda "Sizin hayır gördükleriniz de şer,Şer gördüklerinizde hayır vardır.Allah bilir siz bilemezsiniz" içimden gercekten bir hayir varmi ki Allahim derken bile günah islemiscesine uzuluyorum... olmazmi Amine baksana!her huzne dustugunde bir adim daha yaklastin Rabb'ine diyorum.. bazende derdimi hor görüyorum. Sen hic ayrildin mi ? Çocukla ortada kaldin mi ? Kocandan dayak yiyip,yiyip aile baskisina katlandin mi ! Haya et az,şükret Amine diyorum.Şükrediyorum... hemde çok. İnsan aslinda kendine yediremediginden yahut yakistiramadigindan üzülüyor belkide... Son 2 sene icinde çok kişi istedi ama kiminde kararsizlik yasadim istemedim,kimin de de olacakti bir sebeb cikti Engel oldu Allah.. çok istiyorum yuva kurmak,Anne olmak... zaten kim istemez ki degil mi... ikisin de de dugune yakin esyalar alininca ayrildik ilkinde yatak odasi takimimim yasacagim sehre gitmisti ayrilinca kirik dokuk geldi geriye.. ikincisinde bir daha aldik bu da olmayinca paketlendi guzelce duruyor yatak odam ve bir suru ceyizim... Velhasıl kelam vardir Allah'ın bir bildigi belki de Evlilik benim icin hayirsiz... belki de Kalbime gore biri olacak o yuzden bu kadar bekletiyor yaradan... hayirsiz olacaksa hiç nasip etmesin inşallah evlenmeyi mevlam... Ya sabr vesselam.
( Önceden ileride bunları düşüneceksin ve buraya yazacaksin deselerdi inanmazdim,Neden mi? çünkü çok buyuk psikolojik sorunlar yasadim tum bu seylerden sonra intiharin esiginden dondum ustune birde epilepsi hastasiyim ben... Okuduğumu amel etmem ve Namazla beraber yeniden dogdum tum sinirlerim alindi sanki yeni bir ben oldum,isin en tuhafi en son ilk nisanlimda nikah islemleri sirasinda bayilmistim ustune bu kadar şeye ragmen hiç atak (bayilma) gecirmedim... ) Buda benim basari hikayem... :)
( Önceden ileride bunları düşüneceksin ve buraya yazacaksin deselerdi inanmazdim,Neden mi? çünkü çok buyuk psikolojik sorunlar yasadim tum bu seylerden sonra intiharin esiginden dondum ustune birde epilepsi hastasiyim ben... Okuduğumu amel etmem ve Namazla beraber yeniden dogdum tum sinirlerim alindi sanki yeni bir ben oldum,isin en tuhafi en son ilk nisanlimda nikah islemleri sirasinda bayilmistim ustune bu kadar şeye ragmen hiç atak (bayilma) gecirmedim... ) Buda benim basari hikayem... :)