Herkes kayinvalidesinden şikayetçi ben ise kayinpederden

aneliya1988

Guru
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
18
0
286
Tekirdağ
Mrb arkadaşlar.herkes kayinvalidesiyle sorunu vadır benim ise kayınpederimle.27 aylık bi kızım var ve bi yerlere cikacagimiz zaman kayinvalideme bırakırız kızımı.kayinvalideden yana bi sorun yok fakat birgün kayibpederim "çocuğu bırakıp bırakıp dışarı çıkıyorsunuz sabahtan aksama kadar geziyosunuz annenin 1 kere çıkıyor dışarı siz hep cikiyosunz DİE sitem etmeye başladı.buda benim gucume gitti ve ogunden sonra zorda kalmadıkça birakmadm hep kayinvalidem kendi gelip aldı ben biraz rahatliyim DİE.ama.BN hic razi gelmiyodm kayinpedrim oyle dedi die .neyse bugün yine kayınvalide kızımı almaya geldi bende kalsin bu gece dedi.bende zamanında kayınpederimin söylediği sozlero hatorlattim.bu yüzden istemiyorum dedim.kayınvalide çok fena surat yaptı esime ve bana.bunu dile getirerek yanlismi yaptım acaba kizlar

Senin bi kusurun yok cnm çokta iyi söylemişsin sana surat yapacağına kocasına çenesini tutmasını söylesin

Ama şöylede bişey var tabi ki hepsi aynı olacak diye bişey yok ama genelde böyle durumlarda kv söylenir arkandan kp de posta koyar sana. Kp lerin böyle konulara tek başına müdahale ettiği pek görülmemiştir bence

Mrb arkadaşlar.herkes kayinvalidesiyle sorunu vadır benim ise kayınpederimle.27 aylık bi kızım var ve bi yerlere cikacagimiz zaman kayinvalideme bırakırız kızımı.kayinvalideden yana bi sorun yok fakat birgün kayibpederim "çocuğu bırakıp bırakıp dışarı çıkıyorsunuz sabahtan aksama kadar geziyosunuz annenin 1 kere çıkıyor dışarı siz hep cikiyosunz DİE sitem etmeye başladı.buda benim gucume gitti ve ogunden sonra zorda kalmadıkça birakmadm hep kayinvalidem kendi gelip aldı ben biraz rahatliyim DİE.ama.BN hic razi gelmiyodm kayinpedrim oyle dedi die .neyse bugün yine kayınvalide kızımı almaya geldi bende kalsin bu gece dedi.bende zamanında kayınpederimin söylediği sozlero hatorlattim.bu yüzden istemiyorum dedim.kayınvalide çok fena surat yaptı esime ve bana.bunu dile getirerek yanlismi yaptım acaba kizlar

bence söylemesen iyiymiş, yani bunu söylemen kimseye bi fayda sağlamaz, kp de kötü niyetli değildir bence, dan dun konuşmuş biraz, sonuçta kendi karısını gezdirebilir, yani çocuğunu seviyorlar galiba, keşke doğru deyip unutup geçseydin, torunun yüzüne bakmayanlarda var, gönül kırmaya değer bişeymiş gibi gelmedi

Ama şöylede bişey var tabi ki hepsi aynı olacak diye bişey yok ama genelde böyle durumlarda kv söylenir arkandan kp de posta koyar sana. Kp lerin böyle konulara tek başına müdahale ettiği pek görülmemiştir bence
Evet genelde Kayinvalideler tepkili olur gelinlerine karşı Benm kayinperdim aynisi.KV.eşini uyariyomus sözde karışma DİE ama.kabahat Benm çat çat söylüyorum.eşime soylettirmem gerekiyordu bunları.simdi kotu gelin ben oluyorum

27 aylik bebegi ne zorunlulukla birakiyorsunuzki baska evde.
24 aylik kizim var dogdugundan beri 3 kez dugune gittim kendi anneme 2 ser saat biraktim.
Cocugunuzun size ihtiyaci var.
Kayinpederi cok tuaf bulmadm acikcasi

Ben kp haksiz bulmadim. Artik siz 3 kisilik bir ailesiniz gideceginiz yerleri ona gore secebilirsiniz.

benım kızım 16 aylık calısıyorum haftasonu bısey yapmak ıstesem asla kımseye bırakamıyorum hep onuda goturuyorum. ki siz sureklı gezıp cocugu bırakıyomussunuz. mecburıyetten degıl. gezılecekse beraber gezin. kp de tuhaf gelmıs bıze geldıgı gıbı

Back
X