- 25 Ağustos 2014
- 52
- 5
- 13
- Konu Sahibi CookieEater
Konuya nereden başlamalıyım,nasıl başlamalıyım bilmiyorum.Daha doğrusu hiçbir şeyi bilemez haldeyim.Başlıktan anlaşılmıştır belki aldatılan kadınların arasında bende varım.Sevgilim vardı,daha bu sabaha kadar.9 aydır birlikteydik,çok güvenirdim.Başıma bir şey gelse ilk ona koşardım.Kavga ederdik ama her ne olursa olsun sözde ayrılık olurdu.Memleketine gitmek istedi,gitmeden önce onun olmamı istedi,bende biraz saf ne derseniz diyin kandım,olan oldu.Gitti memleketine,sürekli kavga etmeye başladık.Bir süre sonra benden facebook şifremi istedi,hah bende geçmişinde bir kaç sevgilisi olan biri olduğumdan,vermeye gönüllü olmadım.Kavga ettik,şifreyi verdim.Ancak daha sonra bunun yüzünden her şey büyüdü.Geçmişimi didik didik etmeye bir şeyler buldukça küplere biniyordu.Geçmişimi anlatmamı istedi,anlattım ama arkadaşlarından uydurma bir kaç laf duyup hep benden ayrılırdı.Sonra yalvar yakar barışırdık.Hesabı kapattım.Yeni hesap açtım,şifresini her şeyini bildiği bir hesaptı.Ben onun şifresini istediğimde bana sürekli konuyu değiştirmeye ısrar ettikçe bahane bulup benden ayrılmaya başladı.Üç defa istedim,üçünde de ayrıldık.Barıştığımız bir ara,bana biriyle konuştuğunu söyledi.Söylemeden edemeyeceğim,tam olarak dört beş kere bana kadın isimleri söylemişti.Biri eski sevgilisi,biri yemin ederim ona aşığım dediği bir bayan,diğerleri arkadaşlarıma ayarlayacağım diye uydurup,benden gizli dışarılarda dolandığı bayanlardı. O kişiyle daha öncede gözümün önünde resmen flört ederek konuştuklarından konuşmalarını bozmuştum.O kişinin peşinde bir kaç erkek olduğunu ve onlardan kurtulması için yardım edeceğini söyledi.Nasıl mı,birlikteymiş gibi davranıp,herkese yayacaklar ama bana da söyleyeceklermiş.Ben konuşmalarını okumak amacıyla şifresini istedim,vermedi,ısrar ettim,ayrıldı ama en sonunda şifreyi verdi.Ama girdiğimde ne görsem iyi,mesajları silmişti.Gizli bir şey mi var diyorum,yemin ederim anlattıklarım gibi gizli değil dedi.O zaman neden sildin dedim,cevap vermedi.Uzatmak istemedim,hesabı didik didik ettim ve bir mesajı silmemiş.Bunları yazmış.Bu ne dedim kanıt alarak,bana dedi ki "şifremi başkaları biliyor,onlar yapmıştır vallahi ben yazmadım." dedi.Ancak beyefendi,her şifresini bana verişinde bir kaç saat sonra şifre değiştirirdi.Ki onun o söylediği ufak yaştaki kuzenleri,facebook şifre kırma uzmanıydılar.Anlattığına göre ve her değiştirişinde hiç üşenmeden şifreyi kırıyorlarmış.Uzatmadım konuyu he inandım dedim,sonra telefonu efendim diye açtığım için benden ayrıldığı zamanlar oldu.Baya değişti ve ya çok iyiydi bana,yada çok kötüydü.Dün gece,eşref saatinde ondan şifresini istedim yine aynısını mı yapacak yoksa verecek mi diye ,bana yarın söz vericem dedi atarlandım umursamadan uyudu.Sabah ameliyata gireceğinden benden dua istedi,tamam dedim,sonra şifresini istedim.Verecektin ne oldu dedim,vereceğim ama ameliyattan sonra bak giriyorum dedi,uzun uzun mesajlar yazdım bana dedi ki,sen bana güvenmediğini bu kadar belli ettin,artık birlikte olamayız,olmuyor dedi geçmişimi açtı ben neden vermiyorsun sakladığın bir şey yoksa dedikçe,o bana atarlandıkça atarlandı,kavga çıkardı.En sonunda artık bitti dedi ve ayrıldı.Baya kötü bir durumdayım,hem aldatıldım hem terkedildim. Madem gözü başkasındaydı,bana yeminler etti ayrılmayacağız evleneceğiz,ya dininde imanında birisi bana birde her şeyim şerefim namusum dinim imanım üstüne yemin ederim ayrılmayacağım senden demişti.Bilmiyorum,ne yapacağım çokta seviyorum içim yanıyor .
Aha,bu da silmeyi unuttuğu mesajda yazanlar.
Aha,bu da silmeyi unuttuğu mesajda yazanlar.