Herkes mi aldatır ?

CookieEater

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
52
5
13
Konuya nereden başlamalıyım,nasıl başlamalıyım bilmiyorum.Daha doğrusu hiçbir şeyi bilemez haldeyim.Başlıktan anlaşılmıştır belki aldatılan kadınların arasında bende varım.Sevgilim vardı,daha bu sabaha kadar.9 aydır birlikteydik,çok güvenirdim.Başıma bir şey gelse ilk ona koşardım.Kavga ederdik ama her ne olursa olsun sözde ayrılık olurdu.Memleketine gitmek istedi,gitmeden önce onun olmamı istedi,bende biraz saf ne derseniz diyin kandım,olan oldu.Gitti memleketine,sürekli kavga etmeye başladık.Bir süre sonra benden facebook şifremi istedi,hah bende geçmişinde bir kaç sevgilisi olan biri olduğumdan,vermeye gönüllü olmadım.Kavga ettik,şifreyi verdim.Ancak daha sonra bunun yüzünden her şey büyüdü.Geçmişimi didik didik etmeye bir şeyler buldukça küplere biniyordu.Geçmişimi anlatmamı istedi,anlattım ama arkadaşlarından uydurma bir kaç laf duyup hep benden ayrılırdı.Sonra yalvar yakar barışırdık.Hesabı kapattım.Yeni hesap açtım,şifresini her şeyini bildiği bir hesaptı.Ben onun şifresini istediğimde bana sürekli konuyu değiştirmeye ısrar ettikçe bahane bulup benden ayrılmaya başladı.Üç defa istedim,üçünde de ayrıldık.Barıştığımız bir ara,bana biriyle konuştuğunu söyledi.Söylemeden edemeyeceğim,tam olarak dört beş kere bana kadın isimleri söylemişti.Biri eski sevgilisi,biri yemin ederim ona aşığım dediği bir bayan,diğerleri arkadaşlarıma ayarlayacağım diye uydurup,benden gizli dışarılarda dolandığı bayanlardı. O kişiyle daha öncede gözümün önünde resmen flört ederek konuştuklarından konuşmalarını bozmuştum.O kişinin peşinde bir kaç erkek olduğunu ve onlardan kurtulması için yardım edeceğini söyledi.Nasıl mı,birlikteymiş gibi davranıp,herkese yayacaklar ama bana da söyleyeceklermiş.Ben konuşmalarını okumak amacıyla şifresini istedim,vermedi,ısrar ettim,ayrıldı ama en sonunda şifreyi verdi.Ama girdiğimde ne görsem iyi,mesajları silmişti.Gizli bir şey mi var diyorum,yemin ederim anlattıklarım gibi gizli değil dedi.O zaman neden sildin dedim,cevap vermedi.Uzatmak istemedim,hesabı didik didik ettim ve bir mesajı silmemiş.Bunları yazmış.Bu ne dedim kanıt alarak,bana dedi ki "şifremi başkaları biliyor,onlar yapmıştır vallahi ben yazmadım." dedi.Ancak beyefendi,her şifresini bana verişinde bir kaç saat sonra şifre değiştirirdi.Ki onun o söylediği ufak yaştaki kuzenleri,facebook şifre kırma uzmanıydılar.Anlattığına göre ve her değiştirişinde hiç üşenmeden şifreyi kırıyorlarmış.Uzatmadım konuyu he inandım dedim,sonra telefonu efendim diye açtığım için benden ayrıldığı zamanlar oldu.Baya değişti ve ya çok iyiydi bana,yada çok kötüydü.Dün gece,eşref saatinde ondan şifresini istedim yine aynısını mı yapacak yoksa verecek mi diye ,bana yarın söz vericem dedi atarlandım umursamadan uyudu.Sabah ameliyata gireceğinden benden dua istedi,tamam dedim,sonra şifresini istedim.Verecektin ne oldu dedim,vereceğim ama ameliyattan sonra bak giriyorum dedi,uzun uzun mesajlar yazdım bana dedi ki,sen bana güvenmediğini bu kadar belli ettin,artık birlikte olamayız,olmuyor dedi geçmişimi açtı ben neden vermiyorsun sakladığın bir şey yoksa dedikçe,o bana atarlandıkça atarlandı,kavga çıkardı.En sonunda artık bitti dedi ve ayrıldı.Baya kötü bir durumdayım,hem aldatıldım hem terkedildim. Madem gözü başkasındaydı,bana yeminler etti ayrılmayacağız evleneceğiz,ya dininde imanında birisi bana birde her şeyim şerefim namusum dinim imanım üstüne yemin ederim ayrılmayacağım senden demişti.Bilmiyorum,ne yapacağım çokta seviyorum içim yanıyor .
Aha,bu da silmeyi unuttuğu mesajda yazanlar.
zQkA8D.jpg

Ne yazık ki sadakat aşka bağlı bir duygu değil. Karaktere bağlı tamamen. Ve bazı insanlarda karakter yoksunu.
Aldatınca yakalanan klasik Türk erkekleri gibi " vay efendim sen benim açığımı nasıl yakalarsın,benim aldattığımı nasıl öğrenirsin" mantığıyla hareket edip, binbir laf etmiş adam sana. Hepsi kuyruk acısından.
Bir süre telefonunu, internetteki hesaplarını kapatmanı öneririm. Çok geçmeden zaten arayıp, -duygu sömürüsüyle- kendini haklı, seni de haksız çıkartma çabalarına girecektir.

Allah bildiği gibi yapsın. Umursama lütfen. Bu karakter meselesi .hayatında kim olursa olsun bu adam onu aldatacak. Eşini mutlu edebilecek mi sanıyorsun ? Kurtulmussun sabret

kusura bakmayın ama yarısına kadar okudum ve ekteki abazan muhabbetini görmek de yetti fazlasıyla. sevgilim dediğiniz insan sadakatsiz, sağlam ayakkabı olmayan biri arkadaşım. nedir bu ya? bir ilişkide İKİ KİŞİ olur, eskiden konuştuğu, bir aralar aşık olduğu, onun hoşlanmadığı ama peşinde koşan, peşinde koşmadığı ama etrafında gezmediği vs. saçma sapan isimler havada uçuşmaz! kaç tane kişi saymışsınız yani. ayrılın lütfen, ruh sağlığınıza da yazık, şöyle iğrenç biriyle birlikte olup egosunu tavan yaptırdığınıza da.

Konuya nereden başlamalıyım,nasıl başlamalıyım bilmiyorum.Daha doğrusu hiçbir şeyi bilemez haldeyim.Başlıktan anlaşılmıştır belki aldatılan kadınların arasında bende varım.Sevgilim vardı,daha bu sabaha kadar.9 aydır birlikteydik,çok güvenirdim.Başıma bir şey gelse ilk ona koşardım.Kavga ederdik ama her ne olursa olsun sözde ayrılık olurdu.Memleketine gitmek istedi,gitmeden önce onun olmamı istedi,bende biraz saf ne derseniz diyin kandım,olan oldu.Gitti memleketine,sürekli kavga etmeye başladık.Bir süre sonra benden facebook şifremi istedi,hah bende geçmişinde bir kaç sevgilisi olan biri olduğumdan,vermeye gönüllü olmadım.Kavga ettik,şifreyi verdim.Ancak daha sonra bunun yüzünden her şey büyüdü.Geçmişimi didik didik etmeye bir şeyler buldukça küplere biniyordu.Geçmişimi anlatmamı istedi,anlattım ama arkadaşlarından uydurma bir kaç laf duyup hep benden ayrılırdı.Sonra yalvar yakar barışırdık.Hesabı kapattım.Yeni hesap açtım,şifresini her şeyini bildiği bir hesaptı.Ben onun şifresini istediğimde bana sürekli konuyu değiştirmeye ısrar ettikçe bahane bulup benden ayrılmaya başladı.Üç defa istedim,üçünde de ayrıldık.Barıştığımız bir ara,bana biriyle konuştuğunu söyledi.Söylemeden edemeyeceğim,tam olarak dört beş kere bana kadın isimleri söylemişti.Biri eski sevgilisi,biri yemin ederim ona aşığım dediği bir bayan,diğerleri arkadaşlarıma ayarlayacağım diye uydurup,benden gizli dışarılarda dolandığı bayanlardı. O kişiyle daha öncede gözümün önünde resmen flört ederek konuştuklarından konuşmalarını bozmuştum.O kişinin peşinde bir kaç erkek olduğunu ve onlardan kurtulması için yardım edeceğini söyledi.Nasıl mı,birlikteymiş gibi davranıp,herkese yayacaklar ama bana da söyleyeceklermiş.Ben konuşmalarını okumak amacıyla şifresini istedim,vermedi,ısrar ettim,ayrıldı ama en sonunda şifreyi verdi.Ama girdiğimde ne görsem iyi,mesajları silmişti.Gizli bir şey mi var diyorum,yemin ederim anlattıklarım gibi gizli değil dedi.O zaman neden sildin dedim,cevap vermedi.Uzatmak istemedim,hesabı didik didik ettim ve bir mesajı silmemiş.Bunları yazmış.Bu ne dedim kanıt alarak,bana dedi ki "şifremi başkaları biliyor,onlar yapmıştır vallahi ben yazmadım." dedi.Ancak beyefendi,her şifresini bana verişinde bir kaç saat sonra şifre değiştirirdi.Ki onun o söylediği ufak yaştaki kuzenleri,facebook şifre kırma uzmanıydılar.Anlattığına göre ve her değiştirişinde hiç üşenmeden şifreyi kırıyorlarmış.Uzatmadım konuyu he inandım dedim,sonra telefonu efendim diye açtığım için benden ayrıldığı zamanlar oldu.Baya değişti ve ya çok iyiydi bana,yada çok kötüydü.Dün gece,eşref saatinde ondan şifresini istedim yine aynısını mı yapacak yoksa verecek mi diye ,bana yarın söz vericem dedi atarlandım umursamadan uyudu.Sabah ameliyata gireceğinden benden dua istedi,tamam dedim,sonra şifresini istedim.Verecektin ne oldu dedim,vereceğim ama ameliyattan sonra bak giriyorum dedi,uzun uzun mesajlar yazdım bana dedi ki,sen bana güvenmediğini bu kadar belli ettin,artık birlikte olamayız,olmuyor dedi geçmişimi açtı ben neden vermiyorsun sakladığın bir şey yoksa dedikçe,o bana atarlandıkça atarlandı,kavga çıkardı.En sonunda artık bitti dedi ve ayrıldı.Baya kötü bir durumdayım,hem aldatıldım hem terkedildim. Madem gözü başkasındaydı,bana yeminler etti ayrılmayacağız evleneceğiz,ya dininde imanında birisi bana birde her şeyim şerefim namusum dinim imanım üstüne yemin ederim ayrılmayacağım senden demişti.Bilmiyorum,ne yapacağım çokta seviyorum içim yanıyor .
Aha,bu da silmeyi unuttuğu mesajda yazanlar.
zQkA8D.jpg

Bende aldatıldım hemde 2 kere..
Ve bu anlattığınıza yakın bişeydi..
Anne-babsının üstüne yemin etmişti ayrılmıcam diye 1 hafta sonra ayrıldı..
Ayrılıktan 2 gün sonra başkasıyla çıktığını öğrendim..
1hafta sonrada o kızında bunu aldattığını öğrendim yani bununla beraber 3-4 kişiyle çıkıyormuş kız..
Kızın maşALLAHı vardı masmavi gözleri cidden çok güzeldi..
Benden kat kat güzeldi ama işte ettiğini buldu..
Sonrada köpek gibi yalvardı ama bu sevgilimle çıkmaya başlamıştım..
Yani üstünden neredeyse 9 ay geçmişti..
Herkes aldatılmaz, herkeste aldatmaz..
Mesela ALLAH korusun ben aldatmam,
Benimle çıkanda aldatılmaz..
Yani kendim dışında kimseye güvenim tam değil artık..
Sevgilime bile %99luk bi güvenme limitim var %1lik kısmı yok..
Olmazda..

Böyle adamıda bırak nereye giderse gitsin..
İçin acır ama zamanla unutursun..
İçinde kalan sadece yaşadığın şeyler olur ama emin ol o hissettiğin acıyı bile zamanla unutursun sadece çok canı acımıştı der geçersin ve bunu derken hiç bişey hissetmezsin..

Sen sonunda mutlu olursun sonrada onun mutsuzluğunu görürsün..
İçin rahat olur sen kötü bişey yapmadın kendinden eminsin..

İnşALLAH mutlu olursun benden bile çok çok mutlu olursun inşALLAH

Valla ben böyle şeyler yaşasam seviyorum acı çekiyorum demeye dilim varmazdı. Onu sevdiğin kadar kendini sev kendine saygı duy bu karakterde bir insanı gördüğünde yolunu değiştir. O kadar gözünü kapatmışsın ki, ona zorla aldatmaya devam et demişsin gibi olmuş.

Kızlar verir mi vermez mi ? Verenler bin pişman vermeyenlerde evlendikten sonra yüzde 35 erkekler ilk 9 ayda aldatıyormuş kadınlarda oran yüzde 20 lerde

Kızlar verir mi vermez mi ? Verenler bin pişman vermeyenlerde evlendikten sonra yüzde 35 erkekler ilk 9 ayda aldatıyormuş kadınlarda oran yüzde 20 lerde

Vermek ne kadar iğrenç bir kelimedir ya? bir bayana kendi hemcinslerini bu gibi kelimelerle aşağılamak yakısıyor mu ?

Kusura bakmayın güldüm : )) Bahaneler de bahaneler maşallah... Trajikomik bir şahısmış.
Acınız var bence sevdiğinizi sanıyorsunuz, böyle olduğunu umuyorum.
Duygularınıza saplanıp kalmayın.
Ben de aldatıldım çok zordu alışkanlık vardı elbet biliyordum dönmezdim (cılkı da çıkmıştı bizim ilişkinin zaten) ya da uzatamazdım daha fazla sonrasında kendime saygımı yitireceğimi çok kızacağımı biliyordum, doğrusu da buydu her şekilde.
Başlığınıza dayanarak da bir süre kimseye güvenemeyeceksiniz muhtemelen, ben de baya soğumuştum ilişkiden erkeklerden 1-2 yıl. Zaman geçtikçe düzeliyor. Her şey tecrübe.

Yaşınız kaç ? şifremi verdim vermedim verdi vermedi saat başı değiştirdi derken hayatında onlarca kişinin gelip geçmesi değişik bir konu. Yani tahminim 17 falan ?

Soruya cevap veriyorum: hayir, benim sevdigim adam yapmaz :oops:

Sen bilerek lades demissin defalarca. Dunyada baska erkek mi kalmadi son secenegin bile olsa uzak dur derim eger aklin fikrin varsa

Back
X