Herkes yanına girip helalleşiyor ben girsem etkilenir miyim ?

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.296
7.087
398
Yaklaşık olarak 6 6 buçuk haftalık hamileyim.Dedem 1 ay içinde hastalığa yakalandı ve şu an ölmek üzere doktorlar yakınlarını çağırmış son son görüşün diye kendisi yoğunbakımda yatıyor bilinci bazen açık bazen kapalıymış konuşamıyormuş sadece gözlerini açıp kapatıyormuş.Herkes tek tek yanına girdi helalleşti görüştü.Ben de girmek istiyorum helalik almak istiyorum ama annemler kızıyor sen giremezsin her tarafı şiş tanınacak halde değil etkilenirsin hamileyken hastaya da ölüye de o durumda bakılmaz diyorlar.Ben onu görmezsem belki de ömür boyu keşke diyeceğim belki dedem bile düşünmüştür neden gelmiyor diye alınmıştır diyorum bebeğimin de hakkına girmekten onu etkilemekten korkuyorum.Daha önce lekelenmem oldu onun için de ilaç kullanıyorum girsem biliyorum çok üzüleceğim normalde de çok duygusal biriyim.Arada kaldım ama böyle de çok üzülüyorum girmemekle bencillik etmiyorum dimi ?

Merhaba ben anneannemin kefenli halini görmüştüm çocukken.Şimdi anneannem aklıma hep o son haliyle geliyor.Keşke hiç o şekilde görmeseydim diyorum.Bence de dedenizi sağlıklı haliyle hatırlayın.

Yaklaşık olarak 6 6 buçuk haftalık hamileyim.Dedem 1 ay içinde hastalığa yakalandı ve şu an ölmek üzere doktorlar yakınlarını çağırmış son son görüşün diye kendisi yoğunbakımda yatıyor bilinci bazen açık bazen kapalıymış konuşamıyormuş sadece gözlerini açıp kapatıyormuş.Herkes tek tek yanına girdi helalleşti görüştü.Ben de girmek istiyorum helalik almak istiyorum ama annemler kızıyor sen giremezsin her tarafı şiş tanınacak halde değil etkilenirsin hamileyken hastaya da ölüye de o durumda bakılmaz diyorlar.Ben onu görmezsem belki de ömür boyu keşke diyeceğim belki dedem bile düşünmüştür neden gelmiyor diye alınmıştır diyorum bebeğimin de hakkına girmekten onu etkilemekten korkuyorum.Daha önce lekelenmem oldu onun için de ilaç kullanıyorum girsem biliyorum çok üzüleceğim normalde de çok duygusal biriyim.Arada kaldım ama böyle de çok üzülüyorum girmemekle bencillik etmiyorum dimi ?
Daha çok küçük aslında ama siz kendinizi daha iyi bilirsiniz. Etkileneceginizi mi düşünüyorsunuz?

Simdi hastayken gorup etkileneceksin diyorlar ya peki oldugunde cenazesinede mi gitmiceksin gozu acik gider adamin zaten hasta oldugunu bilip uzuluyorsunuz bence sizi dunya gozuyle gorme hakki var birde sunu unutmayin bebeginizin yiyecek ekmegi varsa zaten sag salim dunyaya gelir

Benzerini bir arkadasim yasadi,erkek. Karadenizliler yengelerini cok sever,saygi duyarlar. Yengesi kanser,olum doseginde. Son kez gormus ama pisman. Hastaligin kotu izleri,acisi sancisiyla hep aklinda kalmis. Keske gormeseydim de hafizamda o neseli hali kalsaydi derdi. Bir de hamilesiniz. Cocugunuzu dusunun derim. Acin Kuran okuyun,rahmete kavusmasi icin dua edin. Tek yapabileceginiz bu.

Simdi hastayken gorup etkileneceksin diyorlar ya peki oldugunde cenazesinede mi gitmiceksin gozu acik gider adamin zaten hasta oldugunu bilip uzuluyorsunuz bence sizi dunya gozuyle gorme hakki var birde sunu unutmayin bebeginizin yiyecek ekmegi varsa zaten sag salim dunyaya gelir
Herkes başka bir şey diyor inan ne yapacağımı bilemiyorum.Bu açıdan düşünüyorum ben de ama bebeğimin hakkına girmekten korkuyorum hali hazırda bi tehlike yaşadık o tehlike geçti mi onu bile bilmiyorum.Ben dedemin elinde büyüdüm beni görmek istediğine adım gibi eminim ama vebal almaktan korkuyorum.Ölse tabii ki cenazesinde bulunacağım o benim canım kanım kendi bedenimde bana muhtaç evladıma da kıyamıyorum.

hamileyken yuzlerce kötü durumda hasta ve ölü gördüm.(saglikciyim)icinizde kalacaksa girip bakmanızda bir sakınca yok hurafe onlar.

hamileyken yuzlerce kötü durumda hasta ve ölü gördüm.(saglikciyim)icinizde kalacaksa girip bakmanızda bir sakınca yok hurafe onlar.
Ya bunu sağlıkçıdan duymak içimi rahatlatmadı desem yalan olur.Şu an bi umut oldu içime mutlu oldum 💗 Yani doğru diyorsunuz sağlıkçılar hamile kalınca mesleği bırakmıyor sonuçta

Herkes başka bir şey diyor inan ne yapacağımı bilemiyorum.Bu açıdan düşünüyorum ben de ama bebeğimin hakkına girmekten korkuyorum hali hazırda bi tehlike yaşadık o tehlike geçti mi onu bile bilmiyorum.Ben dedemin elinde büyüdüm beni görmek istediğine adım gibi eminim ama vebal almaktan korkuyorum.Ölse tabii ki cenazesinde bulunacağım o benim canım kanım kendi bedenimde bana muhtaç evladıma da kıyamıyorum.
Anliyorum canim ama inan 35 haftalik sakir sakir kanamam varken dedemin vefatini ogrendim gittim gordum rabbim o evladi verecekse hicbisey engel olmuyor ki bana tum doktorlar dusuk yapacaksin sagliksiz olacak dedi unutma stres yapma bir kere dusuk yaparmiyimi aklindan cikar olumlu dusun bak sonra icinde ukde kalir o daha kotu

3 ay once anneannemi kaybetim hamile olmadigim halde yogum bakim kameralarindan gordugumde dizlerim titredi yanina giremedim tavsiye etmiyorum hala kameradaki hali gozumun onunden gitmiyor babaannemde ise hic gormedim son halini ve oldukten sonrada onu hep en guzel halleriyle hatirliyorum birak en guzel halleriyle hatirla bilinc gidip geliyorsa zaten farkinda degildir senin gelip gelmediginin

Back
X