Burda derdimizi anlatiyoruz birbirimize fikir vererek destek olmak istiyoruz platform acikcasi cok guzel ama benim yasadiklarimdan dolayi ne yaptigimi ne yapacagimi bilemiyor olmam esimin bana yaptiklarina ragmen evvime cocuklarima ve esimi geri eskisi gibi olmasi icin cabaliyo olmam bazi insanlarin gereksizce acimasizca beni elestirmesine izin verecegim anlamina gelmiyorki bence insanlarin tavrina bir bakin evliligini kurtarmak istiyorsa yasadiklarina ragmen 1 sans gerck bi sans vermek adinda isyanla bi msj yaziyorsa buraya ona gore yorumlar gelmeli genel anlamda guzel yorumlar ama bazilari gerckden sinirlari asiyor bende zordayim esimin babasi bana guven beni bekle dedi suan ucakdalar yarin buyuk ihtimalle gorusecegiz konuyu tartisacagiz bende surekli boyle bisiyi kabul edecek degilim ama iyice isler raydan ilk defa ckdi bu denli buyuk olmamisdi beni merak eden arkadaslarin iyi niyetine guzel yuregine tsk ediyorum suan biraz daha iyiyim sizlerle iki cift laf edip konusmak fikir alisverisi iyi geliyor umarim derdimi anlatabilmisimdir sivri dilli olmaya gerek yok biz kadinlar birbirimize destek olmamiz lazim ve sunuda unutmayalim ki benim le tamamen ayni durumu yasamayan bendeki psikolojiyi anlayamaz onun icin kirici olmak yerine yapici olmayi denerseniz yada beni gormezden gelirseniz sizde sinir olmazsiniz bende bunca derdim arasinda bide byle yorumlara takilmak zorunda kalmam saygilar iyi aksamlar kizlar