herkese merhaba canlarım yenı uye oldum yardımlarınızı bekliyorum.

tamdaaaa ne yaparım,ne yapabilirim acaba nasıl davranmalıyım deme asamasındayken kendi kendime senın o essiz guzel yorumunla karsılastım.tavsıyene uyucam.ve onu gözlemlicem.cok tesekkur ederim söylediklerinin hangi birine tesekkur etsem azdır saolasın
Demişsin ya beraber bir ortama girmedik diye. Bu çok önemli. En azından arkadaşlarıyla tanışmaya bak. O senin arkadaşlarınla tanışsın. Bir arkadaş ortamın yoksa bulunduğun yerde o senin iş yerine gelebilir imkan varsa. Mesela belki oradaki ortamınla ilgili olmadık bir yorum yapacak ileride, bunu şimdiden bilmen daha iyi. Sen de senin iş yerindeki hal ve hareketlerini tartarsın. Sen de bir şekilde onun ortamına girmeye çalış, çok ısrarcı olmadan. Havadan sudan konuşur gibi gir konuya.
Diğer sorunlarınız üzerine de konuşun. Kavga etmeden. Bir sorun varsa yokmuş gibi üzerini örtmeyin. Uzaklaşma olmuş mesela, bu konuyu biraz sakince konuşmak lazım.
Ortamını görmeni, arkadaşlarını tanımanı destekliyorum. Yoksa bu kadar kapalı bir ilişkide çok zor tanırsın. Sadece seninle olan ilişkisi değil, diğerlerinin yanındaki tavrı, senin arkadaşlarına olan tavrı, sonra onların gıyabındaki yorumları çok önemli.
Edit: Tabi bahsettiğin bu üç aylık dönem geçince ancak bunu yapabilirsin sanırım.

Son düzenleme:
Bir de aslında ben şu şehir dışında olma mevzusunu da anlamamışım. Normalde aynı şehirde mi yaşıyorsunuz? Giderken hiç haber vermiyor mu? Çok mu mobil sürekli dolaşıyor mu? Ama yüz yüze görüşüyorsunuz değil mi? Yoksa sürekli uzak şehir ilişkisi şeklinde mi?
sıkılmayın diye cok anlatmadım detaylı.turkıyenın 41 yerınde subesi var cok yogun o kdr yogunki onun dedine kiloluykenki giydiği seyleri giyiyor elbise alcak zamanı yok.nerde ne zaman bulunuyor bilmiyorum surekli seyahat halınde barajlarda bilmem biyerlerde kendi işi..ama aynı sehirdeyiz normalde.ama uc ay böyle olucak demişti sehır dısına gitmesi için.yuz yuze o geldikce geliyor.genelde işlerini aksam on gibi bitirip ucak biletlerini alıp geliyor onıkı bile olsa direk inince beni arıyor görüşelim diye cunku ertesi sabah tekrar gitmesi gerekiyor bazen o yuzden işte vakıt olmayınca görüşmek için bende hiç sevmediğim halde geçte olsa cıkıyorum.bazen ailem burda oluo hiç cıkamıyorum.öyle işte.

bende evlilik dışında nişanlılık bile olsa hoşlanmam ve arkadaşlarımı uyarırım ben seviyorum bana göre sakınca yok derler uzatmam o yüzden
ama bana göre de
yazılmamalı
ayrıca sevgisinden emin değil diyorsunuz... adam sizin çevrenizin göbeğinde yaşamıyordur, oraya harf yazmanız onu ya da çevresini değil sizin çevrenize ilan olur....
bence yazmayın dünyanın binbir türlü hali var yarının kime garantisi var
haklısın cok kilit bi yere değindin..odabu yuzden istemiyordur guzeldi yorumun aklıma fikir geldi senin yorumunun sonunu okuyunca iyki varsınız ya

benim kastim orda burda kendini teshir etmek degil zaten...bende kesinlikle kullanmiyorumm sosyal aglar falan...esim whatsappina bile benim resmimi hayatta koymadi koymazdi bende talep etmem...
o soz kaliplasmis soz oldu bilsin gorsun ister.. gosteren pekde erkek gelmez bana...
ama harf icin oyle tepki vermesi sacma. kinu sahibinin cevresinde kim varsa bilsin kalbinin dolu oldugunu...demek istiyorki bana cokda umut baglama...ben burdan bunu anliyorum....
bana bu geldi işte bana cok umut baglama direk suratına carpıcaktım.dedim yuzyuze geleyim ben diyeceklerimi biliyorum sana dedim içimden.karsıma gelsin sorucam bunu net cvp alıcam.ama agır ustune gitmeli bi konusma yapmıcam benle evlencekmisin diyede sorcak halım yok öyle bişi deil.sadece bunun ona ndn mantıksız geldiğini soracagım.sonra cevabına göre hareket edicem.

Demişsin ya beraber bir ortama girmedik diye. Bu çok önemli. En azından arkadaşlarıyla tanışmaya bak. O senin arkadaşlarınla tanışsın. Bir arkadaş ortamın yoksa bulunduğun yerde o senin iş yerine gelebilir imkan varsa. Mesela belki oradaki ortamınla ilgili olmadık bir yorum yapacak ileride, bunu şimdiden bilmen daha iyi. Sen de senin iş yerindeki hal ve hareketlerini tartarsın. Sen de bir şekilde onun ortamına girmeye çalış, çok ısrarcı olmadan. Havadan sudan konuşur gibi gir konuya.
Diğer sorunlarınız üzerine de konuşun. Kavga etmeden. Bir sorun varsa yokmuş gibi üzerini örtmeyin. Uzaklaşma olmuş mesela, bu konuyu biraz sakince konuşmak lazım.
Ortamını görmeni, arkadaşlarını tanımanı destekliyorum. Yoksa bu kadar kapalı bir ilişkide çok zor tanırsın. Sadece seninle olan ilişkisi değil, diğerlerinin yanındaki tavrı, senin arkadaşlarına olan tavrı, sonra onların gıyabındaki yorumları çok önemli.
Edit: Tabi bahsettiğin bu üç aylık dönem geçince ancak bunu yapabilirsin sanırım.
evet bunu isteyeceğim zaten suan ancak biz zor görüşüyoruz biliyomusun.işibitince biletini alıp gelicek oluyor bazen işi aksıyor gelemiyor özür diliyor fln.ama söylediklerin aklımda kazıdım kafama aynen uyguluca ortam içindeki tavırları ancak onu belli eder tekrar coook saolasın essiz görüşün için

Back
X