- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım bır an once bebegınıze kavusursunuz :)aylaaaaaardir bebek için uğraşan biri olarak cevap veriyorum hamile değilsiniz. .
Eğer hamile isenizbu bizim gibiler için çok büyük haksızlık olur
keşke o kadar kolay olsa hamile kalmak ahh ahh![]()
Ahahaha :))) ergenlere tavsiyeler :))Zor ihtimal ama pişik olma ihtimalim daha yüksek az sürtünün havalar sıcak
Ben burada kımseye terbıyesızlık yaptıgımı dusunmuyorum neden boyle bırsey soyleme geregı duydunuz?Neden cinsellik yaşamadınız ki hakikaten?
Bi iş yapıyorsunuz bari layigiyla yapın.
Haa pardon sen şimdi bakiresin di mi. Zuhahahah
Ben birine sordumdu bunu, gelin ata binmiş ya nasip demiş demişti.Neden cinsellik yaşamadınız ki hakikaten?
Bi iş yapıyorsunuz bari layigiyla yapın.
Haa pardon sen şimdi bakiresin di mi. Zuhahahah
Bizim çok namuslu, çok dürüst, cok hesapci kızlarımız işte bunlar...Ben birine sordumdu bunu, gelin ata binmiş ya nasip demiş demişti.![]()
surtunerek bosalmayi basaran bir erkegin erken bosalma sorunu vardir beeeÖncelikle hepinize hayırlı akşamlar dilerim..
Belki ilk konum oldugu için ciddiye almayacaksınız bilemiyorum ama uzun zamandır bu formu takip ediyorum ve benımde bir sorunum var ve sizin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum ve utanarak anlatmaya baslıyorum okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle ben nişanlıyım ve nişanlımla planlanmamış birşey yaşadık bunun dogru oldugunu kesınlıkle savunmuyorum ama suan ıcın durum bu ilişkiye girmedik fakat utanarak yazıyorum ki surtunme yoluyla oldu. Nişanlım menisini özel bolgeme getırmedi ve yakın bır yerede gelmedi gelen yerıde temızledık ama belki kalmıstır ve ya bulasmıstır dıye de dusunuyorum boyle dusunmemın sebebı regl tarıhım bir ay gecti ve benım uc gun kadar az az kahve rengı akıntım oldu bunun sebebı bir rahatsızlık olabılır mı yoksa bızım aklımızdan gecen düşünce olabılır mı? Belki cahil diyeceksınız ama gercekten bılgılerınızden faydalanmaya ihtiyacım var tekrar tesekkur ederim..
Çok çok çok düşük bir ihtimal, imkansız da diyebiliriz. Boşuna üzülmeyin bir başka sebepten regl değişikliği olmuştur.
(Not: Milyonda bir ihtimal çocuğunuz olursa ismini Kıvılcım koyun lütfen. Sen sürtünmeden doğdun yavrum dersiniz.)
Ay nası güldüm gece gece Allah da sizi güldürsünÇok çok çok düşük bir ihtimal, imkansız da diyebiliriz. Boşuna üzülmeyin bir başka sebepten regl değişikliği olmuştur.
(Not: Milyonda bir ihtimal çocuğunuz olursa ismini Kıvılcım koyun lütfen. Sen sürtünmeden doğdun yavrum dersiniz.)
Alemsin vallaÇok çok çok düşük bir ihtimal, imkansız da diyebiliriz. Boşuna üzülmeyin bir başka sebepten regl değişikliği olmuştur.