Herkese Merhaba

aylaaaaaardir bebek için uğraşan biri olarak cevap veriyorum hamile değilsiniz. .
Eğer hamile iseniz :anneadayı: bu bizim gibiler için çok büyük haksızlık olur :110::KK67:
keşke o kadar kolay olsa hamile kalmak ahh ahh :mad:

Psikolojikmen o şekilde adet olmuşsundur.korkma.içinin illa rahat etmesi için eczaneden test al yap.ama kagıdını vs bir yerde unutmakii kimse yanlış anlamasın.

Öncelikle hepinize hayırlı akşamlar dilerim..
Belki ilk konum oldugu için ciddiye almayacaksınız bilemiyorum ama uzun zamandır bu formu takip ediyorum ve benımde bir sorunum var ve sizin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum ve utanarak anlatmaya baslıyorum okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle ben nişanlıyım ve nişanlımla planlanmamış birşey yaşadık bunun dogru oldugunu kesınlıkle savunmuyorum ama suan ıcın durum bu ilişkiye girmedik fakat utanarak yazıyorum ki surtunme yoluyla oldu. Nişanlım menisini özel bolgeme getırmedi ve yakın bır yerede gelmedi gelen yerıde temızledık ama belki kalmıstır ve ya bulasmıstır dıye de dusunuyorum boyle dusunmemın sebebı regl tarıhım bir ay gecti ve benım uc gun kadar az az kahve rengı akıntım oldu bunun sebebı bir rahatsızlık olabılır mı yoksa bızım aklımızdan gecen düşünce olabılır mı? Belki cahil diyeceksınız ama gercekten bılgılerınızden faydalanmaya ihtiyacım var tekrar tesekkur ederim..
surtunerek bosalmayi basaran bir erkegin erken bosalma sorunu vardir beee

Çok çok çok düşük bir ihtimal, imkansız da diyebiliriz. Boşuna üzülmeyin bir başka sebepten regl değişikliği olmuştur.

(Not: Milyonda bir ihtimal çocuğunuz olursa ismini Kıvılcım koyun lütfen. Sen sürtünmeden doğdun yavrum dersiniz.)
Ay nası güldüm gece gece Allah da sizi güldürsün

valla burdan pek mümkün görünmüyor canım ama için rahat etsin test yap bari

:KK51:Stres yapmışsındır ondan reglin gecikmiştir için rahat edicekse yap test gör tek çizgiyi.

Benim bir akrabam bu şekilde kaldı hamile ama tabii sizin farklı . O bölgeye değmedi meni diyorsunuz. Akrabam çıplak sürtünerek hamile kaldı büyük ihtimal ile spermler vajina ağzından girmiş içeri.

Reglin stresten falan gecikme yasamis olabilir bazen duzensiz gelebiliyor sanmam bisey oldugunu ama cok taktiysan kafana bi test yaparsin bisey olmadigini gorur rahatlarsin

Back
X