Doğuma Hazırlık Herkeseee merhaba😟

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

betuaysss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2021
22
9
1
31
Bu gün muanem vardı 32 haftalık gebeğim doktor bebeğin kafsı normalden büyük ve bebeğin eşi rahime çok yakın neredeyse yapışık dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı içim hiç rahat değil ne yapcam bilmiyorum😟

Bu gün muanem vardı 32 haftalık gebeğim doktor bebeğin kafsı normalden büyük ve bebeğin eşi rahime çok yakın neredeyse yapışık dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı içim hiç rahat değil ne yapcam bilmiyorum😟
Başka doktora göründünüz mü ?

Evet iki doktorda aynısını söyledi
Sezaryen doğum tavsiye edeceklerdir muhtemelen rahme yakın olduğu durumlarda aşırı kanamalı doğum gerçekleşebilirmiş kızkardeşimin bebeğine de kafası çok büyük denmişti ultrasonların yanılma payı da var yeğenimin kafa çevresi normalden küçüktü hatta doğduğunda inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız

• Beğen
Reactions: JES
Sezaryen doğum tavsiye edeceklerdir muhtemelen rahme yakın olduğu durumlarda aşırı kanamalı doğum gerçekleşebilirmiş kızkardeşimin bebeğine de kafası çok büyük denmişti ultrasonların yanılma payı da var yeğenimin kafa çevresi normalden küçüktü hatta doğduğunda inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
Teşekkür ederim ❤️

Kafasının büyüklüğünü bilemem ama bebeğin eşinin yer değiştirmek için yeterli zamanı var, orada kalacağı kesin değil doğumu etkilemeyecek bir yere de geçebilir zaman içerisinde. Gebeleri sezaryene yönlendirmeye çalışabiliyor bazı doktorlar maalesef

Back
X