Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu gün muanem vardı 32 haftalık gebeğim doktor bebeğin kafsı normalden büyük ve bebeğin eşi rahime çok yakın neredeyse yapışık dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı içim hiç rahat değil ne yapcam bilmiyorum
Bu gün muanem vardı 32 haftalık gebeğim doktor bebeğin kafsı normalden büyük ve bebeğin eşi rahime çok yakın neredeyse yapışık dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı içim hiç rahat değil ne yapcam bilmiyorum
Sezaryen doğum tavsiye edeceklerdir muhtemelen rahme yakın olduğu durumlarda aşırı kanamalı doğum gerçekleşebilirmiş kızkardeşimin bebeğine de kafası çok büyük denmişti ultrasonların yanılma payı da var yeğenimin kafa çevresi normalden küçüktü hatta doğduğunda inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
Sezaryen doğum tavsiye edeceklerdir muhtemelen rahme yakın olduğu durumlarda aşırı kanamalı doğum gerçekleşebilirmiş kızkardeşimin bebeğine de kafası çok büyük denmişti ultrasonların yanılma payı da var yeğenimin kafa çevresi normalden küçüktü hatta doğduğunda inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız
Kafasının büyüklüğünü bilemem ama bebeğin eşinin yer değiştirmek için yeterli zamanı var, orada kalacağı kesin değil doğumu etkilemeyecek bir yere de geçebilir zaman içerisinde. Gebeleri sezaryene yönlendirmeye çalışabiliyor bazı doktorlar maalesef