• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkesi birbirine düşüren biri..

baharimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
78
0
86
Diğer
Allah kötüye çattırmasın denir ya ne kadar dogru bir manyak girdi hayatıma ve her geçen gün onunla ilgili ögrendiklerim beni şoke ediyor..çok masum yüzlü çocuksu ve cıvıl cıvıl görüntüde ama 2 ayda o kadar çok yalanını yakladım ki pes denir..herkes kötü ve öyle hikayeleri var o kişilerle ilgili..kocası güya devamlı dövüyor bunu tehdit ediyor.arkadaşları buna hakaret ediyorlar hepside durduk yere nedense..ve ben kendimi geri çekmeye başladım çünkü hissettim kafayı bana takmaya başladıgını tüm ortak arkadaşlarımızı aramış ve hepsine benimle ilgili ufakta olsa duruma karşıdan gelen tavize göre beni kötülemiş.hepsine söyledikten sonra haberin olsun diye söylüyorum demiş.ve ben bu kişiyle güne girdim.tehlikeli biri devamlı hayal eidyor veya uyduruyor ve öyle inanıyor ki inandırıyor veya insanlar kötüye bulaşmayalım diye onun kötüledigine uzaklaşıyorlar..napayım.çok gerildim bugün

bana fal baktı güya bir arkadaşımı birebir tarif etti tip fizik kocası vb bana dedi çok tehlikeli uzak dur şöyle kötü böyle seni kıskanıyor bugün ögrendim ki onunla küslermiş..bende etkilenmiştim..

Arkadaşım uzak dur o bayandan.Kötüyle başa çıkmak zordur.Ya açık açık yakaladığın yalanlarını yüzüne söyle yada arayıp sorma o görüşmek isterse soğuk davran mesefa koy araya.Ama direkt yüzüne söylesen daha etkili olur derim.Kolay gelsin.

toplumda normal davranıyor sonra ardımdan iş çeviriyormuş.herkesi tek tek arayıp hiç alakası olmayan veya tamamen normal sordugum soruları çevirip anlatıp bana karalama kampanyası başlatmış resmen

Onu değilştiremeyeceğinize göre görüşmemekten başka çare yok.

Ayrıca değiştirme şansınız bile olsa ne diye elin delisiyle uğraşasınız?

:68:

böyle hasta ruhlu insanlar var bide kendileri mutlu olamadıgı için başkalırının mutlulugunuda yok etmeye çalışırlar.

Son düzenleme:
böyle hasta ruhlu insanlar var bide kendileri mutlu olamadıgı için başkalırının mutlulugunuda yok etmeye çalışırlar.

malesef pek çok noktada hayatımda bu kişi ve çok rahat asla ortaya çıkarmı dediklerim diye düşünmemden herkesle ilgili konuşabiliyor çünkü işin içinden sıyrılmayı başarıyor kimseden korkusu yok.istedigimi söylerim insanları istedigim gibi yönlendririm havası var tam kara melek..hayatımda çok yerde oldugu için tamamen dışlamam lazım kendimi çevremden

psikolojik sorunları var belli ki....uzak dur boşver o seni kötüledi die senden uzaklaşacaksa çevrendekiler zaten hiç arkadaş olamamışır sana...ben kötüleyen kişi kadar başını sonunu düşünmeden sorgusuz sualsiz uzaklaşan kişilere de kızıyorum..herkesin aklı var fikri var..her söylenene inanmamasınlar yaaa...bak şimdi ben de gerildim:1:

ayy, arkadasim ayni sey benim de basima geldi, isyerinden bi kiz...Onun yuzunden isimi degistirdim, basedemedim. Ne yalanlar, ne yalanlar.

Son düzenleme:
Belki de çocukluğunda hakikatten çok kötü durumlarla karşılaşmıştır. Bu da ruhsal sorunlara yol açmıştır. Yani bizim okulda bir kız var mesela her gün bayılıp durur (!).
Uzak durun görüşmemeye çalışın. Yani sizin ona karşı yanlış bir hareketiniz olursa maazallah sizin hakkınızda da bişeyler söyleyebilir. Ama birden kesmeyin bağınızı yoksa daha çok sırnaşır.

Bence de uzak dur. neler yapacağı belli olmaz. dua etki arkadaşınmış. benim ablam aynı anlattığın gibi ama benim ablamı değiştirme yada görüşmeme şansım yok. ne kadar tehlikeli olduğunu da iki günden beri görüyorum. ona yardımcı olamıyoruz doktora götüremiyoruz bile. seni doktora götürelim beynin yorulmuş dediğim için şimdi beni herkese anlatıyormuş. ama anlatırken kullandığı kelimeler hiç hoş değil:50:
bak biz ablamlamızla uğraşmaktan yorulduk, sen neden arkadaşın için hayatını mafedesin ki. üzme sakın kendini. görüşmediğinde de rahatlarsın. burdaki bir arkadaşın dediği gibi onu dinleyip de sana tavır alanlar da maalesef sorunlu. çünkü bu tip insanların bir lafına bile inanılmayacağını herkes bilir.

neden o sana söyleyen arkadaşlarınla bir olup benim hakkımda bunları demişsin diye yüzleştirmiyosun ki?
böyle herkez aman kötüye bulaşmiyim derken bu kadın herkezi afedersiniz aptal yerine koymuş ama..
istediği gibi insanların arkasından konuşabilicek duruma gelmiş..
bence sessiz kalmak yerine önce bi çaresine bakın sonra da uzak durun..
hadi bu sefer haberiniz olmuş bidahakine iftira falan atar allah korusun..cesaret ettirmeyin böyle şeylere .sinir bozucu ya..

yüzleşme konusunda haklısıznı ama herkesi ele vermem gerekecek kimsede kötü olmak istemiyor birde bu tazr kişilerin yapacaklarını kestiremiyorum ya deli deliyi görünce misali yada iyice çıldıracak bilemiyorum..cesaretim yok sadece ona belli etmeden uzaklaşmaktan başka bir şey gelmiyor aklıma çünkü şizofren oldugundan şüpheleneniyorumm

Back
X