• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesi hayatımdan çıkartmak istiyorum

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
kızlar o kadar yorgun ve üzgünüm ki. Sığınacak Allahtan başka kimsem Yok. Geçen seneye bakıyorum bu seneye bakıyorum Hayatım çıkmaza girmiş halde. Bugüne de şükürler olsun ama annemin bir senedir hastanelerde yaşadıkları, benim yaşadıklarım, hastane sürecinde dost dediğim insanların yaptığı şerefsizlikler, tek basıma kalmam. Çok yoruldum. Annem için evimi taşıdım ona yakın olmak İçin, kardeşimi olaylardan uzak tutmaya çalışıyorum psikolojisi bozulmasın diye. Kocamın sürekli iş seyahatleri oluyo. Sanki dünyada bir benim derdim varmış gibi hissediyorum. Sanki dünyanın bütün yükü sırtımda. Delirmekten korkuyorum. Her günüm ağlamakla geçiyor. Yalnızlığın dibini yaşıyorum.
Annemin eski sağlıklı fotoğraflarına bakınca içim yanıyor. Dünyam alt üst oldu. Ne zaman dertlerim bitecek bilmiyorum. Kocamdan inanılmaz derece soğudum. Onu da istemiyorum artık hayatımda. Nefes alamıyorum artık. Bana Yol gösterin lütfen.

Kitap okuyun ve meditasyon yapin derim. Gercekten ise yariyor. Ben de benzer duygulari yasadigim zaman etrafimda kimseyi gormek istemezdim. Insallah kisa surede feraha cikarsiniz

Hiçbir şeye odaklanamıyorum ki..
Odaklanirsiniz,meditasyon zaten odaklanabilmek ve zihni bosaltip rahatlatmak icin yapilir. Size tek lazim olan sey sessizlik ve uygun bir ortam. Ilginizi cekecek tarz kitaplar alirsaniz da zaten elinizden birakamazsiniz

Allah buyuk canim herşeye şükürler olsun lütfen kendini bu kadar uzme gerçekten biraz sabredip sukretsen inan daha iyi olcaksin hem böyle zamanlarda moral bozuk pisikolojikmen çöküntü yaşamak yaşadığın aciyi dahada büyütüyor ben en kötü zamaninimda bile bol bol dua ederim okuyabiliyosan sende bildigin butun dualari oku kuran okumayi biliyosan okumaya calis ağlarken bile allaha guzel dileklerde bulanarak ağla inan çok rahatliycaksin insallah en kisa zamanda sikintilarindan kurtulursun

şifa diliyorum... hayat herşeye ve herkese tum bu olanlara rağmen güzel ve yaşamaya değer lütfen yaşadıklarınızın geçeceğine inanın dua edin... şüphesiz Allah sizi kaldırabilceğiniz şeylerle imtihan eder...

Allah şifa versin annenize..
Psikoloğa gidin terapi işe yarar bence. Böyle durumlarda hep daha kötü durumda olanları düşünmek gerekiyor bence. İnançlı biriyseniz dua okuyun bol bol.

kızlar o kadar yorgun ve üzgünüm ki. Sığınacak Allahtan başka kimsem Yok. Geçen seneye bakıyorum bu seneye bakıyorum Hayatım çıkmaza girmiş halde. Bugüne de şükürler olsun ama annemin bir senedir hastanelerde yaşadıkları, benim yaşadıklarım, hastane sürecinde dost dediğim insanların yaptığı şerefsizlikler, tek basıma kalmam. Çok yoruldum. Annem için evimi taşıdım ona yakın olmak İçin, kardeşimi olaylardan uzak tutmaya çalışıyorum psikolojisi bozulmasın diye. Kocamın sürekli iş seyahatleri oluyo. Sanki dünyada bir benim derdim varmış gibi hissediyorum. Sanki dünyanın bütün yükü sırtımda. Delirmekten korkuyorum. Her günüm ağlamakla geçiyor. Yalnızlığın dibini yaşıyorum.
Annemin eski sağlıklı fotoğraflarına bakınca içim yanıyor. Dünyam alt üst oldu. Ne zaman dertlerim bitecek bilmiyorum. Kocamdan inanılmaz derece soğudum. Onu da istemiyorum artık hayatımda. Nefes alamıyorum artık. Bana Yol gösterin lütfen.
Yasadiklarinizin etkisi olabilir. Zamanla geçecektir

Bende benzer şeyleri yaşadım,annem kanser oldu bir yıl tedavi sürecinde hastalığı unuttuk neredeyse yüzsüz ve vicdansız insan müsfetteleri nedeniyle.
Vefat etti yine aynılar,bir sildim hepsini çok rahatım bir yıldır.
Çünkü bazı sorunların çözüm yolu vardır çözersin,bazı sorunlarıda çöpe atar kurtulursun.
Psikolojik yardım alabilirsin,hem bedenen hemde ruhen yorgun olduğun bir dönem olduğu için her türlü yorgun olman normal.
En azından psikoloğa kafanı boşaltıp destek alman en iyisi.
Seninle aynı derdi yaşamamış insanlar seni zaten anlayıp destek olmayacaktır,sende kimde ne kadarsın,sende kimler ne kadar ölç biç hayatına öyle devam et.

Öncelikle Allah şifa versin. Kendinize vakit ayırmaya çalışın ne yapmaktan hoşlanıyorsanız onu yapın film izleyin, kitap okuyun, müzik dinleyin, spor yapın... Ben ne zaman ev, eş, çocuk işlerindendir bunalsam herşeyi bi kenara bırakıp kendime odaklanıyorum. Canım ne yapmak isterse onu yapıyorum ya da hiç bi şey yapmayıp kendimi dinliyorum bana iyi geliyo zihinsel anlamda uzaklaşmamı sağlıyo

Kardeşin kaç yaşında ? Çok küçük değilse yani liseyi bitirmişse duygularını ve yükünü onunla paylaş. Şu an seni anlayabilecek tek kişi o. Üstelik belli bir yaştaysa bu süreci onun da yaşaması gerekiyor. Onu uzak tutman yüzeysel yaşamasına sebep olur, ileride buna üzülebilir.

Back
X