- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
Dün gece aklıma takıldı ve sizlerle oaylaşmak istiyorum. 1 yıl önce biriyle görüşmüştüm kendi iş çevremden çok da samimi değildik ama hal hatır sorma merhaba düzeyinde. Yani benim tanıdığım kadarıyla da kibar efendi bir adamdı. Sonra benimle tanışmak istediğini açıkladı o zamanlar ve bende şans vermek istedim. Ama görüşmelerimizin en başında gayet kibar olan adam zamanla saygısız ve özensiz davranmaya başladı. En iyi kısmetin ben olmalıyım gibi bir kelime kullandı. Kendisi iyi bir pozisyonda ama dediği ukalalıktı bence. Gittiği gezdiği yerlersi anlatır sen gezmemişsindir tabi herkes ben gibi şanslı değil derdi. Beni ezme politikası katlanarak devam etti ve en sonunda ayrıldım. Özgüven sorunum var biliyorum başta ve işyerinde kibar olan bu adam benim özgüvensizliğimden mi bu kadar üstüme geldi yoksa her halükarda özü mü buydu. Ayrıldıktan sonra çabalasa da barışmadım. Ama iş arkadaşları hep çok iyi edendi diyor. Ben özgüvenli dik duran biri olsaydım bu adam yine de değişir miydi yoksa benim zayıflığım mı ona bu gücü verdi