• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin artık yeter dediği nokta vardir. O noktadan sonra ne hatır kalır ne de sabır.

Bayan X diyeceksiniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
4.318
12.263
158
Uzun başlıklardan nefret ederdim kınadığını yaşamanın hüznüyle birlikte konuya giriyorum.
S.a,benim 8 aylık doğduğundan beri sürekli ağlayan,gece gündüz demeden ilgi bekleyen oldukça zor bir bebeğim var. Allah bağışlasın,sağlıkla büyüsün inşallah. Bir de artık nefretle anar olduğum sefsiz bir adam kocam var. Şu an ki durum,mutfak masasi yemek yendi öylece duruyor,yatak üstünde çamaşırlar ve kucağımda dış cikardigindan dolayı hiç susmayan bebeğim. Kocam annesinde çay icmekle meşgul. Bebeğim kışın dogdu,gaz sancıları vs o zaman da çok aglardi,kocamın dizileri vardi. Mutfakta bulaşıklar dağ gibi olurdu bir hafta hiç uyumadigimi bilirim o TV karşısında sigara icememekten yakinirdi.
Diziler bitti,oğluma PS almış doğum günü hediyesi,sürekli her akşam oğlumla PS oynuyor ve evin işleri kızım ben yine başbaşa bir birimizle bakisiyoruz.
Şimdi de maç sezanu açılmış annesinin evinde Digitürk var her akşam orada artık ciddi ciddi kriz geliyor bana önceleri çok kavga ettigimden oğlum içine kapandığından ve birşeyler çözülmediğinden kavga etmiyorum ama buz gibi soğudum bu rezil adamdan. Şimdi siz böyle bir adamdan şimdi mi bosanirdiniz,yoksa biraz sabredip su çocuğu buyutuyum sonra bir hal çaresine bakarım mi derdiniz? Bu arada ben korunuyordum,o çocuk çocuk çocuk diye evde dört dönünce ve içimde bir yerlerde çocuk sevgisi olduğundan doğdu kizim,tabi önce Allah nasip etti. Boşanmak için yeterli sebep değil diyeceklere sadece tek sorun bu değil,adam bu dünya da canım kendim,hersyim kendim,iyi ki kendimim diye yaşayan bir adam,sadece ve sadece kendisini düşünen asalagin teki.

Yani kafanızda bittiyse soylencek bisey yoktur .
Eşinizle oturup konusun dicem kim bilir kaç kez yaptınız .
Ya yardım alın düzelmesi icin yine de uğraşın fakat dediğim gibi kafada bittiyse soylenicek bisey kalmiyo

Narsist mi yoksa sadece bencil mi önce bunu anlamak gerekiyor. Alıp karşınıza konuşmayı denemişsinizdir mutlaka ama tekrar deneseniz. Ya da sağlam bir cinnet herşeyi çözebilir. Mutfak dağınık mı kaldı toparlamayın,çamaşırlarını yıkamayın,yemek yapmayın bakalım ne zamana kadar dayanabilecek.

Yani kafanızda bittiyse soylencek bisey yoktur .
Eşinizle oturup konusun dicem kim bilir kaç kez yaptınız .
Ya yardım alın düzelmesi icin yine de uğraşın fakat dediğim gibi kafada bittiyse soylenicek bisey kalmiyo
Konuşunca hiç bir şey degismiyor,aynı tas aynı hamam.

Benim de 14.5 aylık oğlum sizinki gibi daha yeni yeni bir tık azalmaya başladı ağlamaları 🙁 sizinkinden bir tanede bende var senelik izinde şimdi kahvaltı sofrasını kurmakta yardım ediyo sonra yiyo kalkıyo bir yatıyo akşam 6 ya kadar çıkarırsa 1 saat bizi yürüyüşe çıkarıyo sonra arkadaşlarıyla çıkıyo sorsan senelik izinde ve bu onun hakkı istediği gibi uyumak için izne çıkmış öyle diyor işe giderken de Yorgun’um deyip yatıp uyuyo nefretlik anlıcağınız akşamdan akşama 1 saat çıkarmakla baba koca olduğunu düşünüyor hakkımızda hayırlısı olsun🤷🏻‍♀️

Aynen benim evimdeki egoist manyağa benziyor. O da yemekten sonra göbeğini kaşıya kaşıya koltuğa geçerken "offf ne kadar yoruldum, yemek yemek ne kadar yorucu" diye söylenir. Aynanın karşısına geçip "dünyada benden yakışıklısı var mı" diye kendi kendine övgüler yağdırır. Halbuki Allah günah yazmasın kurbağa ve fil evliliğinden hasıl olmuş gibi çirkindir. Seni benim konularıma yaptığın yorumlardan hatırlıyorum. Ben bir yıla bilemedin iki yıla tepiği basacağım. İnşallah sen de sana en uygun sonuca ulaşmış olursun:KK200:

Çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla, bosansaniz ailenizle mi yaşayacaksınız, yaşayabilir misiniz yada? Bu kadar küçük ve zor bir çocukla yeni düzen kurmak çok mantıklı gelmedi bana.

Çocuğunuz büyüyene kadar sabredin derim.
Allah yardımcınız olsun.

Yanlıs anlamazsanız sizin kendinizden cok verdiğinizi düşünüyorum. Yani daha önce de konusmustuk Bi konunuzda deli gbi temizlik yapmanız, dört dörtlük yapmaya calısıyorsun uz herseyi.

Narsist mi yoksa sadece bencil mi önce bunu anlamak gerekiyor. Alıp karşınıza konuşmayı denemişsinizdir mutlaka ama tekrar deneseniz. Ya da sağlam bir cinnet herşeyi çözebilir. Mutfak dağınık mı kaldı toparlamayın,çamaşırlarını yıkamayın,yemek yapmayın bakalım ne zamana kadar dayanabilecek.
Zaten yapamıyorum,akşam çok sıcak olduğundan çocuğu banyo yaptırdım. Dış çıkarıyor demiştim huysuzlandi küveti vs yerde kaldı her gün banyo yaptırmak zorunda mısın? Zorundaysan neden kadirmiyosun diye soylendi ve salataya biber dogramadigim için tavir yapti.

Kaç çocuğunuz var yaşları ne anlayamadım ama böyle evliliklerde, şöyle insanlarla neden çocuk yapıyorsunuz asla anlayamıyorum.

Yani bebekle bırakıp gidenin böyle yapacağı bellidir zaten.

Boşanmak için başka nasıl sebepler gerekiyor bilmiyorum ama bebeğiniz var. Çok da üzücü bir durum bir bebeğin hiç anne baba birlikte görmeyecek olması.

Konuşmayı deneyin. Sizin için durumun ciddiyetinin farkında mı?

Back
X