Beni de kist sanmışlar önce doktor kurutmak için ilaç bile vermiş.Annem hadi biraz zaman geçsin sonra kullanırım demiş işte sonradan öğrenmişler ki meğersem benmişim oo kihkih
bır sey sorucam gerı cekme ıle korunuyorm bende bu seklde gebe mı kalınıyor su ana kadar bısı olmadı ama rısklımı acabahaklısın canım herkesin bebeği ne hikmetse korunurken (!) oluyor, geri çekme yönteminide korunma olarak kabul eden bir ülkede yaşıyoruz normaldir :))
ayrıca dediğin gibi bebek hayatın merkezine konmamalı , stres yaptıkça kendi pskolojimize zarar veriyoruz herşeyin bir zamanı olduğuna göre bununda bir zamanı vardır,rabbim doğru zamanda verecektir , ayrıca hiç olmasa bile yine Allahın takdiridir bizim kul olarak elimizden birşey gelmediğine göre bundada bir hayır vardır denmeli
benim 1 yıl oldu ikinci aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum bakış açısı çok önemli açıkcası duamı tabiki ediyorum tabi istiyorum ama olmadı diyede hayatı kendime zindan etmiyorum ne derler Rabbim ne eylerse güzel eyler, ondan gelecek herşey kabulüm.
haklısın canım herkesin bebeği ne hikmetse korunurken (!) oluyor, geri çekme yönteminide korunma olarak kabul eden bir ülkede yaşıyoruz normaldir :))
ayrıca dediğin gibi bebek hayatın merkezine konmamalı , stres yaptıkça kendi pskolojimize zarar veriyoruz herşeyin bir zamanı olduğuna göre bununda bir zamanı vardır,rabbim doğru zamanda verecektir , ayrıca hiç olmasa bile yine Allahın takdiridir bizim kul olarak elimizden birşey gelmediğine göre bundada bir hayır vardır denmeli
benim 1 yıl oldu ikinci aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum bakış açısı çok önemli açıkcası duamı tabiki ediyorum tabi istiyorum ama olmadı diyede hayatı kendime zindan etmiyorum ne derler Rabbim ne eylerse güzel eyler, ondan gelecek herşey kabulüm.
bır sey sorucam gerı cekme ıle korunuyorm bende bu seklde gebe mı kalınıyor su ana kadar bısı olmadı ama rısklımı acaba
oncelıkle tesekkurler"Geri çekilme veya dışarı boşalma ülkemizde çok kullanılan bir doğum kontrol yöntemi. Fakat ne yazık ki bu yöntem o kadar güvenli ve garantili bir korunma yöntemi değil. Geri çekilme yönteminin koruyuculuğu u civarında.
Geri çekilme yöntemi, cinsel ilişki sırasında penisin boşalmadan vajinadan çıkmasına denir. Boşalma vajinada değil, dışarıda gerçekleşir
Fakat bu yöntem hamilelikten güvenli koruma sağlamaz. Çünkü boşalmadan önce az miktarda gelen sıvıda da sperm bulunur. Yani penisten boşalmadan önce de sperm gelir ve bu nedenle hamile kalınabilir.
Geri çekilme cinsel zevki azaltır
Dışarı boşalma yönteminin diğer bir dezavantajı da zamanının ayarlanamaması. Erkek boşalma zamanını doğru ayarlayamazsa vajinaya boşalabilir ve bu da hamileliğe neden olabilir."
bır sey sorucam gerı cekme ıle korunuyorm bende bu seklde gebe mı kalınıyor su ana kadar bısı olmadı ama rısklımı acaba
olursa allahtan aldıracak degılım napalım kısmet .ah canım ya kalsam ben kalırdım heralde 2 yıldır çekmediğim kalmadı kürler,klomen ilaçlar çatlatma iğneleri,rahim filmi,rahim ağzı genişletilmesi olmazsa olmuyor işte kısmet rabbim ne zaman layık görürse ozaman anlayacağın her geri çekilmeyle korunan hamile kalır diye bişey yok elbette dikkat edeceksiniz ama eşin eminse genelde olmaz hemen ama kısmeti varsa ilaçta kondomda kullansan hikaye....
olursa allahtan aldıracak degılım napalım kısmet .
sizde lutfen uzulmeyın esınızle mutlu olun. bnce ıkı kısı yaslanmakta cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?