Herkesin bebeği istemeden olmuş:)

medet

Kış bitecek,bahar gelecek
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
357
4
46
Nevşehir
Siz de çevrenizden duymuşsunuzdur arkadaşlar, ilk bebekleri dahi olsa herkes ay bizimki planlamadan oldu biz istemiyorduk birden oldu ama anne olmak süper bişiy vs.. Korunma yöntemlerini sorsanız doğal yöntemler kullanmışlar, doktorlar bile bazen yumurtlama takibinde bile doğru bilgi veremiyorlar ama çocuk istemeyenler bu yöntemle korunuyor ki düzenli adet gören kadınlarda bile yumurtlama günü farklı olabiliyor. Her neyse eğer bebek düşünüyorsanız kimseye söylemeyin, ben bu hatayı yaptım. Ben kafama takmasam dahi millet zorla kafama takıyor. Bebek sahibi olmanın sırrı da, bebeğin bir emanet olduğunu kabul etmek ve zamanının Allah tarafından belirlendiğini bilmek. Bebeği hayatın amacı yapmamak ve normal hayata devam etmek sanırım. Allah hepinize hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Beni de kist sanmışlar önce doktor kurutmak için ilaç bile vermiş.Annem hadi biraz zaman geçsin sonra kullanırım demiş işte sonradan öğrenmişler ki meğersem benmişim oo kihkih

Beni de kist sanmışlar önce doktor kurutmak için ilaç bile vermiş.Annem hadi biraz zaman geçsin sonra kullanırım demiş işte sonradan öğrenmişler ki meğersem benmişim oo kihkih

Ay canım benim iyi ki seni kurutmamışlar

haklısın canım herkesin bebeği ne hikmetse korunurken (!) oluyor, geri çekme yönteminide korunma olarak kabul eden bir ülkede yaşıyoruz normaldir :))
ayrıca dediğin gibi bebek hayatın merkezine konmamalı , stres yaptıkça kendi pskolojimize zarar veriyoruz herşeyin bir zamanı olduğuna göre bununda bir zamanı vardır,rabbim doğru zamanda verecektir , ayrıca hiç olmasa bile yine Allahın takdiridir bizim kul olarak elimizden birşey gelmediğine göre bundada bir hayır vardır denmeli
benim 1 yıl oldu ikinci aşılamamı yaptırdım sonuç bekliyorum bakış açısı çok önemli açıkcası duamı tabiki ediyorum tabi istiyorum ama olmadı diyede hayatı kendime zindan etmiyorum ne derler Rabbim ne eylerse güzel eyler, ondan gelecek herşey kabulüm.

bır sey sorucam gerı cekme ıle korunuyorm bende bu seklde gebe mı kalınıyor su ana kadar bısı olmadı ama rısklımı acaba

ben inanmıyorum böyle diyenlere tabi istisnalar olabilir ama korunmadığın sürece deli gibi gece gündüz bunu düşünmez mi insan ister bebek istesin ister istemesin acaba hamilemiyim diye regl gününe kadar dört dolanır sürekli bunu düşünür durur hiç öyle kafama takmadım da oldu düşünmediğim zaman oldu filan bunların hepsi hikayeeeeee kadınız duygusalız hormonluyuz kaçış yok :))))))) bunu açıklayan tek bir durum var Rabbim nasip etmiş olmuş o kadar bizlerede nasip eder inş.

bır sey sorucam gerı cekme ıle korunuyorm bende bu seklde gebe mı kalınıyor su ana kadar bısı olmadı ama rısklımı acaba

"Geri çekilme veya dışarı boşalma ülkemizde çok kullanılan bir doğum kontrol yöntemi. Fakat ne yazık ki bu yöntem o kadar güvenli ve garantili bir korunma yöntemi değil. Geri çekilme yönteminin koruyuculuğu %75 civarında.

Geri çekilme yöntemi, cinsel ilişki sırasında penisin boşalmadan vajinadan çıkmasına denir. Boşalma vajinada değil, dışarıda gerçekleşir

Fakat bu yöntem hamilelikten güvenli koruma sağlamaz. Çünkü boşalmadan önce az miktarda gelen sıvıda da sperm bulunur. Yani penisten boşalmadan önce de sperm gelir ve bu nedenle hamile kalınabilir.

Geri çekilme cinsel zevki azaltır

Dışarı boşalma yönteminin diğer bir dezavantajı da zamanının ayarlanamaması. Erkek boşalma zamanını doğru ayarlayamazsa vajinaya boşalabilir ve bu da hamileliğe neden olabilir."

Tabi ki nasip kısmet arkadaşlar, belki nasibimizde bebek yok Allah bilir. Forumdaki bi arkadaş bebek beklediğimi ve tedavi gördüğümü bilmelerine rağmen ay biz istemeden hamile kaldık anne olmak süper bişey diyen arkadaşlarım var üzülüyorum yazmıştı ben de ona istinaden yazdım. İnsanlarla herşeyini paylaşmamak gerek, özel hayatımız sonuçta. Eğer söylememişler varsa hiç söylemesinler diye yazdım, kafaları daha rahat olur..

Son düzenleme:
oncelıkle tesekkurler
ama esım zewkte sorn yok do fark etmıyo dıo bırde arada bır o sıvdan geldgını anlayıp temzlıyor.
hap asla kullanmam esım vucuduma zarar wercegı ıcın ıstemıyor.. kondomda ıstemıyo bu yuzden mecbur bu sekılde gıdıo

3 seneyi geçkindir bebek isteyen ve ilk aşılaması dün itibari ile hüsranla sonuçlanan biriyim...
aşılama için gittiğim hastanede eşimin bi tanıdığı biizi görmüş ve hiç bişi sormadan demeden hamile olduğun kanısına vararak herkeze hamile olduğumu söylemiş şuanda herkez hamileyim ama söylemiyorum sanıyor kendi sıkıntı yetmez gibi birde insanların saçmalıklarını dinliyor ve uğraşıyorum ne acı değilmi!!!..

ah canım ya kalsam ben kalırdım heralde 2 yıldır çekmediğim kalmadı kürler,klomen ilaçlar çatlatma iğneleri,rahim filmi,rahim ağzı genişletilmesi olmazsa olmuyor işte kısmet rabbim ne zaman layık görürse ozaman anlayacağın her geri çekilmeyle korunan hamile kalır diye bişey yok elbette dikkat edeceksiniz ama eşin eminse genelde olmaz hemen ama kısmeti varsa ilaçta kondomda kullansan hikaye....

bu sözleri bende cok duydum.en iyisi gercekten kimseye söylememek,simdi ki aklim olsaydi asla söylemezdim.insanlar,nasilsin iyi misin faslindan sonra hemen bebek soruyolar,sinir oluyorum.biz hayatin merkezine bebegi koymasak da baskalari sagolsun bunu bir güzel yerlestiriolar.Allah herkese istedigini hayirli bi sekilde nasip eylesin insallah.

olursa allahtan aldıracak degılım napalım kısmet .
sizde lutfen uzulmeyın esınızle mutlu olun. bnce ıkı kısı yaslanmakta cok guzel

olursa allahtan aldıracak degılım napalım kısmet .
sizde lutfen uzulmeyın esınızle mutlu olun. bnce ıkı kısı yaslanmakta cok guzel

elbette güzel canım hayırlısı olsun hakkımızda ama rabbim benide kimseyide çocuksuz bırakmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…