- 26 Temmuz 2010
- 1.614
- 559
- 198
Kızlar klasik olacak ama bu işler gerçekten nasip kısmet işi. Nasılki zamanı gelmeden bir meyve olmuyorsa bu da öyle..
ben 27 yaşındayım. 25den önce evliliği hiç düşünmedim okuldu kariyerdi hiç istemedim hep bi 25 e gelmeyi bekliyordum. 25 den sonra gelen kısmetlerim istediğim gibi olmayınca umitsizliği kapıldım ve cidden evde kalacağımı düşündüm. kendimi bu yüzden bir ara çok üzdüm gerçekten.
bu senenin başında bir rüya gördüm..gökyüzünde Allahın ismi Ya Aliyy yazıyordu.netten baktım bu ismin fazileti çok okunduğu zaman kısmet açıyormuş o gün bugundür üzülmeyi bıraktım duaya verdim kendimi :) günde 100 kere Ya Aliyy ve Ya Hu Ya Allah zikrini çekmeye başladım. ve sonuuuuuuuuuuuuuuuuuuç haftaya sözleniyorum inşaallah
Rabbim tamda dualarımdaki kişiyi karşıma çıkardı.ikimizde sırılsıklam aşığız.hemde öyle bir aşk hikayesi ki bizimkisi anlattığım zaman herkes bayılarak dinliyor.(Maşallah :)))
demem o ki bence 20-24 yas aralığı evlenemediği için üzülmesin cunku bu yaslar gercekten cok erken bosu bosuna yıpratmayın kendinizi.ama sureklide hayırlı bir es için dua edin derim.
zikr çekmenin cok faydası var kızlar hem uzuntuden kurtuluyorsunuz hemde hakikaten kısa zamanda Rabbim karşınıza hayırlı kısmet çıkartıyor.
Allah tamamina erdirsin bir omur boyu mutlu olun insallah :) Aklimin bir kosesine aldim dediklerinizi.Aslinda evde kalmak filan da degil ki mesele biliyorum yasim cok genc.Dusunmezdim de pek.Ama hep boyle devam edecekmis hep yalniz kalacakmisim gibi bir his dogmustu icime herkes boyle tepki gosterince :)
Son düzenleme: