Herkesin bir yerlerde kısmeti var mı gercekten ?

Kızlar klasik olacak ama bu işler gerçekten nasip kısmet işi. Nasılki zamanı gelmeden bir meyve olmuyorsa bu da öyle..
ben 27 yaşındayım. 25den önce evliliği hiç düşünmedim okuldu kariyerdi hiç istemedim hep bi 25 e gelmeyi bekliyordum. 25 den sonra gelen kısmetlerim istediğim gibi olmayınca umitsizliği kapıldım ve cidden evde kalacağımı düşündüm. kendimi bu yüzden bir ara çok üzdüm gerçekten.
bu senenin başında bir rüya gördüm..gökyüzünde Allahın ismi Ya Aliyy yazıyordu.netten baktım bu ismin fazileti çok okunduğu zaman kısmet açıyormuş o gün bugundür üzülmeyi bıraktım duaya verdim kendimi :) günde 100 kere Ya Aliyy ve Ya Hu Ya Allah zikrini çekmeye başladım. ve sonuuuuuuuuuuuuuuuuuuç haftaya sözleniyorum inşaallah :D:52:
Rabbim tamda dualarımdaki kişiyi karşıma çıkardı.ikimizde sırılsıklam aşığız.hemde öyle bir aşk hikayesi ki bizimkisi anlattığım zaman herkes bayılarak dinliyor.(Maşallah :)))

demem o ki bence 20-24 yas aralığı evlenemediği için üzülmesin cunku bu yaslar gercekten cok erken bosu bosuna yıpratmayın kendinizi.ama sureklide hayırlı bir es için dua edin derim.
zikr çekmenin cok faydası var kızlar hem uzuntuden kurtuluyorsunuz hemde hakikaten kısa zamanda Rabbim karşınıza hayırlı kısmet çıkartıyor.

Allah tamamina erdirsin bir omur boyu mutlu olun insallah :) Aklimin bir kosesine aldim dediklerinizi.Aslinda evde kalmak filan da degil ki mesele biliyorum yasim cok genc.Dusunmezdim de pek.Ama hep boyle devam edecekmis hep yalniz kalacakmisim gibi bir his dogmustu icime herkes boyle tepki gosterince :)

Son düzenleme:
Elbet bir gün o seni bulur merak etme
Ben eşimle 20 yaşında tanışmıştım :1:
30 yaşından önce asla derdim de büyük konuşmamak lazımmış :)

Elbet bir gün o seni bulur merak etme
Ben eşimle 20 yaşında tanışmıştım :1:
30 yaşından önce asla derdim de büyük konuşmamak lazımmış :)

Bir tanıdıgmız 50 yaşına yakın evlendi ilk kez.Çok mutlular.Demek ki herkesin bir kısmeti var anladıgım kadarıyla.Sorun onu doğru zamanda bulmak.
Yeni evlisiniz sanırım.Allah bir ömür boyu mutlu etsin :nazar:

Bir tanıdıgmız 50 yaşına yakın evlendi ilk kez.Çok mutlular.Demek ki herkesin bir kısmeti var anladıgım kadarıyla.Sorun onu doğru zamanda bulmak.
Yeni evlisiniz sanırım.Allah bir ömür boyu mutlu etsin :nazar:

Elbette ki, sen ne kadar geç kaldım ya da çok erken desen de kader bu, olması gereken vakitte oluyor. Bir nikah bir de ölüm saati bir dakika şaşmaz derler.

Açıkçası dert ettiğini 15 yaşındayken ediyordum bir sevgilim olmadı diye ve ilk kez 15 yaşında da oldu. Şimdi düşünüyorum tek artısı erkekleri tanımak ve onlarda yaptığım hataları eşimde yapmamak oldu. Onun dışında ne fark eder ki kaç kişiyle olduğun :16:

Belki de eşin senin ilkin olur :31:

Allah sana da nasip etsin güzelim, teşekkürler :nazar:

Kızlar klasik olacak ama bu işler gerçekten nasip kısmet işi. Nasılki zamanı gelmeden bir meyve olmuyorsa bu da öyle..
ben 27 yaşındayım. 25den önce evliliği hiç düşünmedim okuldu kariyerdi hiç istemedim hep bi 25 e gelmeyi bekliyordum. 25 den sonra gelen kısmetlerim istediğim gibi olmayınca umitsizliği kapıldım ve cidden evde kalacağımı düşündüm. kendimi bu yüzden bir ara çok üzdüm gerçekten.
bu senenin başında bir rüya gördüm..gökyüzünde Allahın ismi Ya Aliyy yazıyordu.netten baktım bu ismin fazileti çok okunduğu zaman kısmet açıyormuş o gün bugundür üzülmeyi bıraktım duaya verdim kendimi :) günde 100 kere Ya Aliyy ve Ya Hu Ya Allah zikrini çekmeye başladım. ve sonuuuuuuuuuuuuuuuuuuç haftaya sözleniyorum inşaallah :D:52:
Rabbim tamda dualarımdaki kişiyi karşıma çıkardı.ikimizde sırılsıklam aşığız.hemde öyle bir aşk hikayesi ki bizimkisi anlattığım zaman herkes bayılarak dinliyor.(Maşallah :)))

demem o ki bence 20-24 yas aralığı evlenemediği için üzülmesin cunku bu yaslar gercekten cok erken bosu bosuna yıpratmayın kendinizi.ama sureklide hayırlı bir es için dua edin derim.
zikr çekmenin cok faydası var kızlar hem uzuntuden kurtuluyorsunuz hemde hakikaten kısa zamanda Rabbim karşınıza hayırlı kısmet çıkartıyor.

Hayirli ugurlu olsun canim.ben ablam kardesim yaslarimiz geldide geciyor ama ailecek bi durgunluk kismetsizlik var bizde sanki.gelen insanlar oluyor elbet ama gonule gore olmuyo.nazardanmi desek sans mi desek gidiyo oyle bakalim acilmadi kismetimiz :((

Back
X