Herkesin derdi farklı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi c_n
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

c_n

AŞK'sın sen...
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
1.110
117
363
41
İzmir
Iyi akşamlar hanımlar..
Bende bosananlar kervanına katilanlardanim..Eski konumu ne zaman açtım hatırlamıyorum..Kisaca anlatayım;Temmuz ayında eşim boşanmak istediğini,artık soğuduğunu,uzaklaştığını söyledi..Kendimce evliliğimin bitmemesi için çabaladığımi düşünüyorum..Ancak eylül ayında evden ayrıldı ben gitmesini istedim,çünkü gitmek istemiyordu ancak düzelmek adına da hicbir çaba sarfetmedi..Aralikta boşandık..
Asıl derdime geleyim..Dert midir siz karar verin ama bana göre üstesinden gelmem gereken birşey,tabiki bunu yapmaya çabam yok:deli:
Kendi aile apartmanımız ve annemler alt kattalar.Ben Eylül'den beri evde yemek pişirmiyorum..Ara sıra çorba,makarna disinda..Onuda kızım istediği zamanlar:anne:
Evim düzenim bozulmadı..Evde ufak değişiklikler yaptım..Bir nebze anılardan uzaklaşmak adına ancak yemek meselesi benim için kaos.İçimden gelmiyor..Sanki o varken yapabiliyodum onsuz anlamı Yok!!:KK11:
Annemler için sıkıntı yok..Zaten pisiyo sorun etme diyolar..Bende mutfak alışverişi yapıp onlara veriyorum..Yani dolapta sadece süt,kahvaltılık ve abur cubur varo_O
Napiyim bi akıl verin...:KK51:

Valla hazır bulmuşsunuz mis gibi yemekler yiyin gitsin işte nasılsa pişiyor :kk77: ama evi yuva gibi hissetmek için de arada canınız bir yenek istediğinde yapıverin annenizi çağırın yalnız yiyesiniz gelmiyorsa. Kek kurabiye poğaça yapın yavrunuzla indirin ailenize de

Ben strese girsem eskiden hep yemek yemezdim. Icimden gelmezdi. Cok kilo kaybettim o yüzden. Bence psikolojik bir baglanti var bu yemek konusunda. Evde kiziniz ile tek basina yemek yeseniz onun yeri bos kaldigi icin olabilir. Veya eskiden esiniz icin özenip yemek pisiriyordunuz ve hissleriniz o duruma bagli kalmis. Baglantiyi bulsaniz mesele cözülür. Ben yerinizde olsam cocugumu da yanima alip onunla birlikte yeni tarifleri denerdim. Mutfagimi yeniden düzenlerdim bide.

Iyi akşamlar hanımlar..
Bende bosananlar kervanına katilanlardanim..Eski konumu ne zaman açtım hatırlamıyorum..Kisaca anlatayım;Temmuz ayında eşim boşanmak istediğini,artık soğuduğunu,uzaklaştığını söyledi..Kendimce evliliğimin bitmemesi için çabaladığımi düşünüyorum..Ancak eylül ayında evden ayrıldı ben gitmesini istedim,çünkü gitmek istemiyordu ancak düzelmek adına da hicbir çaba sarfetmedi..Aralikta boşandık..
Asıl derdime geleyim..Dert midir siz karar verin ama bana göre üstesinden gelmem gereken birşey,tabiki bunu yapmaya çabam yok:deli:
Kendi aile apartmanımız ve annemler alt kattalar.Ben Eylül'den beri evde yemek pişirmiyorum..Ara sıra çorba,makarna disinda..Onuda kızım istediği zamanlar:anne:
Evim düzenim bozulmadı..Evde ufak değişiklikler yaptım..Bir nebze anılardan uzaklaşmak adına ancak yemek meselesi benim için kaos.İçimden gelmiyor..Sanki o varken yapabiliyodum onsuz anlamı Yok!!:KK11:
Annemler için sıkıntı yok..Zaten pisiyo sorun etme diyolar..Bende mutfak alışverişi yapıp onlara veriyorum..Yani dolapta sadece süt,kahvaltılık ve abur cubur varo_O
Napiyim bi akıl verin...:KK51:

bence olay daha çok yeni
şu anda nasıl rahatsanız öyle davranın, aileniz için de sorun yokmuş, hiç takmayın kafanıza, anneniz pişirsin siz yiyin işte
yemek yapmaya ayıracağınız vakti de çocuğunuza ayırın
zamanla her şey daha bi rayına oturur, acele etmeyin

• Beğen
Reactions: c_n
Zorlama bence zmnla kizin ozel yemekler istedikce yaparsin bence

• Beğen
Reactions: c_n
Valla ben de annemle alt ust otursam evli de olsam.bisanmis da olsam yemek yapmazdim. Dert etme bence ama illa yemek yapmak istiyorsan haftada bir gun belirle kendine o gun çocuğunla senin ev günün olsun evde yapip yiyin.

Dert edecek bişey yok bence sonuçta annen yük olmazsın ki ona

Back
X