Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlarrr...illa unutamadığınız sizi etkileyen sizi üzen bi sevgiliniz yada sevdiğiniz olmuştur.peki onu nasıl unuttunuz ne oldu da artık üzülmediniz bahseder misiniz?
vayyyy hikayen beni etkiledi umarım benim de sonum öle olur. :) ne okudunuz acabaortaokulda çok beğendiğim biri vardı ama çok popüler olduğu için bir sürü kızla geziyordu. bende son derece siliktim ve yanına bile yaklaşamıyordum.
sonra liseye gittim. deli gibi üniv.e hazırladım, hayata dair çok kitap okudum. çok düşündüm. kendimi o kadar vermiştim ki, beğendiğim o çocuk değil erkek milleti umrumda değildi. üniv. okudum, doktora yaptım. evlendim. birkaç yıl önce aynı çocuğu aynı mahallede gördüm. çökmüş göbek bağlamış tipik bir orta yaş erkeği olmuştu"kaderin sana ne getireceği hiç belli olmuyor. iyiki zamanında o çocuk için çok yanıp yakılmamışsın chihiro. yanındaki orta yaş üstü, fit, zeki, entellektüel ve ruh eşin kocana iyice sokul ve çocuğunu büyüt" diyorum kendime
![]()
canım benim de hikayenin üzerinden 4 yıl geçti..sen yine hayatına baskalarını alabilmişsin..yada karşılıklı hatalarmış...bilmiyorum nasıl biter nasıl unutulur..demek ki hayatına baskalrının girmesiylede olmuyo...peki hiç mi unutan yok merak ediyorum...Üstelik birbirimize karşılıklı ihanet ederek ayrıldık.. benimki intikam adınaydı ama onunki değilmiş.Yani bazen aklıma onun bana yaptığı kötülükler geliyor kendi kendime diyorumki ne kadar salağım.Onu düşünmemem gerektiğini başkasıyla devam etmem gerektiğini de biliyorum. Ama yapamıyorum: Kimse onun kadar gerçek gelmiyor bana.Yeri geliyor kendime zarar vermeyi düşünüyorum. Napıcam ben ya hiç bilmiyorum..Nolur bana akıl verin![]()
belki de takıntıdır bizim ki olamaz mıArkadaşlar benim sorunum çok daha büyük.. çok sevdiğim biri vardı 4 sene önce ayrıldık. Karşılıklı hatalarımız yüzünden. Ben dayanamadım bundan 2 sene önce aradım onu görüşmek istediğimi onu unutamadığımı söyledim. o da görüşelim ama artık aramızda sevgiye dair hiçbişey olamıycagını söyledi..ilk ayrıldığımız sene çok kötüydüm. 1 sene boyunca onu düşünmeden duramıyodum. Nefes bile alamıyodum bazen . Biliyorum onu unutmam gerek hayatıma başkları girdi ama bunu başaramıyorum..![]()
umarım üzülmezsin canım hakkında hayırlısı olsunBende 5 yillik iliskimi bir kac ay önce bitirdim.. ara sira mesaj atiyor... hala seviyorum, ama hatasini anlayip yalvar yakar geri dönmesini istiyorum... Dönmese kendimi nasil toparlarim hic bilmiyorum.. suan islerden ve yogunluktan dolayi, acimi fazla yasayamiyorum, firsatim olmuyor... Ama eminim birgün gelecek, yine tüm acilar beni en derinden vuracak...
canım benim de hikayenin üzerinden 4 yıl geçti..sen yine hayatına baskalarını alabilmişsin..yada karşılıklı hatalarmış...bilmiyorum nasıl biter nasıl unutulur..demek ki hayatına baskalrının girmesiylede olmuyo...peki hiç mi unutan yok merak ediyorum...
anladım peki sence herkes yaşadığı cefanın karşılığını alır mı?üzen kişi üzülür mü üzülen kişi mutlu olur mu?bir arkadaşım 10 yıllık ilişkisini diğeri de 7 yıllık ilişkisini çeşitli sebeplerden bitirmişti. 10 yıllık olan, işine gücüne bakıp evlendi, çocuğu oldu. çok soğukkanlı çıktı ama 7 yıllık olan vedadan sonra obez oldu. 1-2 yıl böyle aşırı yiyerek yaşadıktan sonra biraz toparlandı. zayıfladı, spora başladı. biriyle tanıştı ve evlendi. çok da mutlu. o iki arkadaşım sanmayın ki 17-18 yaşında, 30 lu yaşlardaydılar ve evliliğin kıyısından dönerek ayrıldılar
demem o ki, zaman herşeyin ilacı...
anladım peki sence herkes yaşadığı cefanın karşılığını alır mı?üzen kişi üzülür mü üzülen kişi mutlu olur mu?
üzülen kişi elbette mutlu olur. Allah insanın karşısına ne fırsatlar ne kısmetler çıkarıyor
üzen kişi üzülür mü :26:üzülse de üzülmese de sorun değil ki. üzülen kişi çok daha iyisini bulduktan sonra geride kalan kişiye ne olursa olsun, düşünmemek lazım[/QUOTE
üzülen kişi elbette mutlu olur demişsiniz...buna inanmak istiyorum bende ama gelecek ne getirecek bilemiyorum.gerçekten bu dediğiniz pek inancım yok![]()
üzülen kişi elbette mutlu olur. Allah insanın karşısına ne fırsatlar ne kısmetler çıkarıyor
üzen kişi üzülür mü :26:üzülse de üzülmese de sorun değil ki. üzülen kişi çok daha iyisini bulduktan sonra geride kalan kişiye ne olursa olsun, düşünmemek lazım![]()
artık evliyiz demeni falan beklemiştim...kesınlıkle zaman herseyın ılacı ve hersey kader kısmet..
benımde unıv 1 deyken (yaklasık 9 sene once) 1.5 yıl beraberlıgım olmustu .. cok asıktım .. evlılık dusunuyorduk..ama guven benım ıcın cok onemlıdır. guvenım sarsılmıstı ona karsı.. ve asık olmama ragmen ayrılmak zorunda kaldım.
ondan sonra hoslandgım ınsanlar oldu ama dedıgım gibi kısmet bu işler bı sonuca baglanmadı.
gecen sene bı alısverıs merkezınde o kişiyi gordum .. ılk asık oldugum kişiyi..evlılık dusundugum tek erkegi..gorunce cok sasırmıstm uzun zaman aradan sonra onu gormek cok sasırtmıstı benı .. dunya kucuk derlerdide ınanmazdım :) neyse o da benı gordu sınemaya gırıyordum o da pesıme geldı hatta parayı fılan o odemıstı. fılm oncesınde konustuk bu 9 sene boyunca ne yaptıgımızı hayatımızdakıleri..
onun hayatında birileri olmustu ama ona en cok dayanan benmışim :) bana ıyı dayanmıssın demişti bana.. benı face de arattıgını ve orda gordugunu solemıstı.. ama eklememişti.. askerden yenı gelmısti..cok uzun ılıskılerı olmamıs benden sonra.. en uzunu 6aymıs .. bende bana ıyı katlanmıssın dedıgımde o sen bana ıyı katlanmıssın demişti :) hafta sonları ne yaptıgımı sormustu...gayet guzel konusmustu ve mutlu gorunuordu.. ben saskınlıkla kahve türü secemezken o garson kıza benım ıcın ne onerırsınız dıyıp bana kendısı secmişti lısteden.. :))
benımde hayatımda bırı olup olmadıgını sormustu.. bıde 8 sene oncekı yasadıklarımızdan benım hatırlamadıgım seylerı o hatırlamıştı.. ben cok sasırmıstım.. benım onu seneler once yagmur altında bekledıgımı, hala kırmızı et yemedıgımı, babamı kuzenlerımı, ablamın eskı erkek arkadasına kadar hatırlamıstı..
sonra telefon ıstemişti bende hıc degıstırmemıstım zaten .. o bana ben ona telımızı kaydetmiştik sonra sınema arasında sen bı fılmde aglamıstın hatırlıormusun demışti bana bende cok sevınmıstım bunu hatırladıgına.. ve en son sınema cıkısında yalnız kaldık.. benı arabasıyla evıme kadar bıraktı ıstese bırakmayabılırdı.. ve arabada cok guzel bı tesaduftu dıdı tebessum ederek..
eve dondugumde cok saskındım.. ruya gibiydi... bu olay olalı 1.5 sene gecti .. ılk askım evlılıgı ıılk dusundugum erkekti. ama dedigim gibi kısmet degılmiş..
artık evliyiz demeni falan beklemiştim...
sen seviyosun sanırım hala...acaba o neden geri dönüş yapmadı...nerrdeee :)) telefonlarımızı bırbırımıze vermısttık ama o benı aramamıstı bende o aramayınca bende aramadım.. cunku bı kadın yokluguna alıstıgı kişiyi tekrar hayatına sokması zor bı durumdur..
arasaydı bişiler ıcelım deseydı belkıde bulusurduk .. kaldıgımız yerden devam ederdı belkide ama dedıgım gıbı guven kaynaklı sorundan dolayı ayrılmıstım ondan .. akıllanmıs olabilirdi :))
eger kaderde varsa kısmetımde varsa gene gorurum..
sen seviyosun sanırım hala...acaba o neden geri dönüş yapmadı...