herkesin derinlerde bi yarası vardır

neden gerı donus yapmadıgını bende bılmıyorum.. ıcınde azcık bişi olsaydı arardı zaten.. o nedenlede ustune dusmedım..

onsuzluga alıstım ama tabı ınsan evlenecegı erkegı unutması zor oluyor.. kaderde olsaydı zaten suan ondan cocugum olurdu.. ama yollarımız ayrıymıs demekki..

ozaman canım artık kendine yeni bi yol çizmelisin başka insanlar sokmalısın hayatına bence..yaşın kaç?

hoslandıklarım oluyor ama benı begenmıyorlar herhalde yoksa sokucam hayatıma ınsan ama malsef sonuca baglanmıyor :))) hersey kısmet işte..28 yasımdayım..

ozaman canım artık kendine yeni bi yol çizmelisin başka insanlar sokmalısın hayatına bence..yaşın kaç?

evet kızlarrr...illa unutamadığınız sizi etkileyen sizi üzen bi sevgiliniz yada sevdiğiniz olmuştur.peki onu nasıl unuttunuz ne oldu da artık üzülmediniz bahseder misiniz?

ugruna üniversiteyi bıraktığım ailemi karşıma aldığım tüm hayatımı tepetaklak eden bi adam oldu hayatım tarih ögrencisiydi ama barmendi...
okulu bırakıp döndüm 18 yaşındayım evlenicez diyorum ben döndüm adam benden yavaş yavaş uzaklaştı hiçbişey hayal ettiğim gibi olmadı
terkedildim...
sabahlara kadar ağladım yemediim içmedim...
tekrar sınava girdim(şükür kazandım en büyük dayanagım bu oldu)
onu unutamadım çok zamanlar geçirdim...
bi gece kapımda yattı dönek istiyordu yüzüne bakmadım...(inadımdan)
tam 1 yıl sonra görüşmek istedi
nasıl mutlu oldum anlatamam kendi aramızda taktığımız yüzükler vardı...
görüşmeye gittim karşımdaydı
ama benim sevdiğim ada değildi...
1 yıl sakladığım yüzüğü masaya bıraktım çıktım gittim..
cafeden çıkınca şükrettim iyi ki çıkıp gitmiş hayatımdan dedim...
halada şükrederim iyi ki gitmiş o hala yanımda olsaydı şu an sahip olduğum hiçbişeyim olmazdı

ugruna üniversiteyi bıraktığım ailemi karşıma aldığım tüm hayatımı tepetaklak eden bi adam oldu hayatım tarih ögrencisiydi ama barmendi...
okulu bırakıp döndüm 18 yaşındayım evlenicez diyorum ben döndüm adam benden yavaş yavaş uzaklaştı hiçbişey hayal ettiğim gibi olmadı
terkedildim...
sabahlara kadar ağladım yemediim içmedim...
tekrar sınava girdim(şükür kazandım en büyük dayanagım bu oldu)
onu unutamadım çok zamanlar geçirdim...
bi gece kapımda yattı dönek istiyordu yüzüne bakmadım...(inadımdan)
tam 1 yıl sonra görüşmek istedi
nasıl mutlu oldum anlatamam kendi aramızda taktığımız yüzükler vardı...
görüşmeye gittim karşımdaydı
ama benim sevdiğim ada değildi...
1 yıl sakladığım yüzüğü masaya bıraktım çıktım gittim..
cafeden çıkınca şükrettim iyi ki çıkıp gitmiş hayatımdan dedim...
halada şükrederim iyi ki gitmiş o hala yanımda olsaydı şu an sahip olduğum hiçbişeyim olmazdı
vayy be işte biz bu kadar güçlüyüz.hangi erkeğin aşk acısından sonra böle hikayeleri var pehhh:36:

Back
X