• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin eşine baktıkça bakası mı geliyor

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
yani herkesin eşi, sevgilisi, nişanlısı çok mu yakışıklı ya da çok mu güzel
tabi güzellik kavramı görecelidir saygım sonsuz
ya da ben sanki çok mu güzelim,
ne bu kafamdaki soru işaretleri!
iş yerinden birisi var
ilk işe başladığım zamanlar hayatında birisi vardır
nedensiz bir şekilde ben bununla sevgili olsam nasıl olur diye soruyordum kendime
bilerek değil ama öyle düşünceler geçiyordu aklımdan
her gün dışarıdaydı,sevgilisinden bahsediyordu,alkol alıyordu
hoşlanmadığım şeyler (çünkü alkol çizgim, her gün dışarı çıkması sevgilisi ile tatile gitmesi asla olmaz dediğim şeyler)
nefret ediyordum aynı servisteyiz onu alıcaz diye ödüm kopuyordu görmek istemiyordum
evet asla böyle bir insanla sevgili olmam dedim
çok büyük konuşmuşum
bir daha büyük konuşmayacağım diyerek daha da büyük konuşmuşum
sevgilisinden ayrıldı (buna asla ben isteyerek sebep olmadım tabi)
çok değişti; alkolü bıraktı,evden çıkmıyor
normalde iş yeri dışında görüşmüyorduk
sevgilisinden ayrılınca saçma bir sebeple işle ilgili mesaj attı
konuşmaya başladık
1 aydır sürekli telefonda konuşuyoruz
2 haftadır da sevgiliyiz
üzerime o kadar çok titriyor ki hayatımda kimse beni o kadar düşünmedi
bir şey söylesem de yapsam diye ağzımın içine bakıyor resmen
aşırı güzel her şey korkuyorum
bir sorun var tamam eski yaşantısı ve sevgilisi de aklımdan çıkmıyor
ama daha büyük sorun tipini çok beğenmemem
yani tipi iyi Allah için ama mesela dişleri inci gibi değil
çok kahve içiyorum ondan oldu diyor
bazen diyorum düzeltilmeyecek şey mi takma kafana
sonra baktıkça tekrar tekrar bakasım da gelmeli diyorum
iş yerindekiler bilmiyor herkes ne kadar değiştin noldu sana deyip duruyorlar ona sürekli
ama ben iş yerinde böyle bir şeyin uygun olmayacağını düşündüğüm için kimseye bir şey söylemiyoruz
çok mutluyum ama kafam çok karışık

Son düzenleme:
baktıkça bakasın gelmesi neden olur biliyormusun..Aşık olursun..:)
Böyle ruhuna işler o duygu..İçten içe yanar yandıkça bakar..baktıkça yanarsın..
Elbette sevgilinin/eşin vs..dişleri sararmasa ne bilim gece uyurken bozuk egsoz gibi totişinden ses çıkartmasa ne iyi olur dimi..:) :uykucu:Ama oluyor..İllaki kusurlarımız var..Seversen onlar bile sana hoş görünüyor..Napcan gülü seven dikenine katlanır..
MEcnuna demişler ;
Mecnun senin bu Leyla Öyle Ahım şahım bir güzelliği yok..Kara kuru birşey..Sen bunun için mi çöllere düştün..
Mecnun Cevap verir ;
Siz Onu Birde benim gözümden Görün:KK74:

baktıkça bakasın gelmesi neden olur biliyormusun..Aşık olursun..:)
Böyle ruhuna işler o duygu..İçten içe yanar yandıkça bakar..baktıkça yanarsın..
Elbette sevgilinin/eşin vs..dişleri sararmasa ne bilim gece uyurken bozuk egsoz gibi totişinden ses çıkartmasa ne iyi olur dimi..:) :uykucu:Ama oluyor..İllaki kusurlarımız var..Seversen onlar bile sana hoş görünüyor..Napcan gülü seven dikenine katlanır..
MEcnuna demişler ;
Mecnun senin bu Leyla Öyle Ahım şahım bir güzelliği yok..Kara kuru birşey..Sen bunun için mi çöllere düştün..
Mecnun Cevap verir ;
Siz Onu Birde benim gözümden Görün:KK74:

Reyiz ne güzel yazmışsın... Önümde bir tabak vardı çok sevmişim... Baktıkça bakasım geldi yandıkça yandım derken şimdi kalkıp soğuk bişilerle tabağı aldatmaya gidiyorum :D

Konuya dönecek olursak hakikaten sevdiyseniz şayet güzellik kavramı sadece bir kişiden oluşabiliyor... Misal veriyorum bir kural ve kabul olsun kahverengi göz dünya genelinde en güzel gözdür, diye. O kişinin gözleri maviyse siz kuraldışı oluyorsunuz. Kısaca dünya tersine dönebiliyor hakiki sevgide :)

Paragraf olayını abartmış mısın sanki biraz? :ıslık:

Karakterini sevmişsin işte. Bir şey çekmiş. Her şey tip mi?
Biz eşimle aynı şirketteyken 1 sene sonra sevgili olduk. Öyle böyle işyeri de kabullendi evlendik çocuğumuz bile var.
Eşim de ben de inci gibi dişlere sahip değiliz. Birbirimizin içini gördük karakterimizi, duruşumuzu sevdik. Baktıkça bakasımız gelmedi. Gerçi o benim gözlerime çok iltifat ederdi ama ben daha odunum zaten :) İlk andan beri evleneceğiz fikri vardı bizde nedense.. Kısmet işte..

İnsan güzel sevmez sevdiği güzel gelirmiş diye klişeye bağlayıp susayım :rolleyes:

aaa resmen adamla düşünce gücünle sevgili olmuşsun sanki çok şaşırdım ya :oha:
:-):KK70:

usuyenprenses usuyenprenses , sadece 2 haftalık bir ilişkin var ve adam sen istedin diye alkolü, gece hayatını bıraktım diyorsa, bence sıkı palavra atıyor.

Görsel olarak çok hoşlanmadığınız biriyle sevgililiğe dair hayallar kurmanız da ilginç hani.

ben

usuyenprenses usuyenprenses , sadece 2 haftalık bir ilişkin var ve adam sen istedin diye alkolü, gece hayatını bıraktım diyorsa, bence sıkı palavra atıyor.

Görsel olarak çok hoşlanmadığınız biriyle sevgililiğe dair hayallar kurmanız da ilginç hani.
ama valla öyle olmuş baksanaaaa şoktayım demek düşünce gücüyle olabiliyor . bende son birkaç gündür düşünce gücü hakkına düşünüyordum . düşünce gücümle iş bulabilirmiyim diye millet neler yapıyor bende yapıcam şuan kesin karar verdim skandal bu :skandal::oha:

valla sizi bilmem ama ben baktıkça bakasım gelmeyen insanla durmam. durmadım da, daha önce böyle çoook ayrıldım. bilemiyorum belki pat diye aşık olarak başlamam ama belli bir süre sonra hakikaten içimin gitmesi lazım, isterse başkasına göre dünya tipsizi olsun umrumda değil. benim baktıkça bakasım gelmiyorsa bakmak için kendimi zorlamam, yol veririm gider. ilişki beni mutlu etmeli çünkü, ben salak salak sırıtmalıyım yani.

Ben de anlamadım o sevgililik düşüncesi nasıl oluştu yok burdaki arkadaşlarıyla da dışarı çıkmıyor bizimle artık içmeye gelmiyor diye anlatıyorlar ordan biliyorum bir de sürekli benimle konuşuyor ben uyuyana kadar zaten kendime hiç vakit ayıramaz oldum onunla konuşmaktan yani ne ara çıkar dışarı bilmiyorum sabahta ilden ilçeye işe gidiyoruz çok erken kalkıyoruz gece çıkmaz diye düşünüyorum

Aboo adam ickiyi birakti ve evden cikmiyorsa ondan bisey olmaz. Saf saf oturmaktan fenalik gecirirsiniz bir sure sonra. Erkegin disari cikani makbuldur :KK66:
çık diyorum çıkmıyor arkadaşları çağırıyor işten gitmiyor bazen zorla çıkartıyorum daha önce bu yüzden hayatımdaki kişiyi kaybettim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

ben

ama valla öyle olmuş baksanaaaa şoktayım demek düşünce gücüyle olabiliyor . bende son birkaç gündür düşünce gücü hakkına düşünüyordum . düşünce gücümle iş bulabilirmiyim diye millet neler yapıyor bende yapıcam şuan kesin karar verdim skandal bu :skandal::oha:
Yap inşallah, neden olmasın, ama bizi de haberdar etmeyi unutma :KK24:

çık diyorum çıkmıyor arkadaşları çağırıyor işten gitmiyor bazen zorla çıkartıyorum daha önce bu yüzden hayatımdaki kişiyi kaybettim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Iste su anda zorla cikartiyorsaniz evlenince o adam kanepeye yapisir,kazisaniz da cikmaz. Ustunde cubuklu pijamayla dedelere doner. Ben uyarayim da ;) gercekten cok yipratici bir birliktelik olmadan kendinizi kurtarin. Sosyal erkek iyidir. Icki sofrasi icki adabi bilen erkek iyidir,kadina nasil davranacagini onlar daha iyi biliyor

ben

aslında çok garip biliyor musun valla çünkü hayatında birisi olan insanla neden öyle bir şey düşüneyim ki ya çocuktan nefret ediyordum aynı servise biniyoruz diye ödüm kopuyordu

Ben de anlamadım o sevgililik düşüncesi nasıl oluştu yok burdaki arkadaşlarıyla da dışarı çıkmıyor bizimle artık içmeye gelmiyor diye anlatıyorlar ordan biliyorum bir de sürekli benimle konuşuyor ben uyuyana kadar zaten kendime hiç vakit ayıramaz oldum onunla konuşmaktan yani ne ara çıkar dışarı bilmiyorum sabahta ilden ilçeye işe gidiyoruz çok erken kalkıyoruz gece çıkmaz diye düşünüyorum
Çok kafanı yorma bence; ona da fazla umut vermeden iyi tanımaya çalış. Daha çok yeni, belki zamanla ısınırsın, ya da tanıdıkça başka yönleri uyumsuz gelir, hiç oluru olmaz. Evlilik, gelecek hayalleri konularına girmeyin; tanışma aşamasında olduğunuzu o da bilsin.

Back
X