herkesin evliliği böyle mi?

lozen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
364
241
33
kızlar merak ettiğim bi konu var biz yeni evliyiz ama mesela 5 gün evde mutluysam 6. gün mutlaka bi sorun tartışma çıkıyor ve ben mutsuz oluyorum, fazlasıyla üzülüp ağlayıp kendimi yıpratıyorum ama adamın umrunda bile olmuyor. Evlilere soruyorum ayda yılda bir tartışan evliliğinin genelinde deli gibi mutlu olabilen var mı aranız da?

Yeni evlisiniz sanirim
Ilk zamanlar olur oyle zamanla hatta 2 kucuk cocukla kavga etme firsatimiz olmuyor yada anlamasinlar sonra konusalim diyoruzzz oylece unutuluyor...
Zamanla tartismalari sizde esiniz gibi umursamayacaksiniz
Hersey zamanla

Ilk gunler catisma olur hatta ilk sene. Disarda cafede sinemada ki sevgililil donemine benzemez evlilik. Ama alisonca gecicek canim. Mutluluklar

İlk 4-5 ay hrmen hergün kavga ederdik. Aģlardım çok ağlardım. Eşim de üzülürdü. Sonra barışır tekrar kavga ederdik. 1.5 yillık evliyim. Şimdi ayda 1 kavga ya var ya yok. Ben de zaten eskisi gibi kendimi paralamıyorum. Bence zamanla düzene giriyor herşey.

Benim ve tanıdığım herkesın ılk senesı böyle gectı..

İlk sene erkeklerın popo tavana erer..

Bizim sevgililik ve nişanlılık da cektırdıklerımızn acısı evliliğin ilk senesi bızden çıkar..

Zamanla herşey oturur..evliliğe alısırsınız..

Kocanda köşe yastığı moduna gelir..

İlk seneyi atlat gerisi kolay..

Bizim bugune kadar kusecek derecede tartıstıgımızın sayısı 2. Onun dısında ufak tefek şeyler oluyor ama ağlanacak kadar buyuk bir sey olmadı hiç. Max 10dk sürer.
Çok mu kırılgansınız yoksa buyuk tartısmalar mı yasıyorsunuz?

eşimin elinde sürekli telefon var mesela oturup tv izlicez diyelim ben tek başıma izliyorum o telefonla ilgileniyor, gece uyurken telefona bakarak uyuyor uyanınca eline ilk aldığı telefon oluyor. Çocuk konusu beni çok üzüyor yaşı ileri olmasına rağmen bi istiyor bi istemiyor anlamsız bi tavır içerisinde, bütün tatillerini annesinin evinde geçirmek istiyor beni de kendi ailemin evine gönderiyor (sınava hazırlanmama rağmen), yani ne bileyim buna benzer sürekli bir şeyler çıkıyor.

En başlarda öyle olur ama zamanla düzelir.
7.5 senelik evliyim.
Şu anda neredeyse hiç tartışmıyoruz :nazar:

tek istediğim bu kadar üzülmemek onun gibi umursamaz olabilmek aslında ama ben bunu beceremiyorum sanırım inş sizin dediğiniz gibi zamanla öğrenebilirim bunu

Polyanna tozu mu Çektin kardeş yok öyle daimi mutluluk. Amerikan filmlerindeki John gibi "tatlım korkarim bir sorunumuz var ve bunu konuşmamız lazım" demeyecek bizim mahmut'lar. "Lan bu kadın niye ağlıyor acaba" diye dusunmesinin akabinde sonuca ulaşamayıp "bir çay koy da icahh" der en fazla. Atma içine ashhsjs.

Polyanna tozu mu Çektin kardeş yok öyle daimi mutluluk. Amerikan filmlerindeki John gibi "tatlım korkarim bir sorunumuz var ve bunu konuşmamız lazım" demeyecek bizim mahmut'lar. "Lan bu kadın niye ağlıyor acaba" diye dusunmesinin akabinde sonuca ulaşamayıp "bir çay koy da icahh" der en fazla. Atma içine ashhsjs.
Allah seni naapmasın :KK45:

zamanla düzelir tartışmalar azalır ama tatillerde ayrı takılmanız sacma geldi bana.annesine düşkün sanırım

zamanla düzelir tartışmalar azalır ama tatillerde ayrı takılmanız sacma geldi bana.annesine düşkün sanırım
annesine değil de arkadaşlarıyla gezip tozmaya düşkün farklı bi yerde yaşıyoruz adam gün sayıyor gitmek için ( yada ben öyle hissediyorum)

Tebrik ederim çok güzel özetlemişsin valla

İlk zamanlar normal bnce. Erkekler bekarlığa arkadaşlarından hemen kopamiyor. Bizimkisi yıllar sürdü. Yine de bekar arkadaşı oluyor sağdan soldan.
Çocuk konusunda kararsızlığı yeni evliler genelde yaşar ama olunca olmasın da denmez.
şu tv izlerken tl.oynama durumu da tersiyle bizde mevcut. Bir film izlrken beni sarmazsa telefona takılıyorum, o kendisi izliyor.
Bana ilginç gelen ayrı ayri ailelere gitmeniz. Arkadaşlarıyla rahat takılma için olabilir. Siz de annenizle hasret giderin diye sizi düşünüyor da olabilir. Ben hep böyle isterdim mesela. Çünkü biz de kV. Ye gidiyoruz ve beni bırakıp arkadaşlarına gidiyor. Keşke şimdi annemlerde olsam diyorum ben de..
Bana sorarsanız normal şeyler. Buyutulecek şeyler yok gibi. Mutluluklar dilerim :)

İlk zamanlar normal bnce. Erkekler bekarlığa arkadaşlarından hemen kopamiyor. Bizimkisi yıllar sürdü. Yine de bekar arkadaşı oluyor sağdan soldan.
Çocuk konusunda kararsızlığı yeni evliler genelde yaşar ama olunca olmasın da denmez.
şu tv izlerken tl.oynama durumu da tersiyle bizde mevcut. Bir film izlrken beni sarmazsa telefona takılıyorum, o kendisi izliyor.
Bana ilginç gelen ayrı ayri ailelere gitmeniz. Arkadaşlarıyla rahat takılma için olabilir. Siz de annenizle hasret giderin diye sizi düşünüyor da olabilir. Ben hep böyle isterdim mesela. Çünkü biz de kV. Ye gidiyoruz ve beni bırakıp arkadaşlarına gidiyor. Keşke şimdi annemlerde olsam diyorum ben de..
Bana sorarsanız normal şeyler. Buyutulecek şeyler yok gibi. Mutluluklar dilerim :)
sağolun kızlar ya içimi ferahlattınız valla çok kötüydüm

Yeni evlisiniz sanirim
Ilk zamanlar olur oyle zamanla hatta 2 kucuk cocukla kavga etme firsatimiz olmuyor yada anlamasinlar sonra konusalim diyoruzzz oylece unutuluyor...
Zamanla tartismalari sizde esiniz gibi umursamayacaksiniz
Hersey zamanla
Kesinlikle katılıyorm. Çocuklardan tartışma bulmaya zamanımız olmuyor.. zaten kritik dönem için ilk 5 sene der uzmanlar

Back
X