Herkesin icinde beni tersleyen kp

Dun kayinvalidem varken cagirmistim bugun cagirmazsam kirildgmi anlamazlar kaynanam var pazartrsi tek kalicak. Normalde esim cagirmam konusunda bisey demiyor ben ariyorum gel diye esim illa gelsin demiyor cunku evde bekar gorumcem var o yemegni haxirliyor. Bende tek kalmasin diye bize cagiriyodum.
Kusura bakmayın ama siz ne diye evde kızı olan adamı yemeğe çağırıyorsunuz?
üstelik eşinizin de bu yönde talebi yok,
ayrıca kp size sevgi ve saygı duymuyor,bunu siz söylüyorsunuz.
Kendinizle bir zorunuz mu var?

Güzelim sen ne yaparsan yap bu küstah aileye yaranamıyacaksın epey kibirliler seni kendilerine denk görmüyorlar fazlada kendinden ödün verme ama onlar öyle diyede küsme
Haddini bil sonra, fazlasını yapma gerekeni yap, kendinden fazla ödün verme geri dönüşlerde hep nankörlük olacak bilesin :anne::KK55:

Kizlari iki adim otesinde oturuyor kayinbabam bazi zamanlar evde tek kaliyor adamin ne yanina ugruyorlar nede yemegini yapiyorlar yine benim vicdanm el vermiyor cagiriyom.
Okadar kotuluk yaptilar bana kizlari icin cok ustume geldi

Çok işgüzarsınız....

sizi kızları icin kırdı madem yemeğini de kızları versin, hemde iki adım ötesindelermiş....

İlla kp yemek vermek istiyorsan yemegi eşinle gönder evine..

Dun kayinvalidem varken cagirmistim bugun cagirmazsam kirildgmi anlamazlar kaynanam var pazartrsi tek kalicak. Normalde esim cagirmam konusunda bisey demiyor ben ariyorum gel diye esim illa gelsin demiyor cunku evde bekar gorumcem var o yemegni haxirliyor. Bende tek kalmasin diye bize cagiriyodum.
O zaman siz hakediyorsunuz ...

Kusura bakmayın ama siz ne diye evde kızı olan adamı yemeğe çağırıyorsunuz?
üstelik eşinizin de bu yönde talebi yok,
ayrıca kp size sevgi ve saygı duymuyor,bunu siz söylüyorsunuz.
Kendinizle bir zorunuz mu var?
İçimden geçenleri yazmışsınız.

O sirada esiniz ne dediki simdi diye araya giripte koruma icgudulu davranmadiysa bir daha benzer konuda ortada sagsizlik yok elestiri yok fikrimi soyledigim konularda boyle davranacaksaniz benimle gecinmeye gonlunuz yokturdur az goruselim o zaman diye deyin
yemek falan gereksiz dusuncedede haraket etmeyin mesafe koyun toparlanan toparlanir kocanda babama saygisizlik vs derse baban karina yaparken sesin cikmadi araya girmediysen simdide girme onla benim aramda dersiniz
Huzursuzluk olur belki ama bence sonda bulur aba altinda benimde sopam var demezseniz bazi insanlar haddini bilmez bazisina gostermek gerekiyor

Güzelim sen ne yaparsan yap bu küstah aileye yaranamıyacaksın epey kibirliler seni kendilerine denk görmüyorlar fazlada kendinden ödün verme ama onlar öyle diyede küsme
Haddini bil sonra, fazlasını yapma gerekeni yap, kendinden fazla ödün verme geri dönüşlerde hep nankörlük olacak bilesin :anne::KK55:
Asil ben boyle bencil v3 kendi vicdaninin dogrularini yasayan insanlara gelin gel
O sirada esiniz ne dediki simdi diye araya giripte koruma icgudulu davranmadiysa bir daha benzer konuda ortada sagsizlik yok elestiri yok fikrimi soyledigim konularda boyle davranacaksaniz benimle gecinmeye gonlunuz yokturdur az goruselim o zaman diye deyin
yemek falan gereksiz dusuncedede haraket etmeyin mesafe koyun toparlanan toparlanir kocanda babama saygisizlik vs derse baban karina yaparken sesin cikmadi araya girmediysen simdide girme onla benim aramda dersiniz
Huzursuzluk olur belki ama bence sonda bulur aba altinda benimde sopam var demezseniz bazi insanlar haddini bilmez bazisina gostermek gerekiyor
Esim o sirada ablasini susturdu. Babasina da sinirlendi ama misafir oldugu icin bisey diyemedi gittikten sonra, ayni dediginiz gibi konustu esimde ben babamla ayri konusucam dedi

Asil ben boyle bencil v3 kendi vicdaninin dogrularini yasayan insanlara gelin gel

onların ne olduğunun farkındaysan

Esim o sirada ablasini susturdu. Babasina da sinirlendi ama misafir oldugu icin bisey diyemedi gittikten sonra, ayni dediginiz gibi konustu esimde ben babamla ayri konusucam dedi
Onları değiştirme imkanın yok seni küçük görüyorlar söz hakkı vermiyorlar sende fazla değer verme, epey bir mesafe koy, seni konuşturmamaları demek senin birey olduğunu umursamıyorlar aynısını kendi kızlarına gelin giden kızları maruz kalsa acap aynı hareketi yaparlar mı ,? Fazla değer veripte tepene çıkarma, ailecek empati yoksunu insanlar hak ettikleri kadar değer ver

Sizin her açtığınız konuyu okudum eşinizin ailesiyle artık orta yolu bulmaya çalışmayın çünkü size gördüğüm kadarıyla değer vermiyorlar.
Neden sürekli onların içine girmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum bu kadar pasif olmayın Allah aşkına. Siz başta tavrınızı koyamamışsınız şimdi de azarı yiyip oturuyorsunuz.

Hanimlar. Kaynanamin il disina cikmasi gerekiyordu bende kp evde tek kalmasin diye gergun yemege cagiriyorum. Okadar kotuluk yaptilar bana kizlari icin cok ustume geldi hatta sen bana bir yudum su bile vermezsin demesine ragmen. Kizlari iki adim otesinde oturuyor kayinbabam bazi zamanlar evde tek kaliyor adamin ne yanina ugruyorlar nede yemegini yapiyorlar yine benim vicdanm el vermiyor cagiriyom. Neyse bugun cagirdim gorumcemler falan da geldi baya kalabalik oturuyoruz esim ortaya bi konu acti bende ona katilmadigimi, kendimce kendi fikrimi acikladim ama tartisma degil kesinlikle. Konustugum kelime esim babasiyla calistgi donem en samimi arkadasinin ne nisanina ne dugunune gitmis, ustelik arkadadi niye gelmedin diye trip atinca benim esim de arkadasliktan silmis vesaire. Bende dedimki sen haksizsin dugunune gidemezsen bile gönlünü alabilirdin dedim. Ordan kayinbabam sinirli sinirli bi sekilde bana ,
- sen niye bilip bilmedigin konulara atlayip yorum yapiyosun o gün oglumla isimiz vsrdi ben yollamadim kafana gore konusma dedi. Neye ugradigimi sasirdim bende senin gondermedgni bilmiyodum esimin anlattgni konusuyorum ddm sustum sonra gorumcem ordan babasini savunmaya kalkti esimde ablasini uzatma diye susturdu. Ne oldugunu anlamadm yani ben burda kimseye laf sokmadim ayrica kayinbabam ise gondermedi diye ben ona laf bile sokmadim ama o mu ustune alindi. Kucuk bi sorun ama ben hic mi bir konuda yorum yapamiycam. En ufak lafimi ustlerine cekiyorlar. Iyi bile konussam kotuye yoruyorlar. Normalde konuskan bir insanim ama inanin bir problem cikicsk diye hep susmak zorunda kaliyorum

Valla sizi adam yerine koymayan insanları ki bu kv ve kp dahi olsa böyle acıyıp dayanamayıp hak etmedikleri değeri verirseniz olacağı bu.
Kızı da yakın uğramaz etmez demişsiniz size mi kaldı kayınpedere annelik etmek. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi. Az görüşün görmezden gelin değerli olmasanız bile sizden çekinecek duruma gelirler en azından.

niye her gün çağırıyorsunuz ki? adam bu yaşına kadar karnını doyurmayı öğrenmemiş mi?

Her lafı üstlerine çekme durumu değil de siz uzun zamandır çatışmalı bir ortamın içindesiniz ailecek. Artık herkes gergin, kızgın kırgın... Herkes birbirini yanlış anlıyor, herkes kendisine laf sokulduğunu sanıp saldırıya geçiyor. Siz de çözüm odaklı değilsiniz, çözüm üreteceğinize sorunlara odaklanıyor ve kin tutuyorsunuz. Kendi yapamadığınız şeyleri, diğer üyelere tavsiye ediyorsunuz. Onlarla küsmeyin, tartışmayın, herkesin fikir belirteceği konular konuşmayın, yüzeysel muhabbet edin, nasılsın merhaba falan

Arkadaşım benden sana tavsiye olsun , eşinin ailesinin yanında eşine "Şunu şöyle yapsaydın daha iyi olurdu , keşke şunu yapmasaydın , şöyle de yapabilirdin." vs şeyler söyleme.Sen doğru bişey de söylemiş olsan seni el gibi görüp ya oğullarını savunmaya geçer eş ailesi ya da oğlunun yaptığı şeyin doğru olduğunu söyler , yani mutlaka araya girerler.Olabildiğince günlük mevzulardan konuşmaya çalış derim.Kafan rahat eder.

Kendinle zorun mu var? Neden eve davet ediyorsun?
Karisi yokken bir menemen yapmaktan aciz bir adam mı? Bırakın dursun evinde. Gayet iyi de bakar basının caresine
Bence de bakar.
Benim kaç yaşındaki babam ben gittiğimde annem olmasa yemek yapmaya girişiyor,elinden alamıyorum çoğu zaman.
İki eliyle bir boğazını doyursun.Ağırlanmaz değil ağırlanır ama dilini de tutacak.

Back
X