kaderimzi sadece biz mi yazarız bız mı belırlerız 2 yıl sonra şurada olmalıyım 5 yıl ıcınde bunu bunu yapmalıyım bıze baglı seylerde daha mı aktıfız yoksa onlarda da elımızı uzatamadıgımız seyler mı var,
kendı hayatımda mesela okul okumaya okudum işlere gırıp calıstım ama hıc aynı işte uzun yllar calısmayı hedefleyemedım hedefledm calıstım sonra vazgectım
vazgecmemek mı onemlı olan yoksa bu zaten kader mıdır?
sevgılı manasında uzun beraberlık mı onemlıdır hedefleyıp yanasıp uygunsa devam ettırmek mı ya da ewlenıp denemek mı veya hıc aslında akısına bırakıp kaderın cızılısını mı ızlemek
kendını ruzgara bırakmak mıdır ruzgar ıstedıgı yere bızı yaprak gıbı savursun dıye,
yoksa ruzgar olup ıstedıgın yerden estırmek mıdır?!
işin aslı kafam karısıyor arada mazur görun, sız neler düşünüyorsunuz
bıraz kader bıraz şans mı yoksa mantık mı belırleyen hayatı?
:sm_confused:
kendı hayatımda mesela okul okumaya okudum işlere gırıp calıstım ama hıc aynı işte uzun yllar calısmayı hedefleyemedım hedefledm calıstım sonra vazgectım
vazgecmemek mı onemlı olan yoksa bu zaten kader mıdır?
sevgılı manasında uzun beraberlık mı onemlıdır hedefleyıp yanasıp uygunsa devam ettırmek mı ya da ewlenıp denemek mı veya hıc aslında akısına bırakıp kaderın cızılısını mı ızlemek
kendını ruzgara bırakmak mıdır ruzgar ıstedıgı yere bızı yaprak gıbı savursun dıye,
yoksa ruzgar olup ıstedıgın yerden estırmek mıdır?!
işin aslı kafam karısıyor arada mazur görun, sız neler düşünüyorsunuz
bıraz kader bıraz şans mı yoksa mantık mı belırleyen hayatı?
:sm_confused: