HERKESTE AYNI SORUNLAR VAR MI?

Canparcam055

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
210
87
18
37
Arkadaşlar beş haftalik hamileyim.Herkeste aynı sorunlar oluyor mu bilmiyorum ama ben şimdiden bitmiş vaziyetteyim.Aşırı yorgunum sürekli uyumak istiyorum.Midem çok değişik.Karnım.belim ağrıyor.Evimin islerini yapamıyorum.Doktor sağlıklı bir gebelik olduğunu söyledi.Ama bana.kalırsa öyle değil.Etrafımda karni burnunda.kadınlar ayakta ise gidiyor bakımlı.Ama.ben sürekli yataktayım.Yemek.bile yapamıyorum.Lütfen bişey deyin bu durum geçici mi yoksa hamilelik.boyunca.devam eder mi?

5 hafta bunlari yasamak icin coook erken daha durun yolun basindasiniz. Hamilelik psikolojisindendir o yasadiklariniz.

Tamamen psikolojik duruyor. 5. Haftada bunlari hissetmeniz cok enteresan 8 haftada falan olsaniz neyse degisimler bu belirtiler kalp atimindan sonra baslar genelde

Yok, ben kendimi gayet dinç hissediyorum. Gün içerisinde çok hareketliyim. Sadece gece başımı yastığa koyunca yorulduğumu fark ediyorum. 1 yaşındaki kızım gün içerisinde pek gözlerimi yummama izin vermiyor :)

Ilk hamilelikte de hareketliydim. Belki yediklerin etkiliyordur. Ya da gün boyu dışarı çıkmıyorsan o da olabilir. Hiç yoktan yarım saat 1 saat hava al işi gücü bırakıp. Sendeki biraz da psikolojik.

Arkadaşlar beş haftalik hamileyim.Herkeste aynı sorunlar oluyor mu bilmiyorum ama ben şimdiden bitmiş vaziyetteyim.Aşırı yorgunum sürekli uyumak istiyorum.Midem çok değişik.Karnım.belim ağrıyor.Evimin islerini yapamıyorum.Doktor sağlıklı bir gebelik olduğunu söyledi.Ama bana.kalırsa öyle değil.Etrafımda karni burnunda.kadınlar ayakta ise gidiyor bakımlı.Ama.ben sürekli yataktayım.Yemek.bile yapamıyorum.Lütfen bişey deyin bu durum geçici mi yoksa hamilelik.boyunca.devam eder mi?

Canim dinlen tadini cikar bugunlerin. Ayrica benim de adiri bel agrim vardi idrar yolu enfeksiyonu cikti bi idrar tahlili yaptir istersen

Tatlım öncelikle hayırlı olsun 5. Haftada mı başladı yoksa var mıydı bayadır..benim 2,5 haftalıkken kusmalarım başlamıştı halsizlik uyuma isteği ve tabiki kusmalarım 5 ay sürdü komada gibi yattım..evet doktorun söylemiş zaten normal kesinlikle kendini baskaların hamilelikleriyle kıyaslama..herkesin hamileliği bulantıları ya erken ya da geç başlamış olabilir..zor ama içinde büyüyen bir mucizen var onu düşün

Tatlım öncelikle hayırlı olsun 5. Haftada mı başladı yoksa var mıydı bayadır..benim 2,5 haftalıkken kusmalarım başlamıştı halsizlik uyuma isteği ve tabiki kusmalarım 5 ay sürdü komada gibi yattım..evet doktorun söylemiş zaten normal kesinlikle kendini baskaların hamilelikleriyle kıyaslama..herkesin hamileliği bulantıları ya erken ya da geç başlamış olabilir..zor ama içinde büyüyen bir mucizen var onu düşün
Teşekkür ederim.Hayir çok daha erken vardı.Zaten aşırı halsizlik mide bulantısı gibi sebeblerden dolayı gebelik testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.Doktora gittiğimizde beş haftalik olduğunu öğrendik.Kalp atışını bile az da olsa dinletti doktor.

Canim dinlen tadini cikar bugunlerin. Ayrica benim de adiri bel agrim vardi idrar yolu enfeksiyonu cikti bi idrar tahlili yaptir istersen
Evet birde sürekli tuvalete çıkma istediği var.Ama tuvalete gittiğimde de afwdersiniz damla damla yapabiliyorum küçük idrarırimi

Teşekkür ederim.Hayir çok daha erken vardı.Zaten aşırı halsizlik mide bulantısı gibi sebeblerden dolayı gebelik testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.Doktora gittiğimizde beş haftalik olduğunu öğrendik.Kalp atışını bile az da olsa dinletti doktor.

Normal tatlım korkma sakın..ağır kaldırma yatıp dinlen zaten..

Merhaba benim de ilk haftalar öyleydi.Bütün gün yatıyordum.Kalkınca başım dönüyordu,yürümeye halim yoktu.Sancı ve mide bulantısı da cabası.Çok şükür 13. Haftadan sonra hiçbirşey kalmadı.Sabredin bol bol dinlenin yemenize içmenize dikkat edin.

Ben de öyleydim. 6.haftada bulantı kusma başladı. Anca kendime geliyorum. Kusma kesildi. Halsizlik oluyor biraz. Kendime anca anca bakmaya başladım. Geçecek üzülmeyin.

8. Haftayi bitirmek üzereyim daha yeni biraz toparliyorum ilk haftalar bende cok kötü olmustum asiri yorgun,, istahsiz, hep bi halsiz bitkin hissediyordum

Bende aynıydım bide midem bulanmaya başlayınca hayatım felç olmuştu..asıl o dönemler zor geçiyor zaten vücut gebeliğe hazırlıyor ve haliyle şaşıyor..şimdilerde daha iyiyim ama yavaş yavaş düzeleceksin merak etme..

Back
X