Herkeste böyle olur mu..???

behaftet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
103
0
26
Ankara
heyecan mı desem huzursuzluk mu desem korku mu desem içimde anlamadığım birşeyler var.... sözlendim ve aileler bir araya gelecek düğün tarihi nikah tarihi falan konusulcak ama içim sıkılıyor sözlümde gelicek 2 gün izin almıs ama elim ayağım şimdiden zangır zangır titriyor heyecan mı huzursuzluk mu bilmiyorum istemeye geldiklerinde bile böyle olmamıstım normal midir bu herkeste oluyor mu böyle bir huzursuzluk yada kötü bişey olucakta ben bunu mu hissediyorum nefes alamıyorum duvarlar ustume geliyor

hayatına dair yeni adımlar atıyorsun bunları yaşaman normal , umarım herşey gönlünce olur...bende öyleydim heyecandan acaba yanlış bişimi yapıyorumda bu kadar korkuyorum diyordum ama iki duyguyu karıştırdığımı sonradan anladım...

düğün tarihimize biz karar vermiştik hiç bi konuda aileler konuşup karar vermediği için bilemiyorum bu duyguyu
ama evlilik hazırlığı başlı başına bi heyecan zaten

içini ferah tut bi adım atmışsınız zaten iyi düşün ki iyi olsun
hayırlısıyla atlatırsınız inşallah

sankı yanlış birşeyler yapıyormusum gibi... insanlar sadece benim için şehir dısından geliyor hala olayı kavrayamamaktan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama hala niye gelsinler ki sadece benim için modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…