Arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.36 yaşındayım 17 yıllık evliyim bizimde çocuğumuz olmuyor.tüp bebek denedik 02 08 2009 tarihinde hamilelik oluştu lakin 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı sorun eşimin sperminin düşük olması.eşim 2000 yılında varikosel ameliyatı oldu ama sonuç değişmedi 2005 yılında yapılan sperm testinde sonuç Şiddetli oligoastenospermi teşhisi konuldu.2009 yılında tüp bebek yaptırdığımızda eşim normal mastürbasyon yoluyla verdiği sperm testinin sonucu şöyle ,LAM LAMEL ARASINDA BAKILDI NADİR ALANLARDA İMMOTİL,ÇOK NADİR ALANLARDA MOTİL SPERM GÖRÜLDÜ yazıyor başkada yazan bir şey yok ama mastürbasyon yoluyla verdigi spermden alınan canlı spermlerle benden alınan 5 tane yumurtaya işlem yapıldı 3 tanesi tutmuş ve 3 ünüde transfer ettiler gebelik oluştu dedim ya 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı.Şimdi ögrenmek istediğim nadir İMMOTİL,çok nadir MOTİL sperm görüldü ne demek.Doktorun tavsiyesi olmadan ZİNCO kullanmaya başladık bu gün çinko eksikliği olablirmi düşüncesiyle dogru bir davranışmı.Doktor tavsiyesi ilede 2 aydır KLONEN,EVİCAP,kullanıyoruz ve 1 aydır keçi boynuzu kürü kullanıyoruz,bunun yanında sabah ve akşam yatarken keçi boynuzu pekmezine zencefil katıp içiriyorum agır gelirmi:Biliyorum uzun yazdım okuyan arkadaşım sıkılacaktır lakin kime nereye yazdımsa bir türlü cevap alamadım.Yardımlarınıza ihtiyacım var yardım edin lütfen.şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşım yaşın erken sayılmaz biliyorsun,boşver kürleri tıbbi açıklamaları bence sadece tüp bebeğe odaklan imkanın varsa zira şaşırdım 17yıllık evli,36yaşındayım ve sadece 1kez tüp bebek yaptım diyince üstelik tutmuşda,bence daha fazla vakit kaybetmeden tutana kadar tüp yaptır Allah yardımcın olsun canım
saol canım dua etmekle geçiyor günüm.yanısıra doktorlara mesaj gönderiyorum kısmen cevap yazanlar oldu olumlu yazanlar olumsuz yazanlarda oldu ama ümit dünyası Allah herkezin gönlüne göre versin ve salih hayırlı evlat nasip etsin Allahım( AMıN ).
arkadaşlar merhabalar kullandığımız ( EVıCAP,KLOMEN , ZıNCO, ) vb hapları ve Keçi boynuzu kürünü 3 ay kullandıktan sonra bırakıyormuyuz yoksa kullanmaya devammı edecegiz.olumlu veya olumsuz etkilerini görüp ona göremi kullanıp kullanmaya karar verecegiz. lütfen cevaplarınızı bekliyorum