• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herpes virüsü tedavisinden sonra ağrı

klytieee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2010
3
0
86
İstanbul
Merhaba, ben 3 hafta kadar önce herpes virüsü kaptım ve ilaç tedavisiyle virüsler geçti. gçen hafta tekrarladı fakat ilki kadar ağrılı değildi kremle atlatabildim. Şimdi vajinanın çevresinde otururken bir ağrı hissediyorum, ilişkiye girerken ağrı veya yanma yok. İdrarı yapmadan önce de hafif bir yanma oluyor neden olabilir acaba? Enfeksiyon yada sistit gibi bir şey olmuş olabilir miyim?

Merhaba, ben 3 hafta kadar önce herpes virüsü kaptım ve ilaç tedavisiyle virüsler geçti. gçen hafta tekrarladı fakat ilki kadar ağrılı değildi kremle atlatabildim. Şimdi vajinanın çevresinde otururken bir ağrı hissediyorum, ilişkiye girerken ağrı veya yanma yok. İdrarı yapmadan önce de hafif bir yanma oluyor neden olabilir acaba? Enfeksiyon yada sistit gibi bir şey olmuş olabilir miyim?

selam geçmiş olsun. eğer lezyonlarınız geçti ise şikayetlerinizin herpese bağlı olmaması gerekir. belki tekrar lezyon çıkacaktır ve ağrı ondan da kaynaklanıor olabilir. idrar yolu ağrısı vajen çevresinde pek hissedilmez. ama ayırıcı tanı yapılsın isterseniz basit bir idarar testi size yardımcı olacaktır. geçmiş olsun.

Back