• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Herşey başa ve döndü sanki pedagog arıyorum :(

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

optimist0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
2
0
36
İstanbul
Merhaba bayanlar. Umarım yardımcı olacak birileri çıkar. kızım şuan 35 aylık. yaklaşık 3 ay önce tuvalet eğitimine başladık, çok başarılı bir süreç değildi ama düzene girmek üzereyken tekrar herşey başa döndü sanki. gece gündüz sürekli altına yapıyor. Nasıl bir uzmandan yardım almalıyım acaba pedagog arıyorum. istanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz biri vardır umarım.

Merhaba bayanlar. Umarım yardımcı olacak birileri çıkar. kızım şuan 35 aylık. yaklaşık 3 ay önce tuvalet eğitimine başladık, çok başarılı bir süreç değildi ama düzene girmek üzereyken tekrar herşey başa döndü sanki. gece gündüz sürekli altına yapıyor. Nasıl bir uzmandan yardım almalıyım acaba pedagog arıyorum. istanbul Avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz biri vardır umarım.
merhaba
uzun bir süre önce yazmışsınız ama aynı sorunu bende yaşıyoruö yaklaşık 3 aydır sürekli üstüne kaçırıyoe zorla götürüyorum herşeyi denedim yok yapmıyor gitmek istemiyorım diyor çişim yok kakam yok diyor nasıl çözüm buldunuz nasıl düzeldi lütfen bilgi verirmisiniz

Back