Hersey benim 35 kilo vermemle basladi kisitlamalar !!!

kiskaniyor iste salonda erkekler varmis..erkek olmayan sirf bayanlarin oldugu spor salonuda var dedim hayir diyor iyice güzelleseceksin diyor...kendini göstermen lafida sey demek yani illaki tipin degisecek ne bileyim kendini daha iyi hissedeceksin o calisirken ben carsiya cikacagim erkekler bana bakacak...cirkin ol diyor bana giyinme güzel diyor kimse bakmasin sana diyor..offf yaz aylarida geldi ...ben dedigini yapiyorum sanmayin yapmiyorum yani...ama tartisma yasiyoruz hep...bu konuda...ya masaja gitmekten ne var yaaa--aslinda o bana demesi lazim cünki cok iyi biliyo benim cocuklarla stress yasadigimi git dinlen demesi gerek yaaaaaaaaa

aha ,bir psikologluk adam daha.
seni çirkin istiyorum diyor ha..
rahatsız ve hasta eşiniz acil bir uzman yardımı en kısa zamanda..:hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnaım kıskanılmak çok güzel ama bazen gıcıkk edio insanııııı ama olsunnnn yinede takma bukadarrr sewiliyosunki kıskanıoo kocan senii.. yua hiç umursamasa ozaman daha kötü olurdu tatLımmm .. basit şeler bunlar huyuna git düzeltmeye bak derim ben..

Çok ilginç bir eş...
-tatlicadiarzu-
Umarım bunlara dayanabilirsin.
Benim gözüme bu kıskançlıklar (sana göre kıskançlık aslında kesinlikle psikolojik bir sorun) hayatı zamanla zindan etmeye değer.
Sana güveniyorsa kısıtlamamalı.

Çok ilginç bir eş...
-tatlicadiarzu-
Umarım bunlara dayanabilirsin.
Benim gözüme bu kıskançlıklar (sana göre kıskançlık aslında kesinlikle psikolojik bir sorun) hayatı zamanla zindan etmeye değer.
Sana güveniyorsa kısıtlamamalı.

dayanilmayacak birsey degil yanim yaaa sirf anlamamak bendeki :)) unuttum gitti bile ..sirf o gece konu tazeyken baya sinirlenmistim kendisine..simdi cok iyik :)) bir ara yine acarim lafini bakalim yine ayni düsünceyemi sahip :)) :lepi:

kiskaniyor iste salonda erkekler varmis..erkek olmayan sirf bayanlarin oldugu spor salonuda var dedim hayir diyor iyice güzelleseceksin diyor...kendini göstermen lafida sey demek yani illaki tipin degisecek ne bileyim kendini daha iyi hissedeceksin o calisirken ben carsiya cikacagim erkekler bana bakacak...cirkin ol diyor bana giyinme güzel diyor kimse bakmasin sana diyor..offf yaz aylarida geldi ...ben dedigini yapiyorum sanmayin yapmiyorum yani...ama tartisma yasiyoruz hep...bu konuda...ya masaja gitmekten ne var yaaa--aslinda o bana demesi lazim cünki cok iyi biliyo benim cocuklarla stress yasadigimi git dinlen demesi gerek yaaaaaaaaa[/QUOTE zara hanim masaja gidin tabi herkes te gitmeli para akitmali oralara neyse..lakin beyiniz cok hakli siz kendinize dikkat etmeseniz adam kiskanir.tabii ee nede olsa erkek, kendinden bilir isi..neyse siz evliliginize devam etmek istiyosaniz esinizin istedigini uygulayacaksiniz baska yolu yok.etmek istemiyosaniz kendi bildiginizi uygulamaktan cekinmeyin.fazla sürmez sonunda da biter..!NOT en siradan bir erkek bile kürsüdeki basbakan kadin dan bile üstündür..dinimizde aynini söylüyor.bende kadinim bunu sakin unutmayin...

Son düzenleme:
kiskaniyor iste salonda erkekler varmis..erkek olmayan sirf bayanlarin oldugu spor salonuda var dedim hayir diyor iyice güzelleseceksin diyor...kendini göstermen lafida sey demek yani illaki tipin degisecek ne bileyim kendini daha iyi hissedeceksin o calisirken ben carsiya cikacagim erkekler bana bakacak...cirkin ol diyor bana giyinme güzel diyor kimse bakmasin sana diyor..offf yaz aylarida geldi ...ben dedigini yapiyorum sanmayin yapmiyorum yani...ama tartisma yasiyoruz hep...bu konuda...ya masaja gitmekten ne var yaaa--aslinda o bana demesi lazim cünki cok iyi biliyo benim cocuklarla stress yasadigimi git dinlen demesi gerek yaaaaaaaaa[/QUOTE zara hanim masaja gidin tabi herkes te gitmeli para akitmali oralara neyse..lakin beyiniz cok hakli siz kendinize dikkat etmeseniz adam kiskanir.tabii ee nede olsa erkek, kendinden bilir isi..neyse siz evliliginize devam etmek istiyosaniz esinizin istedigini uygulayacaksiniz baska yolu yok.etmek istemiyosaniz kendi bildiginizi uygulamaktan cekinmeyin.fazla sürmez sonunda da biter..!NOT en siradan bir erkek bile kürsüdeki basbakan kadin dan bile üstündür..dinimizde aynini söylüyor.bende kadinim bunu sakin unutmayin...

Bu devirde bu zihniyet! Yuhhhhh diyorum!!!.Gece gece sinirlendim.Sıradan bir erkek bile başbakan kadından üstünmüşmüşmüş.Devam edin bakalım bu şekilde kendinizi ezdirmeye, erkekleri kendinizden üstün görmeye..Bir kadın bunları nasıl söyleyebilir, nasıl kendini erkeklerden değersiz gördüğünü açıkça ifade edebilir ve diğer kadınlara da kendisi gibi düşünmeyi tavsiye edebilir aklım almıyor....

Son düzenleme:
valla simdi okudum kac gundur aklima takiliyor bende kilo veriyorum kendimi iyi hissetmek icin esimle ikimizde uyumlu kilodayis suanda..ama ben kilo verirsem huyu degisirmi diye cok korkuyordum kac gundur bunu dusunrken sen yazmissin..dogum sonrasi halime bile okuz gibi bakiyorlar eger kilo verirsem acaba yanlismi yaparim diye dusunmeden edemiyorum..demek kiskanclikta cikabiliyor benimkinin oyle kiskancligi yok ama ya olursa..

^ Canim kiloyu kendi sagligin icin vermen gerekmezmi? Esinin tutumu degisebilir evet, ama zamanla alisir.
Kendi sagligin bence cok daha onemli. Suan belki onemini anlamazsin ama bir 10 veya 20 sene sonraki dizkapaklarinin,
ve fazla kilonun birlikte getirdigi hastaliklari bir dusun...

Back
X