Hersey bitti

Edaela61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
180
158
53
39
Aglaya aglaya esyalrimi alip geldim bitti ...fotograflarimizi kaldirmis hep kisiswl esyalarini alip yeni ev tutmus diger esy alari birkmis ben alacagimi alayim diye..aldigi hediyeelri parcalayip attim okenara yaziklar olsun bukadar basitti yuva bozmak ...allahaa havale ediom ses seni ins hic mutlu olmazsn bi not birakip esyalarimi alip ciktim en son o kapiyi kapatip cikarken olmek istedim cok zor oldu ...nasil toparlancam bidaha mutlu olamam

Aglaya aglaya esyalrimi alip geldim bitti ...fotograflarimizi kaldirmis hep kisiswl esyalarini alip yeni ev tutmus diger esy alari birkmis ben alacagimi alayim diye..aldigi hediyeelri parcalayip attim okenara yaziklar olsun bukadar basitti yuva bozmak ...allahaa havale ediom ses seni ins hic mutlu olmazsn bi not birakip esyalarimi alip ciktim en son o kapiyi kapatip cikarken olmek istedim cok zor oldu ...nasil toparlancam bidaha mutlu olamam

İş yerinde boşanacak adamın eşi napmış biliyor musun ? Gitmiş ikametgahını adamın yeni taşınacağı eve aldırmış tabi adamın haberi yok. Sonra mahkemede de karar çıkartmış eve yaklaşmaması hakkında. Adam yeni tuttuğu eve giremiyor. İntikam güzel şey. İçinizi soğutur.

Eski konularını okudum,sizin zaten bitmiş evliliğiniz,önüne bak artık,ayrıldıktan sonra gayet de güzel mutlu olunur.

İş yerinde boşanacak adamın eşi napmış biliyor musun ? Gitmiş ikametgahını adamın yeni taşınacağı eve aldırmış tabi adamın haberi yok. Sonra mahkemede de karar çıkartmış eve yaklaşmaması hakkında. Adam yeni tuttuğu eve giremiyor. İntikam güzel şey. İçinizi soğutur.

Bu verdiğiniz akıl sadece konu sahibi için süreci uzatıp daha çok yıpranmasını sağlar...
İnsanlar mutlu değilse ite kaka devam ettirmesi dogru olmaz. Konu sahibinin ayrılık sebebini bilmiyorum, intikam gerektirecek ne gibi bir durum var su yazanda?

Iyi yapmış. Kesin haketmiştir. Kadin ne gulmustur ya :süslü:

Herşey yeniden ve güzel başlayacak öyle düşün.Unutmak ve yeniden ayağa kalkmak istiyosan, eski güzel anılarınızı yak beyninde, kötü anılarınızı hatırla hatırla ki iyi ki ayrılmışım de.Ben öyle yaptım.Kafamda kalbimde boşluk açtım ve nötrleştim şuan nefret bile etmiyorum. Hayatıma zarar veren kişiden kurtulduğum için şükrediyorum.

Ohoooo her acı o günkü ağırlığıyla kalsa hiçbirimiz yataktan çıkamayız.

Mutlu da olursun, aşık da olursun, gülersin de .

Hayat böyle birşey.

Back
X