Herşey bitti

Vera_mihrima

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
2.091
1.541
83
kocam olacak insanla ufak bi tartışma yaşadım ve büyüdükçe büyüdü..
o..... pişmanlığımsın dedi burda bile söylemekten utanacağım bi sürü şey söyledi. Sınırları aştı..
çocuklar yanmda olmasa şiddette uygulardı..
“ koca olamadın eş olamadın Baba ol çocukların yanında böyle konuşma senin defterini kapadım birdaha açmamak üzere” dedm bnde. Ve maddi manevi hiçbir şekilde bana yaklaşmasını konuşmasını istemiyorum. Şubatta türkiyeye gideceğim ailemle konuşup bitireceğim bu işi.. çocuklarımla tek gidemem oda işinden dolayı şubatta götürebilir..

Şimdi sorum şu arkadaşlar.. ben şubata kadar bu adamı affetmekten korkuyorum. Yatakları ayırdım. Başka ne yapabilrm.. 2 gün sonra ağlayarak çiçeklerle geleceğni biliyorum daha önceki kavgalardan. Ama bu en büyük olanıydı bana göre ve nefret ediyorum .. çok korkuyorum affetmekten
Aynı evin içinde 2 yabancı gibi yaşanabilir mi sizce?

o..... pişmanlığımsın dedi burda bile söylemekten utanacağım bi sürü şey söyledi. Sınırları aştı..
“ koca olamadın eş olamadın Baba ol çocukların yanında böyle konuşma senin defterini kapadım birdaha açmamak üzere” dedm bnde. Ve maddi manevi hiçbir şekilde bana yaklaşmasını konuşmasını istemiyorum. Şubatta türkiyeye gideceğim ailemle konuşup bitireceğim bu işi.. çocuklarımla tek gidemem oda işinden dolayı şubatta götürebilir..

Şimdi sorum şu arkadaşlar.. ben şubata kadar bu adamı affetmekten korkuyorum. Yatakları ayırdım. Başka ne yapabilrm.. 2 gün sonra ağlayarak çiçeklerle geleceğni biliyorum daha önceki kavgalardan. Ama bu en büyük olanıydı bana göre ve nefret ediyorum .. çok korkuyorum affetmekten
Affetmek istiyorsan affet..her ailede tartışmalar sinirle söylenen sözler oluyor önemli olan pişman olmak ve tekrarlanmamasi için gayret etmek..sürekli huzursuz tartişmali bi ortam yoksa hemen bitirmeyi düşünme..

Affetmek istiyorsan affet..her ailede tartışmalar sinirle söylenen sözler oluyor önemli olan pişman olmak ve tekrarlanmamasi için gayret etmek..sürekli huzursuz tartişmali bi ortam yoksa hemen bitirmeyi düşünme..
O gayreti gorsem gidip kendim ozur dilerim. Ama ozur dileyip dikkat etcem laflarindan 2 gun sonra ayni seyleri yapiyor. Zerre kadar güvenmiyorum . Alçak bi insan o işdeyken bebeğim bacağını tv ünitesinin köşesine çarptı hastanelik oldu şmdi boşanırsan senin yaptığını söylerim alırım çocukları ve bana bakire gelmedi die adını çıkarrım diyor. Bu kadar basit bi insan .. zerre kadar korkmuyorum

gemileri yaksan gözün birşeyi görmez şimdi bilet alıyor olurdun.
çocuklarla gidemem tek başıma dediğine göre affedeceksin zaten korkmana gerek yok bence..
Bu konuda tamamen ona bağımlıyım yabancı dilim yok havaalanı ismini bile bilmiyorum malesef.. en önemlisi kartım yok ödeme vs.. çok zor yani oda kabul etti bitmesini ( affettirrim kendimi diye düşünmüyorsa).
Çocuklar küçk olduğu içn Kendimi geliştiremedim bu konuda malesef

O gayreti gorsem gidip kendim ozur dilerim. Ama ozur dileyip dikkat etcem laflarindan 2 gun sonra ayni seyleri yapiyor. Zerre kadar güvenmiyorum . Alçak bi insan o işdeyken bebeğim bacağını tv ünitesinin köşesine çarptı hastanelik oldu şmdi boşanırsan senin yaptığını söylerim alırım çocukları ve bana bakire gelmedi die adını çıkarrım diyor. Bu kadar basit bi insan .. zerre kadar korkmuyorum
Karaktersizmiş o zaman..ben normal tartişma sinirlenme ile ilgili söyledim

Size O.... demiş
Affetmeyi nasıl ağzına alabliyorsunuz ?

Ve sen bu laflarindan sonra onu affedip barismaktan korkuyorsun. Pesss valla!

Size o.... diyen bir insanı affederseniz,kendinizi affetmeyin bir ömür boyu.
Çocuklarım babasız kalmasın vs demeyin çünkü çocuklarınız size bu küfrü ettiğini bilse babalarını babalıktan reddeder.

Yine nefret edilesi bir erkek modeli daha.
Şubat'a az bi zaman kaldı.
Eğer nefret ediyorsanız sevgi bittiyse sakın sakın affetmeyin.
Hatasının devamı gelecektir.
Adam olmaz böyle tiplerden.
Aynı evin içinde evet gayette iki yabancı gibi yaşayabilirsiniz.
Ama lütfen çocuklarınız en ufak zarar almadan atlatsın bu dönemi.
Muhatap olmayın yüz vermeyin ve duygu sömürülerine kanmayın.
Allah yardımcınız olsun.

Şubatta türkiyeye gideceğim ailemle konuşup bitireceğim bu işi.. çocuklarımla tek gidemem oda işinden dolayı şubatta götürebilir..
Daha tek başına ailene çekip gidemiyorsun kocanın yardımı olmadan, hayatını nasıl sürdüreceğini düşünüyorsun ki :işsiz: ilk kez mi küfretti? İlk ayrılma kararın mi? Daha önce de küfrediyordu da hep af mi ettin? Allah çocuklarının yüzüne baksin inş.

Ben de erteledim durdum,boşanma işini yok çocuğum,yok aileme ne derim bahaneleri hep ertelletti bu kararımı,daha sonra öncekilere nazaran daha hafif bir kavgada çıktım geldim gözüm görmedi hiç bir seyi,sizinde kafanızı boşanma var ise bu sebeple olmasa da bitirecek bir evlilik suruduruyosunu,en zoru bu iste. Ne kalmayı gönlün alıyor ne gidebiliyorsun,Allah yardımcınız olsun. Merak etmeyin bunu affetseniz bile şubata kadar yine başka bir sebeple kavga yaşarsınız zaten.

Daha tek başına ailene çekip gidemiyorsun kocanın yardımı olmadan, hayatını nasıl sürdüreceğini düşünüyorsun ki :işsiz: ilk kez mi küfretti? İlk ayrılma kararın mi? Daha önce de küfrediyordu da hep af mi ettin? Allah çocuklarının yüzüne baksin inş.
Ailem arkamda her konuşmamızda iyi davranıyorlar mı sana diyorlar bnde hep iyi dedm .. en ufak bşeyi yansıtsam göndermezlerdi ztn .. 2 yıl üni eğitimim kaldı onu tamamlıcam inşallah.
Amin inşallah

Ya şimdi bosan demek okadar Kolayki..bebekleriniz çok küçükmus madem eğer bu adam çok kotu biri olmuş olsaydı ikinciyi dusunmezdin.birde çocuklar çok küçükken eşler arası kavga soğuma durumları olabilior..ben en çok şeye takıldım ama neden geçmişinizle alakalı iğrenç sözler söylüyor.ne alaka..madem sizinle alakalı aşamadıği durumlar varmış neden ewlenmis..? Birbirinize karsi bu öfkenin temelinde newar bunlar bir terapist eşliğinde konuşulmalı.

Back
X