CANIIMM yatarak evde oturarak düzelemessin..sen DEĞERLİSİNN bunu unutma ilk başta kendine değer verrr ben DEĞERLİYİİMM diyebil..beni kimse üzemez de..tamma yaşadıkların kolay değildiiir ama hayatın sonu da değil..yatmaktan vazgeç arkadaşlarınla vakit geçirr kendne uğraş alanları bul..kitap okumaktır resim yapmaktır örgü örmektirr canın ne istersee..önceden çalışıyomusunn yine iş ilanlarına bakk canım iş bulmaya bakk..kendini toparlayacaksıın zamanlaaa..sakın kendini bırakma...Merhaba Kızlar ;
Daha önce çok kez konu açmıştım sözlümden ayrıldım 7ay oldu nerdeyse cok kotu zamanlar gecırdım.
Daha sonra onun tehdıtlerıne maruz kaldım ozr bısekılde atlattım.Hayatıma kaldıgım yerden devam edmeye calıstım bu kez şirketım kapandı işsiz kaldım.Tamamen kafamı kuma gömdüm..Sonra biriyle tanıştım hersey cok guzeldı cok ıyı anlasırken bırden onunlada baslamadan bıttı.Ama bana cok sınırlı oldugumu herseyı buyuttugumu soyluyodu..Bu sitreslerden dolayı aşırı kılo kaybettım ve suanda alamıyorum doktora gıttım hıcbırseyımın olmadıgını soyluyor ama ben yemek yıyemez oldum.Şuan hergun yorganın altındayım.Kendıme olan ozguvenım herseyım gıttı.Hersey benı buldu sanki.Şuan doktor 3aylık omrun kaldı dese uzulmem o derece.Hıc bısey yapasım yok.Kızlar ben kendımı nasıl toparlıcam nerden baslıcam hıcbırsey bılmıyorum(
Kendıme hep bu kelımeyı dedım degerlıyım ama o kelıme bıle bombos gelıyo..Arkadaslarımla cıkıyorum hemen eve gerı donesım gelıyor.Çalışmak ıcımden gelmıyor..
canımm kafanı rahatlat gerçekten değerliyim beni kimse üzemez dee..zamanla herşey olacakk bu günler gececk emin ol...Kendıme hep bu kelımeyı dedım degerlıyım ama o kelıme bıle bombos gelıyo..Arkadaslarımla cıkıyorum hemen eve gerı donesım gelıyor.Çalışmak ıcımden gelmıyor..
Zor zamanlar zor.. Kalk ve gidip bir kursa yazıl, latin dansları olabilir, resim olabilir, incik boncuk neye meraklıysan işte. Yeni çevreler edinmiş olursun. Yeni kitaplar al kendine umut dolu kitaplar. Ben sana "Sophie Kinsella'dan Pasaklı Tanrıça"yı öneririm, iş kolik ve hayatı yolunda gitmeyen bir avukatın biranda herşeyi bırakıp hizmetçi olarak işe başlamasını anlatan komedi dolu anları anlatıyor. Kuaföre git saçıını değiştir kendine yeni ciciler al. Akşam kendine türk kahveni yapıp yanına çikolatanı alıp kitabını oku. Kendine geleceksin emin ol. İş de kendini topladıktan sonra ara, yeni işine dolu dolu, pozitif başlamış olursnMerhaba Kızlar ;
Daha önce çok kez konu açmıştım sözlümden ayrıldım 7ay oldu nerdeyse cok kotu zamanlar gecırdım.
Daha sonra onun tehdıtlerıne maruz kaldım ozr bısekılde atlattım.Hayatıma kaldıgım yerden devam edmeye calıstım bu kez şirketım kapandı işsiz kaldım.Tamamen kafamı kuma gömdüm..Sonra biriyle tanıştım hersey cok guzeldı cok ıyı anlasırken bırden onunlada baslamadan bıttı.Ama bana cok sınırlı oldugumu herseyı buyuttugumu soyluyodu..Bu sitreslerden dolayı aşırı kılo kaybettım ve suanda alamıyorum doktora gıttım hıcbırseyımın olmadıgını soyluyor ama ben yemek yıyemez oldum.Şuan hergun yorganın altındayım.Kendıme olan ozguvenım herseyım gıttı.Hersey benı buldu sanki.Şuan doktor 3aylık omrun kaldı dese uzulmem o derece.Hıc bısey yapasım yok.Kızlar ben kendımı nasıl toparlıcam nerden baslıcam hıcbırsey bılmıyorum(
geçmiş olsun canım benzer sorunları bende yaşadım bende pek iyi hissetmiyordum aslında senin anlattığından daha kötüydüm ama ben geceleri uyurken Duha ve İnşirah surelerini dinliyorum hem meal hem arapçasını bu bana iyi geldi tavsiye ederim.Merhaba Kızlar ;
SSendEbenim gibisin bir ara benimde cok berbat donemim oldu 5 kilo birden verdim kisa zamanda doktor banada birseyim olmadigini soyledi ama sonrasinda cok kilo alabilmis degilim ruhsal olarak cok kotu olmasamda eskisi gibide degilim gececek cabala ben oyle yaptim yapiyorumMerhaba Kızlar ;
Merhaba Kızlar ;
Zor zamanlar zor.. Kalk ve gidip bir kursa yazıl, latin dansları olabilir, resim olabilir, incik boncuk neye meraklıysan işte. Yeni çevreler edinmiş olursun. Yeni kitaplar al kendine umut dolu kitaplar. Ben sana "Sophie Kinsella'dan Pasaklı Tanrıça"yı öneririm, iş kolik ve hayatı yolunda gitmeyen bir avukatın biranda herşeyi bırakıp hizmetçi olarak işe başlamasını anlatan komedi dolu anları anlatıyor. Kuaföre git saçıını değiştir kendine yeni ciciler al. Akşam kendine türk kahveni yapıp yanına çikolatanı alıp kitabını oku. Kendine geleceksin emin ol. İş de kendini topladıktan sonra ara, yeni işine dolu dolu, pozitif başlamış olursn
Kötü günler gecirmissin ama gecmise bir sünger cek. Geriye degil önüne bakmaya calis. Ilk bir is bulmalisin, calisip kafani dagitmalisin.. Kendini eve kapatmakla eline hicbirsey gecmez. Cik gez eglen. Bu günler geri gelmicek.
Nekadar sansli oldugunu degerli oldugunuda unutma. Yanlis bir insani, seni hak etmeyen insani hayatindan cikarmissin. Zoru basarmissin. Simdi toparlanma zamani.. Cik yorganin altindan ve kendine gel..
Herkezın dediği şey helal olsun hayatından cıkarabılmıssın..Allaha sukur kımseye muhtac degılım 4senedır aıleme bı kez sıkıstım para gonderın demedım kımseye yuk olmadım herseyı kendı basıma halledmeye calısıyoum suan otursam bırıyle en ufak seye guler guldururum ama eve dondumde hersey umutsuzlukla doluyo bı anda dıbe vurdum toparlayasımda gelmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?