• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herşey cocuklarımız için

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin1972
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aylin1972

Ziyaretçi
:ecrin_bebek::CüvCüv:varmı yaaa cocuklarımızın yerini tutan herşey onlar için demi yaa onların bir gülüşü için neler yapmayız ki...Şeniz

kesinlikle benim çocuğum yok evlide değilim ama çocuk denince içimde bişeyler cız ediyor.
onlara kıyamıyorum.
helede kendi çocuğum olsa
bilmiyorum artık nasıl olurum
ınsanın kendı canından kanından canını verirsin hiç düşünmeden onun için:1hug:onlar için yapamıcamız hiç bişey olmaz diye düşünüyorum daha çocuğum olmadan​

gülüşü bırak, dünyaya getirmek için o yapamam dediğim muayene ve oturmam dediğim koltukların tepesindeyim...
aşılama için eşimin yaptıklarıda cabası...
maddiyatı es geçiyorum,üç senedir o gülüş için inad içindeyiz veledimizle...
hele bi gelsin,ona yapacaklarımızı bilmiyorum ama tebessüm ettiği an bi yerlerini ısıracağımız şimdiden farz...:emir_bebek:

ölmem için azrail glse azraille bile savaşırım ben kızımı bırakmamk için!

canım aşkım birtanecik kızım,o benim dünyam herşeyim.yüce rabbim isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin inşallah.herşey onun varlığıyla anlamlı.yesin onu annesi

allah herkesin cocuklarını anne ve babasına ve sevdiklerine bağışlasın çok harika bi duygu yemezsin yedirirsin giymesin giydirirsin off onlar olmadan bu dünyanın inannı kahrı çekilmez morelimizin çok kötü oldugu zaman bile ben kendim benim oglanın gülüşünü görünce vallahi hiç bişeyciğim kalmaz annesi yer onu aman aman başka yok mu yaa aşk olsun ben buraya herkesin bi şeyler yazacagınız zannetmiştim cocuklarımızla olan hislerimizi paylaşalım...

Kızımın bir gülüşüne dünyalar feda olsun. herşeyimi onun için seferber ediyorum. Hem anne, hem babasıyım. Hayırlısıyla iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Onun için hiç düşünmeden canımı bile seve seve feda ederim. Allah hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın. Anne olan bunun ne demek olduğunu bilir...

kızım için dünyayı yıkarım vallahi... bebeğim o benim ,bitaneciğim...

Allahım isteyen herkese en kısa zamanda kısmet etsin bu mutluluğu inşallah.. (amiinnnn)

o benim minik sincapım canım kanım
annesi yesin kızını

allah bütün isteyenlere nasip etsin
annelik duygusunu tattırsın

Son düzenleme:
çok duygulandım daha konunun başlığını okuyunca bile....senağlama ...inşallah en kıa zamanda hayırlısıyla önce teyze olurum canım ablam tadar bu güzel duyguyu isteyen herkes gibi sonrada ben ....Allah evlatlarınızı bağışlasın hepinizin inşallah....

ben oğlum için ölürüm o benim hayatta ki en değerli varlığım,benim canımdan öte,yaşama ve varolama sebebim!bütün dünyayla şavaşırım onun için.saçının teline zarar gelsin kıyamam!ya oğlunun ya senin canın diye sorsalar,hiç düşünmeden benim canımı alın derim.

onlar bizim herşeyimiz...

2tane çocuğum var onlar için yapmıyacağım şey yoktur onlar benim herşeyim iyiki dünyaya gelmişler çok seviyorum allah evlat acısını kimseye göstermesin

4 aydır anneyim ve gerçekten bu zamana kadar boşa yaşamışım diyorum...
hayatın anlamını, mutluluğun gerçek tadını o gelince anladım..:ecrin_bebek::emir_bebek:
rabbim herkesin çocuğunu ana- babasına bağışlasın..:Saruboceq:
canım oğlum benim...
:emir_bebek::emir_bebek:

dunyanın en guzel mucuzesı annelık...ben kurban olurum ıkızlerıme dogukanıma batuhanıma,hersey onlarla guzel ve daha anlamlı benım ıcın.ALLAHIM tum evlatlarımızı bızlere bagıslasın...ve cocuk ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu..

bır anne ıcın dunyada cocuklarından once gelen hıcbırsey yoktur benım ıcın.cocularım ıcın yapamayacagım hıcbırsey yoktur.allah bu duyguyu her kadına yasatsın bambaska bırsey.

ben onun sayesinde yeniden dogdum cünkü dogumda ölümden döndüm ameliyat oldum ve gözlerimi yogun bakimda acdim doktorlarim basucuma gelip durumumun ciddiyetini anlatmak isterken onlara kulak vermeyip ilk isim bebegimi sormak oldu cabuk getirin yanima daha kizima doyamadimkki dedim
kizima canim feda ya allahim onu bizden hic ayirmasin insallah
ve dilegim allah isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu insallah

bir de filistin de ki anneleri düşünün ayy canlarım benim yaa allah yardım etsin ne diyeyim kahrestin israili o cocuklar hepimizin yaa

O kadar güzel, o kadar yüce bir duygu ki annelik.
Sanki dünyadaki bütün sevgilerin, herşeyin üstünde.
Allah isteyen herkese gönlüne göre versin inşallah.

haklısın canım yaa allah herkese yaşatır bu yüze duyguyu tarifsiz o olmadan yaşayamam ben

Back
X