• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Hersey çok iyiyken dna hasarı??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim ben o saydigin testleri bilmiyorum.sadece hasar testini biliyorum.devlette yapiliyor mu ?yani devletin lab. iyi mi sizce? )doğru soyluyorsun. canim vakit kaybı olmasın peki biz bunları yaptıktan sonra kaan hocanin yaninnami gitmemiz gerekiyor. yoksa bilgisayardan mi atalım.benim birde tlf kayıt olmadı.anca bilgisayardan oldu.nasıl gonderecem birde o var.
canim bir sürü boşluk var.hangi birini doldirayim?doldururum dolmasinada pek birsey anlamadim
canim.zahmet olmazsa fırsat bulduğunda birz açıklayıcı anlatirmisin
Tavsıyem ugrasmaman. Zira kaan hoca acıklama yapıyor tek tek ve sonuc olarak tedavınıcın senı bekledıgınız soyluyor.
Dolayısıyla testlerı yaptırıp randevu alıp gitmek daha dogru. Bu testler unıversıte hastanesınde yapılıyor. İstanbulda isenız çapa / c. Paşa üroloji bölümü androloji alanından alıyorsunuz randevu. Dr istedıgını soyluyorsunuz hepsı yapılıyor. Yada
Düzen lab. Bu üç testi 400 tl yapıyor

M Masal aden yok canim izmir'deyim bizim burda ege.ünü )var.bazı arkadaşlar hiç kaan hocanin yanına gitmedende tedavilerini oluyorlar.eşim gitmek ismedigi için aslında msjlasma ile önce bi tahlilleri degerlendirseydi .eğer sorun varsa zaten gideriz.canim çok teşekkür ederim.şimdiden iyi bayramlar

canim ben o saydigin testleri bilmiyorum.sadece hasar testini biliyorum.devlette yapiliyor mu ?yani devletin lab. iyi mi sizce? )doğru soyluyorsun. canim vakit kaybı olmasın peki biz bunları yaptıktan sonra kaan hocanin yaninnami gitmemiz gerekiyor. yoksa bilgisayardan mi atalım.benim birde tlf kayıt olmadı.anca bilgisayardan oldu.nasıl gonderecem birde o var.
canim bir sürü boşluk var.hangi birini doldirayim?doldururum dolmasinada pek birsey anlamadim
canim.zahmet olmazsa fırsat bulduğunda birz açıklayıcı anlatirmisin
Eski tahlillerinde olsa ordaki fsh lh testesteron falan doldur hangisi varsa alt deger üst deger dediği sizin tahlillerin referans aralıgı oluyor ve yolladıktan sonra sana dönüt maili gelio su tarihte dönüş olucak die o zmn ulastıgına emin oluyorsun o mail gelince ben bosluk doldurmadan 2 kez yollamıstım dönüt maili gelmemişti sekreterini aradım boşlukları doldur sadece dosya eki ekleme dedi heee sormak istediğin seyleride acıklama kısmına yaz

Canım kaan bey spermıyogram ve sperm dna hasarı sızden isteyecek. Gıtmeden yaptırmanızı önerırım. Vakıt kaybı olmasın. İstısnasız ıstedıgı testler bunlar.
Oksıdatıf stres ve canlılıkta tabıkı.
Genetık testlerı önerim; bır devlet hastanesınde yaptırmanız. Randevular cok gec verılmıyor. Gıdene kadar bunları yaptırmazsanız zaten her koşulda bekleyeceksınız. Hazırlıklı gıtmek ve en mınımum ölçüde harcama yapmakta önrmli.

Bize de aralıka randevu verdi, devlet hastanesine güveniyor mu kaan hoca? Düzen lab'da olmasını istiyor zannediyordum. Devlet hastanesinde bu testleri direkt kendimiz isteyince yapılıyor mu? Yoksa doktorun istemesi mi gerekiyor?

Bize de aralıka randevu verdi, devlet hastanesine güveniyor mu kaan hoca? Düzen lab'da olmasını istiyor zannediyordum. Devlet hastanesinde bu testleri direkt kendimiz isteyince yapılıyor mu? Yoksa doktorun istemesi mi gerekiyor?
Zaten androloji bölümünden randevu alıyorsunuz. Unı hastanelerınde yapılıyor. Dr umun uzakta oldugunu maılle ıletoşimde oldugumu bu testlerın bakılmasının faydalı oldugunu soyledıgı soylemıstım. Ancak onlarda bızde bu koşullarda bu testlere bakmadan tedavı olulturmuyoruz dedıler. Sız randevu alıp yaptırın ama sakıncası yok ben özelde yaptırırım dıyorsanız duzen lab; sperm dna hasarı/ oksıdatıf stress/ canlılık(spermıyogram) :408 tl.

Zaten androloji bölümünden randevu alıyorsunuz. Unı hastanelerınde yapılıyor. Dr umun uzakta oldugunu maılle ıletoşimde oldugumu bu testlerın bakılmasının faydalı oldugunu soyledıgı soylemıstım. Ancak onlarda bızde bu koşullarda bu testlere bakmadan tedavı olulturmuyoruz dedıler. Sız randevu alıp yaptırın ama sakıncası yok ben özelde yaptırırım dıyorsanız duzen lab; sperm dna hasarı/ oksıdatıf stress/ canlılık(spermıyogram) :408 tl.

Teşekkür ederim cevabınız için. Devlet hastanesinin güvenilirliğinden çekiniyorum biraz da, devlet hastanesinde de sonuçlar güvenli olur mı acaba :|

Back
X