Herşey daha kötüye gidiyor sanki?

surak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1.181
1.845
133
31
Bilmiyorum ki herşey daha kötüye gidiyor sanki. Eklediğim dosyadaki resimde yazanlar bir lise öğrencisine aittir. Nasıl kadın ve adamların elinde yetişiyor bu çocuklar? Nasıl bu kadar kötü ve acımasız olabiliyorlar? Ülkemizde öyle bir saplantılı cinsellik algısı var ki akıllarını fikirlerini başka birşeye çalıştıramayan yığınlar var. Hayvanların bizlerden medeni olduğuna iyiden iyiye ikna oluyorum. Hergün katlanarak devam eden bir şiddet sarmalında daha ne kadar yaşayacağız?

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-03-00-06-22-1.webp
    Screenshot_2017-04-03-00-06-22-1.webp
    40 KB · Görüntüleme: 973
Bu dünyada heryer pislik dolu

Sosyal medya hesaplarimi kapatmamin bi nedeni de bu sapik paylasimlar ,resmen kanim donuyor okurken.Biz iyiydik be lise yillarinda.Simdikiler cok korkutuyor beni

Bunu apacik mi yazmis ki :/ gercek olsa niyeti yazmaz heralde. Gerci böylesi de igrenc

Yazık gencecik çocuklar beyinleri başka şeyle meşgul. . Gelecegimizin çocukları ne halde ? Ama doğuştan böyle değil bu çocuklar. Onları bu duruma yiten faktörler kendine çeki düzen vermeli bi an once

Yoksa daha cook karsilicaz bu durumlarla

Sosyal medya kapatmamin bi nedeni de bu sapik paylasimlar ,resmen kanim donuyor okurken.Biz iyiydik be lise yillarinda.Simdikiler cok korkutuyor beni
Bende normal bir lise dönemi geçirdim. Şimdikileri görünce hayretler ediyorum.

İslam ülkelerinde baskı ile karşılaşıyorlar çünkü. Dikkat ederseniz batıda bu kadar yok. Ordadoguda müslümanların yaşadığı cografyalarda oluyo bunlar. Nasıl düzelir bilmiyorum. Eğitime inancım tam. Egitimle her şey yapılır . Ama bu düzelir mi.. bilmiyorum.

Bunu bizzat kendi facebook hesabından yazmış. Birde akıl istemiş. Çok ama çok yazık.

Bu genclik iyice cigrindan cikti ya youtubeda vs nerde olsa insan yazışmalarını okumaya dayanamıyor 2 dk. Cok sinir bozucular. Bir kaç nesil sonrasını düşünemiyorum

Eşim bir kolejde lisede çalışıyor.
Adam her gün ayrı bir hikaye ile geliyor.inamamazsiniz.oyle ahım şahin bir yerde değil.
Allah sonumuzu hayır etsin.ne yapılır ne edilir bilmiyorum.ne söylesek bir tarafı yarım kırık ama ile bitiyor...

Bilmiyorum ki herşey daha kötüye gidiyor sanki. Eklediğim dosyadaki resimde yazanlar bir lise öğrencisine aittir. Nasıl kadın ve adamların elinde yetişiyor bu çocuklar? Nasıl bu kadar kötü ve acımasız olabiliyorlar? Ülkemizde öyle bir saplantılı cinsellik algısı var ki akıllarını fikirlerini başka birşeye çalıştıramayan yığınlar var. Hayvanların bizlerden medeni olduğuna iyiden iyiye ikna oluyorum. Hergün katlanarak devam eden bir şiddet sarmalında daha ne kadar yaşayacağız?

(1)Sorumluluk ogreten cinsel egitim olmadigi icin
(2) Cinsellik her donemde bastirildigi ve ayiplandigi icin
saplantilar goruluyor. Bu tur saplantilari bir Danimarka ogrencisinde goremezsiniz. Onlarinderdi hayatlarinda nasil bir insan olacaklarini bilememek, saplantili cinsellik degil, cunku hem cinsellik ayip degil, hem de egitim gorup erken yasta sorumluluk ogreniyorlar.
(3) Her internette okudugunuza inanmayin. Yaziyi bir yetiskin de yazmis olabilir.

İslam ülkelerinde baskı ile karşılaşıyorlar çünkü. Dikkat ederseniz batıda bu kadar yok. Ordadoguda müslümanların yaşadığı cografyalarda oluyo bunlar. Nasıl düzelir bilmiyorum. Eğitime inancım tam. Egitimle her şey yapılır . Ama bu düzelir mi.. bilmiyorum.
İslam ülkelerinde daha yaygın olduğuna bende katılıyorum. Ne yazık ki cinsel sapkınlık, pedofili, tecavüz de yaygındır. Bastırılmış her türlü duygu yıkıcı bir öfke olarak geri dönüyor. Ama yine de açıkçası midem bulanıyor. Sokakta otobüste etrafta gördüğüm bazı erkeklerin kadınlara bakışları kurdukları cümleler o yüzlerinde ki iğrenç ifade insan bunları gördükçe sizin de cinselliğinizin de canı cehenneme diyor.

(1)Sorumluluk ogreten cinsel egitim olmadigi icin
(2) Cinsellik her donemde bastirildigi ve ayiplandigi icin
saplantilar goruluyor. Bu tur saplantilari bir Danimarka ogrencisinde goremezsiniz. Onlarinderdi hayatlarinda nasil bir insan olacaklarini bilememek, saplantili cinsellik degil, cunku hem cinsellik ayip degil, hem de egitim gorup erken yasta sorumluluk ogreniyorlar.
(3) Her internette okudugunuza inanmayin. Yaziyi bir yetiskin de yazmis olabilir.
Bir avukat bizzat kendi hesabında paylaştı. Büyük ihtimal müdahale edilecektir. Lise öğrencisi bunu yazar. Çünkü çokça duydum sevgili oldukları kızlar cinsel ilişkiye evet demeyince psikolojik şiddete başvuruyorlar. Yada özel bir durumu varsa manipüle ediyorlar. Danimarka da böyle birşey tabiki olmaz. Çünkü oradaki insanlar birbirlerine baktıklarında insan görüyorlar.

İslam ülkelerinde daha yaygın olduğuna bende katılıyorum. Ne yazık ki cinsel sapkınlık, pedofili, tecavüz de yaygındır. Bastırılmış her türlü duygu yıkıcı bir öfke olarak geri dönüyor. Ama yine de açıkçası midem bulanıyor. Sokakta otobüste etrafta gördüğüm bazı erkeklerin kadınlara bakışları kurdukları cümleler o yüzlerinde ki iğrenç ifade insan bunları gördükçe sizin de cinselliğinizin de canı cehenneme diyor.

Maalesef ulkemiz insan yetistirmeyi kesinlikle bilmiyor.

Verilen egitim insanlari magara insani olmaktan kurtaramiyor, cocuklarin ailleri de tabuyla yetistigin icin status quo hep korunuyor. Kucuk yasta sanat, muzik , beden egitimi, cinsel korunma egitimi her seyden onemlidir. Bunlarin hic biri ogretilmiyor. Bu cocuklar muzede ciplak insan vucudu gormeye bile alisik degil, birakin cinsel egitimi. 21. yyili o kadar geriden izliyoruz ne yazik ki.

Maalesef ulkemiz insan yetistirmeyi kesinlikle bilmiyor.

Verilen egitim insanlari magara insani olmaktan kurtaramiyor, cocuklarin ailleri de tabuyla yetistigin icin status quo hep korunuyor. Kucuk yasta sanat, muzik , beden egitimi, cinsel korunma egitimi her seyden onemlidir. Bunlarin hic biri ogretilmiyor. Bu cocuklar muzede ciplak insan vucudu gormeye bile alisik degil, birakin cinsel egitimi. 21. yyili o kadar geriden izliyoruz ne yazik ki.
Söylediklerinize ek olarak aşırı sevgisizler. Kendilerince hayatların ki eksiklerini, yoksunluklarını cinsellikle beden güçleriyle örtmek istiyorlar.

Bir avukat bizzat kendi hesabında paylaştı. Büyük ihtimal müdahale edilecektir. Lise öğrencisi bunu yazar. Çünkü çokça duydum sevgili oldukları kızlar cinsel ilişkiye evet demeyince psikolojik şiddete başvuruyorlar. Yada özel bir durumu varsa manipüle ediyorlar. Danimarka da böyle birşey tabiki olmaz. Çünkü oradaki insanlar birbirlerine baktıklarında insan görüyorlar.
Aynen oyle. Sonra da femicide konusunda duny abirincis olunca sasirmalayim. KAdin cinayetlerinin katilleri bu sistemde yetisiyor. Tamamen degismesi ve modernlesmesi lazim yoksa bir kismi normal modern insan , diger kismi magara insani olan bir toplum olmaktan kurtulamayacagiz.

Söylediklerinize ek olarak aşırı sevgisizler. Kendilerince hayatların ki eksiklerini, yoksunluklarını cinsellikle beden güçleriyle örtmek istiyorlar.
Cok dogru! Cocuklara sevgi evde bile gosterilmiyorsa, en azindan okulda insan , hayvan, bilim ve sanat sevgisi ogretilebilir.

Niye kötüye gitmesin ki???

Tecavüz eden değil, edilen suçlamaya devam edildikçe(bacağını açmasaydi. rızası vardı,zaten yolluydu),

kadınların toplumdaki yeri sürekli cinsellikle bağdaştırılmaya devam edildikçe, tecavüz basit bir suçmuş gibi

mağdurların kapılarına şikayetçi olunmasın diye nüfuslu insanlar gittikçe (10 çocuğa tecavüz eden öğretmenin

mağdur ettiği insanların kapılarına giden hemşerih milletvekili), ortalığı yıkmak yerine 40 çocuğun tecavüzüne

bir kereden bir şey olmaz dedikçe evet daha beter olacak.

Back
X