Hersey değişti. Sezeryan mı normal mi doğurmalıyım?

happiness s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
493
1.067
113
Merhaba herkese. Doktorum bana uzun süredir plesanta altta sezeryan doğum yapcaksın sakın alttan muayeneye bile izin verme demişti. Bende kendimi buna hazırladım. Ancak suan 30 haftalığım. Bugünkü kontrolde de plesanta biraz yukarı çıkmış normal mi sezeryan mı düşünüyosun dedi. Ben kalakaldım öylece. Normali ihtimal olarak bile düşünmemiştim . Özellikle tecrübeli olanlar ben nasıl doğum yapmalıyım? Siz yaptığınız doğum şeklinden memnun kaldınız mı?

herkesin yapısı ağrı eşiği farklı ama 2 dogum yaptım normal yaptım birdaha olurda nasip olursa normal isterim sancı dogum anı biraz zorda olsa muhteşem birşey sonradan biraz dikiş ağrısı oluyor ama her işini görebiliyorsun hemşireler bebeğimi giydirmedi doğum yapıp hemen ilgilene bildim bunları bilgilendirme amaçla yazdımm size, sezaryan olupta menun olanda çok ama keyfi sezaryan olmayın derim sonucta bir amelıyat

Bence bu sorunun cevabı kişiye göre değişir. Şahsen sezaryen düşünüyorum.

İlle de başka birinden yorum almak istiyorsanız, hem sezaryen hem de normal doğum yaşamış olan birilerinden yorum alın. Sadece normal doğum ya da sadece sezaryen doğum yapmış biri kıyaslamayı yapamaz.
Her doğum şekli herkeste farklı da hissedilebilir, soruyorsunuz diye böyle yorumladım

Teşekkür ederim cevapladığınız için :) peki normal doğum sonrası idrar kaçırma, vajinada değişme, oturamama gibi sorunlar oluyor mu?

Çok sağolun. Bir anda dengem şaştı gerçekten. :) siz neden sezeryan düşünüyorsunuz?

Çok sağolun. Bir anda dengem şaştı gerçekten. :) siz neden sezeryan düşünüyorsunuz?
İki doğum şekli de mutlaka çok zor. Ancak vajinal doğumun daha zorlayıcı ve psikolojik açıdan daha yıpratıcı olduğunu düşünüyorum. Çevremde her iki doğumu deneyimlemiş yakınlarımdan da öyle gördüm. Fizyolojik açıdan vajinal doğum daha desteklenir olsa da, kendi ruh sağlığım adına diğer türlüsü daha ağır basıyor. Hayırlısı olsun.

Anladım :) Allah yardımcısı olsun ikimizin de :))

Teşekkür ederim cevapladığınız için :) peki normal doğum sonrası idrar kaçırma, vajinada değişme, oturamama gibi sorunlar oluyor mu?
ben yaşamadım tabi ilk bir hafta oturamadım ama öyle rahatsız etmedi yayılarak oturamıyordum başka rahatsızlık veren birsey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…