• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey herzaman göründüğü gibi olmayabilir.. Hayat işte...

Cilli_begonya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
556
440
103
Ya bu günlerde yine bir bunalimdayim. Dönem dönem bu duyguyu yaşıyorum ama bir türlü başa çıkamıyorum. Aileme karşı acayip soğudum kardeşimin cumartesi günü düğünü var ve çalışmıyor. Annemin sürekli benden gizli ceyiz alması aldıklarını bana göstermemesi artık bana batmaya başladı. Çünkü benden utanıyor evi ben gecindiriyorum. Annem butün varını yoğunu maaşını kardeşime çeyiz alma derdinde sozde beni düşünüyor bazen ağlıyor ama benden gizli gizli alması benden utandigini gösteriyor.Bunaldim gitmek istiyorum ama su kredi kartlarını ödeyip es tayini isteyecem benim nikahım eylülde düğünüm belirsiz. Nişanlım da ailemin durumunu iyi bıliyor bu sikintilari kimseye soyleyemiyorum bunaldim benim acilen terapi görmem lazim

Ama sindi kardeşinin düğünü varmış canım seninkindede sana alır böyle düşünüp soğutma kendini evlenince ararsın belki sana alamadığı için üzülüp gostermiyodur

Ama sindi kardeşinin düğünü varmış canım seninkindede sana alır böyle düşünüp soğutma kendini evlenince ararsın belki sana alamadığı için üzülüp gostermiyodur

Sürekli bana sen çalışıyorsun iyi de maaşın var diyip duruyor zaten bütün sülale bu durumda. Öyle söyleyenlerin ağızlarına yapıştırasim geliyor. bana nasıl yapsın annem iki sene ancak aldıklarını öder

Acikcasi sizin maasinizla tamamliyorsa kardesinizin ceyizini bu ayiptir.
Saklayarak almak daha buyuk ayip.
Evlenecek insan hazirligini yapsin oyle evlensin
Bu kadar basit

Kardeşim çalışmıyor çünkü evleneceği aile çalışmasını istemiyor. Maddi durumları iyi annemde hiç biseyden aşağı kalmadı a dan z ye herşey ile kaliteli bir çeyiz yapti.ben nişanliyim bu arada ama bi allahın kulu da demiyor ki sen nasıl evlenecen

Sürekli bana sen çalışıyorsun iyi de maaşın var diyip duruyor zaten bütün sülale bu durumda. Öyle söyleyenlerin ağızlarına yapıştırasim geliyor. bana nasıl yapsın annem iki sene ancak aldıklarını öder
Sen üzülme diye dedim canım hak olan ikinizede alınması sende nişanlıyken eve para verme sen de al ceyizliklerini onları ode

Sen üzülme diye dedim canım hak olan ikinizede alınması sende nişanlıyken eve para verme sen de al ceyizliklerini onları ode

Okadar verici oldum ki zamanın da şimdi ipin ucu kaçtı toparlayamıyorum. Nişanlım da bazen soruyor hayatım paranı biriktir diye diyemiyorum ki benim ailem böyle utanıyorum ailemi kötü bilsin istemiyorum gercekten enayi yerine konuyorum. Annem bazen diyor kızım seni de çok eziyoruz üzülüyorum diye

Ben kardesime cok duskun oldugum icin almasi gerekenleri alirdim hele anne yuregi hic dayanmaz.Tabi herkes sana senin maasin iyi muhabbeti yapiyorsa cok da sinir bozucu durum.Sende kendi maasinla kendine birikim yap birazda eve verebilirsin bu durum bana normal geldi.Zaten dugunede cok az kalmis.

Öncelikle canını sıkma demek için giriş yaptım .Evet hayat yer zaman adil olmuyor. Sana ufak bir örnek vereyim .
Yakın bir tanıdığımında kardeşi ile arasında buna benzer sorunlar çıktı ama senin durumundan daha ağır olaylar oldu onu belirteyim. Herşey küçük kardeşe hazırlanır gibi oldu ve aslında çok buruk bir düğün oldu. Sonra büyük kardeş evlendi ve emin ol su an küçük olandan daha mutlu ve huzurlu bir hayatı var. Ve büyük kardeşin her zaman yaptığı şey sabretmekti. Sabrın sonu selamettir sen canını sıkma Allah yardımcın olsun ama düzelecektir buna eminim

Verme paranı ya. Hem de müstakbel eşi dedi diye calismiyomus. İnsanda utanma olur kardeşine yük olduğu için.

Bu arada ben 30 yaşındayım kız kardeşim 23 yaşında annemin o dönemde önce ablası evlensin sonra onun düğününü yapalım demesini beklerdim ama annem 7 ayda kızı evlendirdi kardeşim üniyi bitirdi hiç çalışmadı zaten. 7 ay nisanli kaldi kardesim bana diyorki sen seneye evlen.

Son düzenleme:
Öncelikle canını sıkma demek için giriş yaptım .Evet hayat yer zaman adil olmuyor. Sana ufak bir örnek vereyim .
Yakın bir tanıdığımında kardeşi ile arasında buna benzer sorunlar çıktı ama senin durumundan daha ağır olaylar oldu onu belirteyim. Herşey küçük kardeşe hazırlanır gibi oldu ve aslında çok buruk bir düğün oldu. Sonra büyük kardeş evlendi ve emin ol su an küçük olandan daha mutlu ve huzurlu bir hayatı var. Ve büyük kardeşin her zaman yaptığı şey sabretmekti. Sabrın sonu selamettir sen canını sıkma Allah yardımcın olsun ama düzelecektir buna eminim

Teşekkür ederim ama yanlış anlaşılmasın kardeşim mutlu olsun isterim onunla bir sorunum yok annemin tavrı hOS değil beni sözde çok acıyor ama

Bu arada ben 30 yaşındayım kız kardeşim 23 yaşında annemin o dönemde önce ablası evlensin sonra onun düğününü yapalım demesini beklerdim ama annem 7 ayda kızı evlendirdi kardeşim üniyi bitirdi hiç çalışmadı zaten. 7 ay nisanli kaldi kardesim bana diyorki sen seneye evlen.

Yukarıda anlattigimla resmen aynı olay. Sen sabret o senden daha kötü duruma düşebilir ama sen daha iyi olacaksın buna eminim

Back
X