6 aylık nişanlıydım düğüne 2 ay kala ayrıldık.Cok büyük sorunlarımız yoktu birkaç kez tartıştık ben önemsemiyordum insanlık hali olur diye ama karşı tarafın içinde korku oluşmuş ufacık şeylerden tartışıyoruz ya boşanmak istersem ileride diye tabi bundan ayrıldıktan sonra haberim oldu.Tartıstıgımız birgün ailesine aramızda olan herseyi anlatmış ufacık şeyi bile haberim yoktu anlattığından aramız düzelmisti babası babama oğlumun saçı dökülüyor psikolojisi bozuldu dedi.Şok oldum hemen nişanlımı aradım.Babanla konuş ben konuştum bizim aramız iyi artık düzeldik diye hiçbir şey söylemedi.Beni evde öyle görmüşler diye babasını onayladı birde.Seviyor musun diye sordum birkaç kez cevaplamadı bitirelim dedim tamam dedi.Yine sok oldum iyiydik çünkü beklemiyordum hatta o gün gelinliğe bakmaya gidecektik O sinirle mesajlar attım ama sonradan pişman olup düzeltmek istedim kabul etmedi hep beni suçladı bi haber terkedilen ben suçlanan yine ben hep kendimi eleştirdim zaten ama bi özür bile dilemedi benden aksine bilerek arkanda durmadım umudum kalmamıştı dedi ama ben aptal hala seviyorum ve unutamıyorum ama karşı taraf ona yazdıklarımı bahane ediyor biz o yüzden ayrılmadık diyorum anlamak istemiyor ne yapmam lazım unutmak istiyorum gurur yapıyorum ama olmuyor defalarca konuşmaya çalıştım bi adım öteye gidemedim çok çıkmazdayım ?